Forum Hair.com

behandling af hårtab

  • Liste over fora ‹Vi diskuterer‹ Alopecia hos kvinder
  • Skift skriftstørrelse
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Galleri
  • registrering
  • input

Regein + Vichy Dercos Aminexil = ?

Regein + Vichy Dercos Aminexil = ?

Marysia 24. december 2010 5:25 kl.

Re: Regein + Vichy Derkos aminexil = ?

Fluffy 24. december 2010 5:32 kl.

Re: Regein + Vichy Derkos aminexil = ?

Lexik 24. december 2010 09:50 kl.

Re: Regein + Vichy Derkos aminexil = ?

denis123 24. december 2010, 10:00 p.

Re: Regein + Vichy Derkos aminexil = ?

gudkov 25. december 2010 11:09 kl.

Re: Regein + Vichy Derkos aminexil = ?

Tsar'kov_Evgeny 26. december 2010 08:40

Re: Regein + Vichy Derkos aminexil = ?

Olya Lebedeva 18. januar 2011, 19:50

Re: Regein + Vichy Derkos aminexil = ?

Kopechik 19. januar 2011, 03:08 kl.

Re: Regein + Vichy Derkos aminexil = ?

Olya Lebedeva 19. januar 2011, 08:21

Re: Regein + Vichy Derkos aminexil = ?

Kopechik 19. januar 2011, 11:42

Re: Regein + Vichy Derkos aminexil = ?

gudkov 19. januar 2011, 11:06 kl.

Re: Regein + Vichy Derkos aminexil = ?

Olya Lebedeva 20. januar 2011, 07:20

Derkos Neozhenik fra Vichy (Vichy Dercos Neogenic): kapsler og ampuller til kvinder til hårvækst

Mange mennesker af begge køn og alle aldre står over for hårtab..

Årsagerne til dette problem kan være dårlige miljøforhold, svær stress, underernæring, dårlige vaner, arvelighed, nogle sygdomme, utilstrækkelig eller forkert pleje, hormonelle ændringer i kroppen (aldersrelateret eller på grund af graviditet) og andre faktorer.

Hvis det er muligt, er det nødvendigt at forsøge at eliminere rodårsagen, men stimulering af hårvækst på forskellige måder, der påvirker hovedbunden og hårsækkene, er også effektiv. Den ubestridte leder inden for sådanne produkter er det franske firma Vichy.

Retsmidler

Vichy-mærket producerer to produktlinjer for at løse problemet med hårtab med forskellige effekter. Shampoo og balsam i begge tilfælde kan bruges af både mænd og kvinder, designet til regelmæssig brug..

Kapsler skal bruges på kurser fra en eller flere pakker (afhængigt af hvor alvorligt problemet er). Om nødvendigt kan kurset gentages efter et stykke tid (seks måneder, et år, flere år).

Vichy-produkter anbefales kun til brug i en alder af 18 år..

Sådan bruges curlers med papilloter til at skabe luksuriøse krøller læst her.

Dercos

Derkos-serien sigter mod at forhindre tab af eksisterende hår. Hovedkomponenten er aminexil, der forhindrer hærdning af kollagen omkring hårsækkene, så hårene kan fastgøres mere hårdt i hovedbunden.

Opstillingen indeholder:

  • tonic shampoo;
  • balsam med en tonic og opstrammende effekt;
  • Aminexil Intensive kapsler til mænd og kvinder.

Opret en fantastisk "Hollywood" vil hjælpe den vidunderlige curlers magiske gearing.

Dercos Neogenic

Dercos Neogenic-serien er et produkt, der stimulerer ny hårvækst. Aktive ingredienser vekker sovende hårsækker i hovedbunden.

Ifølge producenten er det gennemsnitlige resultat mindst 1.700 nye hår på 3 måneders brug af midlerne. Samtidig bliver nyt hår tykkere henholdsvis mere holdbart og mindre sprødt.

Produktanmeldelsesvideo til Dercos Neogenic

  • shampoo, der øger hårets tæthed;
  • kapsler med nyt hårvækstmiddel.

Forvent ikke øjeblikkelige resultater. Effekten kan forekomme så tidligt som efter 7-10 dage, og efter et par måneder eller endda seks måneder, på grund af kropsegenskaberne eller forsømte helbred, er det muligvis ikke overhovedet, og så er det værd at prøve andre midler.

For at skabe sensuel make-up skal du bruge Dior læbe glans. Og dem, der er rationelle med hensyn til familiebudgettet, skal være opmærksomme på Loreal lip gloss.

Hvordan man ansøger

Vichy-shampoo og balsam ved brug af metoden er ikke forskellig fra lignende produkter fra andre mærker, det er ikke værd at fokusere på dette. Hvis vi taler om ampuller, er de et middel til stærkere handling. For ikke at få endnu flere problemer i stedet for at forbedre hårets tilstand, skal de bruges på kurser og i fuld overensstemmelse med producentens anbefalinger angivet på pakningen.

De fleste Vichy-produkter er universelle, dvs. egnede til både mænd og kvinder, og de adskiller sig udelukkende i de problemer, de er rettet mod.

Brugsanvisning:

  • Applikatoren, der er inkluderet i sættet, sættes på ampullen, den rulles, indtil toppen af ​​kapslen er skåret.
  • Produktet fra kapslen påføres i skillevægter til vådt eller tørt rent hår med zigzagbevægelser, derefter masseres hovedbunden grundigt.
  • Det er ikke nødvendigt at skylle medikamentet af, dets aktive stoffer absorberes, resten fordamper.

Til en applikation skal du bruge ikke mere og ikke mindre end en ampul. Under ingen omstændigheder bør den lagrede ampulle opbevares; produktet fordampes hurtigt fra det.

Artiklen vil hjælpe med at evaluere mangfoldigheden af ​​Vella hårfarvepalet..

Fordele og ulemper

Den vigtigste og mest betydningsfulde ulempe ved Vichy-produkter til bekæmpelse af hårtab er den høje pris på produkterne, hvilket gør dem overkommelige for ikke alle. I tilfælde af shampoo og balsam anbefales deres regelmæssige anvendelse, og en pakke ampuller er muligvis ikke tilstrækkelig til at opnå en mærkbar effekt.

Den anden ulempe er manglen på resultat / negativt resultat i tilfælde af individuel intolerance manifesterer sig meget sjældnere. I henhold til brugeranmeldelser er hele produktlinien meget effektiv, derudover er der på vejen fra laboratorier til opbevaringsvinduer foretaget en enorm mængde forskning om dens effektivitet, dermatologiske test osv..

Vichys produkter er unikke, ikke kun på grund af de mange videnskabelige undersøgelser af virksomhedens specialister. I produktionen af ​​alle mærkeprodukter bruges vand beriget med mineraler og mikroelementer fra en unik naturlig kilde i Vichy (provinsen Auvergne).

Vil Wellness Oriflame-produkter hjælpe med at gendanne sundhed, læse artiklen.

Midlerne har meget flere fordele:

  • Høj effektivitet i langt de fleste tilfælde.
  • Ofte mærkes resultatet inden for 1-2 uger efter starten af ​​brugen.
  • Midlerne er universelle, designet til enhver type hår, der gælder både for mænd og kvinder.
  • Produkterne er testet mange gange, så sagerne, hvor de ikke er egnede til brugeren, minimeres.
  • Mere end halvdelen af ​​brugerne har tilstrækkelig periodisk brug af shampoo og balsam og et enkelt forløb af ampuller, resten gentager det hvert 1-3 år.

Hvordan man laver en smuk manikyr med Vinyllux neglelak.

Vichy hårvækstprodukter - produkter er ikke billige, men den høje pris er berettiget af effektiviteten af ​​præparaterne.

Produktlinie anti hårtabpris, gnide. *
Dercos Shampoo (tonic)765 (200 ml)

Dercos balsam (tonic og opstrammende)765Dercos Aminexil Intensive 5 til kvinder og mænd (21 monodoser)3 853VICHY Dercos Aminexil Pro herre-sæt (fuld kursus med 2 pakker med 18 ampuller)5643Dercos Neogenic (kapsler, 28 stk)4830Dercos Neogenic (kapsler, 28 stk), 12-ugers fuldt kursus14.490Dercos Neogenic Shampoo792 (200 ml)

* Omkostningerne ved shampoo og ampuller angives i henhold til den officielle online butik af mærket i Rusland vichyconsult.ru, i detailforretninger eller på andre ressourcer, det kan variere.

Sådan kan du pleje dig selv ved hjælp af Gevol fodcreme læse her.

Premium hudpleje giver kosmetik Vichy Ideal.

Hvad folk siger

Meningerne fra dem, der brugte Vichy-hårvækstprodukter, er for det meste positive. Brugere bemærker deres høje effektivitet, selv i tilfælde af et tilstrækkeligt avanceret problem:

  • Irina, 26 år gammel, Petrozavodsk: ”Et mirakel skete ikke, mit flydende hår blev ikke tykt, frodigt og luksuriøst på et øjeblik. Men de falder meget mindre ud, jeg bemærkede, at lidt flere hår bryder igennem hele overfladen af ​​hovedet. Jeg vil fortsætte med at bruge produkterne. ”
  • Arina, 30 år gammel, Nizhny Novgorod: ”Efter fødslen stødte jeg på forfærdelige problemer med mit hår, og Vichy-produkter i kombination med vitaminer og ernæringskorrektion blev min frelse. Det eneste, der ikke behager dem, er prisen. ”
  • Alexei, 32 år, Perm: ”Hvem er glad for at begynde at banke i den tredje ti? Så jeg var ked af det, løb rundt på alle lægerne og sørgede for, at der ikke var nogen alvorlige sundhedsmæssige problemer, besluttede jeg at prøve Vichy. Resultatet var behageligt, nu gentager jeg regelmæssigt for forebyggelse. ”

Vichy ansigtscreme hjælper med at tackle alle hudproblemer..

Det skal forstås, at Vichys retsmidler ikke er et universalmiddel, og det er ikke altid muligt at bringe problematisk hår i orden alene. Men i kombination med forskellige forholdsregler for at forbedre kroppen, er de i stand til i høj grad at forbedre hårlinjens tilstand og densitet.

Ampuller til hår Vichy Aminexil pro

”Der er bladfald i haven, hår falder på hovedet!”).... FEEDBACK-Sammenligning med en detaljeret fotorapport

Dette værktøj er blevet den sidste udvej i kampen mod hårtab..

Af natur er mit hår flydende (6,5 cm i omkreds), jeg havde aldrig tykt hår, selv ikke i barndommen. Hele mit bevidste liv lider jeg af dette dumme nedfald? og hvad jeg bare ikke gjorde for at gøre håret mindre.

Det er tid til at opgive alt dette og forstå, at dette tilsyneladende er min norm, det er tid til at vænne sig til det, tage op med det og leve videre. Men det kan jeg ikke. Måske ville jeg have gjort det, hvis en gang Merz Beauty-vitaminerne ikke havde reduceret tabet til 20-30 hår om dagen (nu hjælper de heller ikke), dette inspirerede mig håb, og jeg fortsatte med at kæmpe med denne muck.

Der var en tid, hvor selv ingefær hjalp mig lidt. Men nu blev jeg bare syg af det. Jeg er fortvivlet og tror ikke længere, at noget kan hjælpe mig, fordi jeg allerede har prøvet alt, hvad der er muligt.

At vide det Jeg er en af ​​de mennesker, som intet nogensinde hjælper, Jeg besluttede stadig at prøve VICHY AMINEXIL. På en gang roste denne ven mig som en ven, Internettet sagde også - "redde Vichy!" Jeg afskrækker alt og fratog købet. Jeg var ked af den slags penge til nogle 12 ampuller for at være ærlige.

Men så kom det øjeblik, hvor jeg besluttede, at jeg havde brug for disse ampuller for enhver pris, jeg gik og købte dem.

På det tidspunkt tællede jeg mindst 85 mistede hår under vask (vaskning af mit hår hver dag) + noget mere om dagen. De siger, at dette er inden for det normale interval, og jeg har ingen forsvindende hårgrænse. Men når jeg hører fra nogen, "Wow, jeg har kun 2 hår under vask, og jeg vasker mine hver anden dag!" Hvordan har du ikke skaldet endnu ?! ”, rædsel griber bare mig, og jeg stiller det samme spørgsmål. Det vil sige, hvis cirka 90 hår falder ud om dagen, så er 630 pr. Uge og 2700 pr. Måned og 8100 pr. Måned! Fanden, dette er rædsel, jeg spekulerer virkelig på, hvordan jeg stadig har hår, hvilken slags magi er dette? Jeg ville ikke være så bekymret, hvis jeg havde en manke som en løve, men her...

Forresten, piger fra Skt. Petersborg, jeg har gode nyheder til dig. Hvis du kan lide dette produkt, koster 18 ampuller i Ozerki-apotekskæden kun 2.300. I andre apoteker sælges 12 ampuller til denne pris. Dette er ikke falsk, jeg kontrollerede alt.

Så jeg modtog disse ampuller i mængden af ​​18 stykker, jeg var meget glad. De sad i en papkasse, hver i sin egen celle. Tilsluttet applikator - massager. På pakken er der alle oplysninger samt detaljerede brugsanvisninger, selv på billeder. Generelt er alt klart.

Producenten foreslår at bruge produktet hver dag eller mindst 3 gange om ugen. Jeg brugte det hver anden dag, det viste sig kun 3 gange om ugen.

Det er nødvendigt at vikle denne applikator på en "krukke" med væske uden at fjerne hætten og uden at åbne beholderen. Applikatoren har allerede noget som et blad, som i sig selv vil "skære gennem banen" af væsken. Du skal dreje det hele vejen, og tryk derefter på puden på applikatoren for at få produktet til at gå, og i en sikksagbevægelse påføres produktet på hele hovedbunden.

Efter påføring trak jeg huden op for effektivitet, som producenten rådgiver, hvorefter jeg selv gjorde en hovedbundsmassage. Med fingrene.

Applikatoren giver en god "stream", der var ingen problemer med dette. Let at anvende. Efter hver brug skal applikatoren vaskes med vand..

Du skal bruge 1 ampul ad gangen, ikke mindre. Ingen grund til at dele dem med 2 gange, der er ingen mening. Ingen grund til at skylle.

Som jeg sagde, gjorde jeg alt dette på en dag. Jeg forventede ikke resultatet hurtigt. Her skriver de, at nogle allerede efter den anden ampulle havde effekt, men jeg havde ikke engang en. Jeg besluttede, at alle de hår, der allerede var døde længe, ​​og kun skulle vente på et nyt hår for at skubbe dem ud indefra.

Det er meget let at bestemme, hvilket hår du har, hvis du farver dit hår. Når rødderne allerede er en lille gren, skal du være opmærksom på roden til det faldne hår - det vil se ud som om du lige har farvet dit hår (det vil sige, ved bunden ser du ikke den indfødte farve, der er vokset), fordi det længe har været død og ikke vokser. Hvis du ser, at hårroten er vokset, betyder det, at ikke gammelt hår falder ud.

Produktet er fuldstændig gennemsigtigt, ikke fedtet, ligner vand.

Værktøjet har ikke fedtet hår, bidrager ikke til deres hurtige forurening. Lugten minder mig om lugten af ​​mænds aftershave eller parfume. Generelt er lugten ikke meget feminin, men ikke grim.

Struktur: Aqua, Alkohol-denat, Diaminopyrimidinoxid (Aminexil), Arginin (Arginin), citronsyre, niacinamid (nikotinsyre-vitamin PP), PEG-40 hydreret ricinusolie (PEG-40 hydreret ricinusolie), Pyridoxin HCI (vitamin B6), Safflower Glucoside, Parfum.

Sammensætningen indeholder alle de lovede komponenter.

Disse 18 ampuller var nok i kun 6 uger. Den sidste dag tællede jeg hårene og så, at de ikke var meget mindre. Der var 76 hår, nogle flød stadig på lager.

Forskellen er ikke stor, men overhovedet ikke for mig, jeg holdt stadig en hårklud i hånden. De fortsatte med at smuldre i løbet af dagen og forblev på en kam, tøj, pude på min unge mand. Med et ord - de var overalt. Men jeg bemærkede også, at dette stadig er gamle hår.

Jeg besluttede at vente en måned til og lade alt mit gamle hår falde ud. En måned senere ændrede situationen sig dog ikke overhovedet. For berøring og udseende ændrede mit hår heller ikke, selvom producenten lovede, at håret bliver blødere og tykkere ved berøring.

På billedet kan det se ud til, at håret ikke er så meget, og jeg overdriver. Men jeg tror, ​​at antallet af hårtab ikke er for lille, forudsat at det kun er under vask og hver dag. Og på billedet ser strimlen ikke så stor ud, som den virkelig er..

Nu klatrer også mit hår, hvorfra jeg konkluderer, at produktet overhovedet ikke hjalp mig = (På brugstidspunktet var der et specielt hårfald - efterårsmeltet, han stoppede ikke engang det.

Jeg smed bare pengene væk. Og jeg ved ikke, hvad jeg skal tænke. Jeg er desperat og meget ked af det. Tilsyneladende er jeg nødt til at finde ud af, at jeg ikke kan opnå tykkere hår. Den eneste trøst er, at det nye hår voksede og vokser, der ikke er skaldede pletter, og halen er stadig 6,5 cm i omkrets.

Jeg tror, ​​at for dem, hvis hår begyndte at falde skarpt, selvom dette ikke skete før, såvel som for dem, der har et problem med lokalt hårtab, kan afhjælpningen hjælpe. Men jeg tror også, at hvis håret pludselig begyndte at falde ud, så skulle problemet søges og behandles indefra i stedet for at hælde aminexil på huden, som oprindeligt blev udviklet til andre formål..

Og for dem, der længe og uden succes har kæmpet med tabet (som mig), såvel som dem, der aldrig hjælper (som mig), hjælper dette ikke. Hvis du hører til den anden mulighed - anbefaler jeg ikke, at du bruger penge på dette værktøj.

Ampuller til hår "Vichy Aminexil": Kundeanmeldelser om produktet

Spørgsmålene om skønhed har bekymret kvinder siden tidspunktet for anerkendelsen af ​​menneskeheden som en art. Hver generation af det retfærdige køn skabte deres egne opskrifter, der gjorde det muligt for dem at forblive attraktive i mange år. Moderne kvinder har erstattet folkemetoder med resultater fra kosmetiske virksomheder, hvis innovationer med succes bruges i daglig personlig pleje. De giver dog ikke altid et godt resultat på trods af de betydelige omkostninger. Det er især vanskeligt at finde det rigtige middel til bekæmpelse af hårtab. Op til firs procent af kvinderne oplevede dette problem på forskellige tidspunkter i deres liv, og omkring fyrre af dem oplever regelmæssigt ubehag ved overdreven hårtab.

Kvindeforum diskuterer aktivt alle slags kosmetik, der lover et godt resultat, men desværre opfylder de fleste producenter ikke deres løfter. Dette gælder dog ikke for Vichy Aminexil-linjen, hvis anmeldelser er forskellige i beskrivelsen af ​​det positive resultat af ansøgningen. Det franske selskab har længe været til stede på kosmetikmarkedet og formået at etablere sig på den bedst mulige måde. Kvinder stoler på hende med deres skønhed og mener, at midlerne fra denne producent er enestående. Hvis du er interesseret i dit hårs helbred, er det "anmeldelser af Vichy Aminexil", nøjagtigt det, du har brug for. I artiklen vil vi give en beskrivelse af anlægsaktiverne på denne linje, og som bekræftelse af dens effektivitet vil vi give kommentarer fra kvinder, der har anvendt deres kursus.

Lær Vichy-selskabet at kende

Anmeldelser om Vichy Aminexil til kvinder er ret almindelige, men dette er ikke det første produkt, der frigives under dette mærke på det russiske marked. Det vides, at virksomheden blev grundlagt i det tidlige tyvende århundrede på et lille sted næsten i centrum af Frankrig. Siden det syttende århundrede er det kendt for sine helbredende kilder. Som det viste sig, indeholder de i deres sammensætning op til tredive navne på mineralske salte og sporstoffer. Dette giver et chokerende resultat, som blev kendt for kvinder og mænd, der boede på disse steder. De hentede vand fra termiske kilder og brugte det til behandling og kosmetologiprocedurer..

I trediverne af forrige århundrede lancerede Vichy sit første produkt. Det viste sig at være meget populært og efterhånden optrådte produkter til hudens ansigt, krop og hår på salg. Hvert år udvides sortimentet, og selve produktet blev mere interessant. Vichy laboratorium var ansvarlig for dette ved at udvikle ny kosmetik. I deres arbejde blander virksomhedens specialister med succes innovative teknikker, den seneste udvikling og helbredende vandkilder. Som et resultat bliver ethvert produkt mere effektivt, uanset dets formål. Virksomheden har værktøjer til enhver type hår og hud, der kan opdeles i flere kategorier:

Som du kan se, blandt en sådan sort er det vanskeligt ikke at vælge et godt middel til dig selv og dine kære. Men lad os vende tilbage til problemet med hårtab..

Årsager til hårtab

Hver voksen mister op til hundrede hår om dagen. På trods af det imponerende tal er dette beløb næsten umærkeligt og betragtes som normen for en sund person. Men på grund af nogle livsforhold eller sundhedsmæssige problemer, kan hår begynde at forlade dit hoved i en forbedret tilstand. I sådanne tilfælde siger vi normalt, at de "klatrer ned i flisebånd." Og denne erklæring er ikke langt fra sandheden. Både mænd og kvinder blev konfronteret med det faktum, at hele hårstrenge forblev i badeværelset efter vask, på en kam og endda på puden efter en nattesøvn. Dette problem kan naturligvis ikke andet end forstyrre. Kvinder plages især af hende, fordi de altid vil glæde mænd med smukke og skinnende krøller. Derudover tager hårbehandlingsprocessen lang tid, og selv efter suspension af hårtab vil det tage lang tid for krøllerne at gå ind i vækstfasen igen og begynde at forny.

Der er mange grunde til hårtab, og en erfaren specialist vil altid bestemme den, der har forårsaget problemet i netop dit tilfælde. Vi vil kun navngive de mest almindelige af dem:

  • Jernmangelanæmi. En lignende grund er mere typisk for kvinder, da de har en tendens til at begrænse sig i mad, hvilket fører til mangel på visse stoffer i kroppen. Jern spiller en meget vigtig rolle i dannelsen af ​​frodigt og sundt hår, så et fald i dets niveau kan meget vel føre til hårtab.
  • Udsættelse for kritiske temperaturer. Hvis du er en elsker af at gå i den kolde sæson uden hovedbeklædning og konstant hårstyling med en hårtørrer og varmt strygning, skal du være forberedt på, at dette før eller senere vil mærke sig ved tyndet af håret.
  • Ubalance i hormonel balance. Denne årsag opdages normalt hos kvinder, der for nylig har født. Næsten alle af dem, to eller tre måneder efter fødslen, ser med rædsel på, hvordan deres hår begynder at klatre. Dette skyldes ændringer i hormonelle niveauer og passerer gennem tre til fire måneder uden problemer..
  • Lægemidler Visse lægemidler kan udløse hårtab i kroppen..
  • Stressfulde situationer. Læger har længe bevist, at kroppens reaktion efter svær stress forekommer i løbet af ca. seks måneder. Oftest kommer det til udtryk i en ændring i hårets tæthed.
  • Nedsat blodforsyning. Hårsækkene har brug for god blodgennemstrømning. Hvis det på grund af en sygdom er brudt, begynder håret gradvist at tynde..

Kvinder, der har bemærket, at deres hår har mistet sin glans, og strengene er mærkbart tyndet på grund af tab, bør konsultere en læge. Men hvis dette ikke er muligt, så prøv "Vichy Dercos Aminexil." Anmeldelser om ham giver håb, endda til dem, hvis sag virker forsømt og vanskelig at løse. Hvad er denne linje? Og hvad der gør dens sammensætning så interessant?

Vichy hårprodukter

Anmeldelser på denne linje giver dig mulighed for at danne en mening om de fleste af dens værktøjer. De er lige så effektive for mænd og kvinder. På trods af det faktum, at vi i artiklen hovedsageligt henviser til repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden, var du sikker på, at Vichy-linjen vil hjælpe mænd med at klare hårtab.

Det første produkt i denne serie blev lanceret på markedet i halvfemserne, og siden er udvalget udvidet markant. I dag kan vi tale om Vichy Aminexil-ampuller (vi vil give anmeldelser af dem i artiklen), shampoo (tonic, opstrammende, nærende osv.) Og masker. Alle produkter i alt og hver for sig kan stoppe hårtab, fremskynde deres vækst og øge densiteten. Parallelt bliver krøllerne mere blanke og beskyttede.

Den vigtigste aktive ingrediens i produkterne i denne serie er aminexil. Det blev udviklet af laboratoriespecialister og patenteret efter flere års forskning. Takket være aminexil er hvert hår fyldt med kollagen, får et beskyttende skall og forbedret ernæring, hvilket i sidste ende fører til en forbedring af dets struktur. Inden for to uger efter brug af Vichy-produkter stoppes hårtab, og efter et fuldt kursus vil en ændring i deres tilstand til det bedre blive bemærket for alle omkring.

Fra hele Vichy-hårlinjen, vurderet efter anmeldelserne, betragtes Aminexil Dercos i ampuller som det mest effektive middel. Det anbefales i kommentarerne som en "ambulance" til hårets hoved. Derfor skal ampulleterapi startes, så snart du bemærker, at håret tyndes.

Ampuller "Vichy" mod hårtab: effektivitet

Hvis du omhyggeligt analyserer anmeldelser af "Vichy Aminexil" i ampuller, kan du sammensætte interessante statistikker. Efter et to-ugers kursus bemærkede mere end firs procent af mænd og kvinder, at deres hår blev tykkere og stærkere. Hårtab over en bestemt periode reduceres med cirka 72 procent. Næsten alle forbrugere bemærkede, at krøllerne fik en sund og naturlig glans. Kvinder skriver ofte i anmeldelser, at frisuren efter brug af ampulmidlerne er blevet meget mere omfangsrig. Dette kan betragtes som en behagelig bivirkning..

Produkt beskrivelse

Aminexil Dercos-ampuller (anmeldelser af dem forlades ofte af kvinder end mænd) sælges på apoteker i store pakker. Hver indeholder tolv eller atten flasker med produktet. Derudover lægger fabrikanten en applikator i kassen, hvilket letter åbningen af ​​ampullen og påføring af dens indhold på hovedbunden. Hvert hætteglas indeholder seks ml af en næsten farveløs eliksir. I nogle anmeldelser af Vichy Aminexil skriver forbrugerne, at produktet har en svag lugt af alkohol.

Det er værd at overveje, at aminexil er et meget flygtigt stof. Lad derfor ikke en åben ampul og opdel produktet i to eller tre applikationer. Dets nyttige egenskaber forsvinder simpelthen.

Anvendelsesmåde

I anmeldelser af Vichy Aminexil Intensive 5 beskriver forbrugerne ofte ikke kun deres oplevelse med at bruge ampuller, men også hvordan de bruges korrekt. Producenten selv tog imidlertid sig af sine kunder ved at placere komplette og detaljerede instruktioner på emballagen til sit produkt. Ifølge hende og anmeldelser kan det konkluderes, at en flaske skal bruges op ad gangen. Det gennemsnitlige behandlingsforløb varer seks uger, dvs. til dette har du brug for 42 ampuller.

Hvis resultatet i denne periode ikke virkede stabilt for dig, kan du anvende Vichy-serum i yderligere seks uger. Men i dette tilfælde kan du kun anvende produktet på hovedbunden tre gange om ugen.

Proceduren for anvendelse af "Vichy Aminexil Intensive" (i de anmeldelser forbrugerne ofte maler det) er ekstremt enkel. Sæt applikatoren på flasken og skru den på. Fremspringet på basen åbner ampullen, og dens indhold vil frit komme ud gennem applikatoren. Påfør serum bedre på rene og tørre krøller. Dette gøres ved afsked. Efter en let massage i hovedbunden, hvor produktet absorberes fuldstændigt.

Husk, at indholdet af ampuller ikke efterlader fedtede mærker. Vask hår efter proceduren er kun tilladt efter tolv timer. Hvis du gør dette tidligere, neutraliserer du helingsvirkningen fuldstændigt..

Funktioner ved brug af værktøjet

Fra anmeldelserne kan du finde ud af nogle af nuancerne ved at bruge Vichy Aminexil-ampuller. De er meget nyttige oplysninger for dem, der bare planlægger at købe et værktøj til sig selv..

For eksempel kan du, efter at du har påført serum på dit hår, tørre det. Dette vil ikke skade den terapeutiske virkning af dette lægemiddel..

Kvinder, der bemærker hårproblemer under graviditet eller amning, er måske ikke bange for at skade deres baby. Komponenterne i elixiren har ikke høj permeabilitet, og kommer derfor ikke ind i blodet.

Nogle forbrugere rapporterer, at mange retsmidler mod prolaps er vanedannende. Efter deres annullering forværres hårets tilstand kraftigt. Men dette gælder ikke for Vichy Aminexil-ampuller, som ikke indeholder hormoner. Derfor kan du bruge værktøjet så meget, som du har brug for.

Normalt er det anbefalede behandlingsforløb halvanden måned. I anmeldelserne bemærker kvinder imidlertid, at det er bedre at bruge ampuller i mindst tre måneder. I dette tilfælde vil resultatet være vedvarende..

Anmeldelser om brugen af ​​Vichy-ampuller

I de fleste kommentarer bemærker kvinder og mænd, at hårtab stopper efter en uges behandling. Afhængig af sagens sværhedsgrad kan processen med hårtab stoppe helt eller falde markant.

De fleste forbrugere bemærkede, at hår begyndte at vokse hurtigere, og tætheden gendannes efter halvanden måned efter brug af produktet.

I kommentarerne skriver de ofte, at “Vichy Aminexil” på flaskerne har en behagelig delikat aroma. Den eneste ulempe ved værktøjet er dets høje pris. I nogle byer overstiger udgifterne til en pakke tre tusinde rubler.

Shampoos "Vichy Derkos Amineksil"

I anmeldelserne skriver forbrugerne ofte, at de kombinerede et behandlingsforløb med ampuller med en specialiseret shampoo af denne linje. Der er flere typer af dem, men oftest i forbindelse med problemet med tyndt hår bruges to produkter fra samme serie.

Den første er Vichy Derkos tonic-shampoo med aminexil (anmeldelser herom er mindre almindelige end om ampulleterapi). Og den anden er en speciel shampoo mod hårtab. Vi vil se nærmere på disse værktøjer..

Tonic shampoo

Dette kosmetiske produkt har en meget delikat struktur. Det har en let lugt og en ensartet konsistens. Sammensætningen af ​​shampoo inkluderer en masse komponenter. Hovedkomponenten er termisk vand. Derudover kan man navngive aminexil og B-vitaminer. Takket være de anførte komponenter klarer shampoo hurtigt hårtab og styrker også krøller. De ser ud til at være fyldt med vitalitet og glans.

Hårtabshampoo

Ud fra anmeldelserne af Vichy-shampoo med aminexil er den tilgængelig i flasker på to hundrede milliliter. Med sin regelmæssige anvendelse har det en bred effekt på hovedbunden og selve håret. Shampoo nærer huden, aktiverer regenererende processer i dens dybe lag, styrker hårsækkene og beskytter hvert hår.

Hovedkomponenten i shampooen er aminexil. Koncentrationen er imidlertid lav, så det anbefales, at lægemidlet kun bruges som en del af kompleks terapi.

Anvendelsesfunktioner

Vichy healing shampoo bruges på samme måde som almindelig. Det er velegnet til daglig brug og lige så effektivt for mænd og kvinder. Shampoo påføres på vådt hår og skylles af med varmt vand efter en kort massage..

Derefter kan produktet fra ampuller påføres håret. Således vil effekten være stærkere og blive synlig efter syv dages behandling.

Anmeldelser om shampoo efter hårtab

Det er værd at bemærke, at forbrugere i kommentarerne skriver om de forskellige effekter af dette værktøj. Mange bemærker, at de først bemærkede resultatet, efter at de brugte hele flasken. Først da stoppede håret med at falde ud i strimler, og den sunde glans vendte tilbage til håret.

Som en behagelig bivirkning bemærkes ofte en lang bevaring af friskhed i hovedbunden og acceleration af væksten af ​​krøller.

Mange kvinder skriver, at de købte to shampooer på én gang - tonic og til hårtab. Dette kombineret med behandlingen med ampuller eliminerede problemet med hårfortynding fuldstændigt og genoprettede helbredet i håret.

Vichy-ampuller til hårvækst - regler for brug og hvor effektiv deres anvendelse er

Det er meget vanskeligt at finde et kvalitetsprodukt, der vil løse problemet med langsom hårvækst eller hårtab. Men heldigvis er der et nyt medicin, der har revolutioneret verden af ​​kosmetologi. Dette er Vichy-ampuller til hårvækst. De aktiverer aktiviteten af ​​stamceller placeret i hårsækkene. De kan bruges af kvinder med mænd i alle aldre..

Funktionsprincip

Kapsler til hårvækst fra producenten Vichy aflaster mennesker, der lider af alopecia, fra problemet på kun 90 dage med konstant brug af stoffet. I løbet af denne tid vokser 1700 nye hår ifølge producenterne.

De indhentede sådanne data på grundlag af undersøgelser udført på mænd 18-55 år gamle. De inviterede 101 mennesker til at diagnosticere den sidste uhelbredelige fase af skaldethed. Deltagerne fik kapsler til hårvækst, som de måtte bruge i en måned. Som et resultat viste det sig, at i 4 uger:

  • trådtab blev langsommere med 79%;
  • hårsækker opsamlet med 88%;
  • strukturen af ​​hår blev forbedret med 84%;
  • krøller blev blødere med 78%;
  • volumen af ​​hår steg med 71%.

93% af deltagerne var tilfredse med resultaterne af brugen af ​​ampuller. De resterende 7% hjalp ikke, fordi den hormonelle svigt opstod i deres organismer. Hvilke hormoner der er ansvarlige for hårvækst, kan du læse på vores hjemmeside.

Vigtig! Når der er en funktionsfejl i det endokrine system, giver brug af Vichy-ampuller ikke mening. Årsagerne til dårlig hårvækst kan findes på vores hjemmeside.

Sammensætning og fordele

Lægemidlet har en tredobbelt effekt på hårsækkene på grund af de komponenter, der udgør dets sammensætning:

  • aminexil-molekyler. De har en effekt på stamceller (skaber optimale betingelser for dette), øger elasticiteten, fleksibiliteten af ​​krøller, forhindrer hærdning af kollagen i hovedbunden;
  • SP94. Trænger dybt ind i rodene på strengene, giver dem energi til effektiv vækst;
  • arginin, der aktiverer blodcirkulationen i hovedbunden, så hårsækkene får alle de nødvendige næringsstoffer. Håret bliver tykkere, smukkere, silkeagtigt, får glans;
  • B-vitaminer og PP-vitaminer, som har den samme gunstige virkning på håret som arginin;
  • termisk vand fra mineralfjedre;
  • aromastoffer.

Vichy-ampuller indeholder ikke parabebener - stoffer, der forårsager en allergisk reaktion.

For ikke at forårsage udslæt i hovedbunden er det vigtigt at bruge medicinen i den rigtige dosering ved hjælp af en speciel applikator, som er en del af medicinen. Applikatoren er lavet af hvid bronze, så den har en afkølende effekt. Han leverer også hovedmassage, fordeler jævnligt kapslerne jævnt langs hårets længde.

I hvilke tilfælde anvendes

Lægemidlet anbefales at bruges, når sådanne problemer opstår:

  • hvis håret er blevet tyndt, svækket;
  • trådens densitet faldt markant;
  • hvis trådene begyndte at falde kraftigt ud;
  • hår er beskadiget på grund af brugen af ​​elektriske apparater i forhold til dem;
  • hvis sebaceous kirtler på hovedet udskiller en masse fedt, ødelægger skønheden og sundheden i strengene.

De vigtigste grunde, der provokerer forekomsten af ​​problemer med hår, inkluderer:

  • mono-diæter, på grund af hvilke jernmangel forekommer i den menneskelige krop;
  • virkningen af ​​frost eller varme på hårets hoved (du kan ikke gå uden hat om sommeren eller om vinteren);
  • hormonel ubalance;
  • indtagelse af antidepressiva, antikonceptionsmidler;
  • alvorlig stress;
  • reduceret immunitet;
  • infektiøse læsioner på hovedhuden;
  • dårlig blodforsyning til hårsækkene.

Koste

Prisen på Vichy-ampuller er omkring 5.000 rubler. Du kan købe dem på webstederne i specialiserede onlinebutikker.

En pakke indeholder 28 ampuller, som er lige nok til 3 måneders brug.

Kontraindikationer

Hårvækstprodukt må ikke bruges af personer under 18 år.

Tip. Alle, der har nået denne alder, tilrådes regelmæssigt at bruge ampuller, så håret er tykt og smukt. Dette gælder især for dem, der har skaldede pletter, eller hårkanten er skiftet.

Anvendelsesregler

Det anbefales at bruge værktøjet på denne måde:

  • hvis håret falder ud, men med moderation, kan du kun bruge 3 ampuller om ugen i seks måneder;
  • Hvis håret falder dårligt ud, skal du i 6 uger bruge kapsler dagligt.

Sådan påføres produktet på strenge:

  1. Åbn låget på mono-ampullen.
  2. Sæt bronzespidsen på applikatoren.
  3. Klem kapslen på våde tråde.
  4. Brug applikatoren til at massere indholdet af kapsel ind i håret med massage bevægelser, hvorefter du ikke vasker dit hår. Vær ikke for doven til at udføre en hovedmassage, det vil øge virkningen af ​​stoffet, styrke krøller og fremskynde deres vækst.

Før og efter fotos

Effekt af brug

Med alle de positive aspekter af Vichy-ampuller vurderer brugerne deres effektivitet tvetydigt. Nogle skriver smigrende anmeldelser og begynder at bruge et sådant værktøj. Folk skriver, at der ikke er farvestoffer i ampuller, indholdet lugter behageligt, skum godt.

Efter 3 uger mærkes de første positive resultater allerede:

  • hår stopper med at falde ud;
  • håret vokser markant;
  • låse bliver tykke, frodige;
  • enhver installation er nem og enkel.

Piger skriver også, at efter at have stoppet brugen af ​​ampuller, dukkede hårproblemerne op igen, fordi næringsstoffer ikke længere strømte til hårsækkene. På grund af dette forværredes blodcirkulationen i hovedbunden, og håret voksede ikke. Dette skyldes imidlertid ikke stoffets kvalitet, men hormonelle forstyrrelser i kroppen til den person, der bruger det.

Opmærksomhed! Inden du køber det, skal du kontakte en tricholog, gennemgå en grundig undersøgelse med en endokrinolog for at finde ud af, hvordan dit hormonelle helbredstilstand er..

Fordele og ulemper

Af alt det ovenstående følger det, at Vichy-medikamentet har sådanne hovedfordele:

  • det stimulerer blodgennemstrømningen, strømmen af ​​næringsstoffer til hårsækkene;
  • forbedrer strukturen af ​​krøller;
  • låse stopper med at falde ud;
  • væksten af ​​krøller aktiveres;
  • vækker sovende hårsækker;
  • fremmer væksten af ​​strenge i tilfælde, hvor der er dannet skaldede plaster;
  • gendanner hovedhudens elasticitet;
  • fortykner hårskaftet;
  • giver hår, styrke, silkeagtighed, naturlig glans, sundt udseende;
  • gør strengene lydige;
  • giver krøller livskraft;
  • giver et velplejet look til et hår;
  • de første resultater kan ses efter 3 uger.

Den største ulempe ved dette værktøj er dets høje omkostninger, og i mange tilfælde er et behandlingsforløb ikke nok. Dog lever det op til forventningerne fra den person, der bruger det..

Ved klart at følge instruktionerne for brug af Vichy-kapsler, kan du opnå et positivt resultat på cirka en måned. For større effektivitet anbefaler fabrikanten at bruge hele Vichy Dercos-linjen.

I henhold til anmeldelser af pigerne, der prøvede stoffet på sig selv, voksede deres hår med 8-10 cm på kun 30 dage. Vi anbefaler dog, at du stadig bruger kapsler i mindst 6 måneder og derefter kun evaluerer stoffets effektivitet. Faktisk afhænger meget af de indre organers helbred, en arvelig disponering såvel som individuelle egenskaber hos en person. Læs også om Dikson Polipant-ampuller, de er også velegnede til at stimulere hårvækst..

Vi tilbyder flere effektive måder at fremskynde hårvækst derhjemme:

Nyttige videoer

Hårtab.

Budget vitaminer til vækst og hårgendannelse.

Del dette

Dette produkt er ikke tilgængeligt til levering til din region.

takke!

Vi stræber altid efter det bedste for at glæde vores kunder med de bedste priser..

Hilsen Wildberries Online Store.

Føjet til venteliste

Lær om optagelse

Kommer snart

Struktur

Beskrivelse

Hårtab kan forbindes med en lang række faktorer: stress, økologi, kost, hormonelle forandringer osv. Eksperter ved VICHY Laboratories har foreslået at påvirke ikke kun hårroden, men også hovedbunden, som kan svækkes under påvirkning af negativ ekstern og interne faktorer. Aminexil Intensive 5 er det første komplekse produkt, der virker på alle niveauer: på hårrødder, hovedbund og hårfiber. Effektivitet: - 91% mindre hårtab efter et brusebad. - 89% mindre hårtab i løbet af dagen. Hårrød: Aminexil 1,5% forhindrer hærdning af kollagen ved munden af ​​hårsækket. Dette forbedrer fikseringen af ​​hår i hovedbunden og bremser deres tab. Arginin stimulerer mikrocirkulation i blodet og forbedrer ernæringen af ​​hårsækkene. Hovedbund: Octine-besidder antimikrobiel og beroligende hovedbund. SP94 leverer hårnæring helt fra rødderne. Vitaminer PP / B6 mætter håret med essentielle næringsstoffer.

Vichy Densi Soltions: en anden marketingtræk eller -linie fungerer virkelig?

Hej allesammen!

For ikke så længe siden lancerede Vichy en ny serie hårprodukter på det kosmetiske marked..


Densi Solutions-linjen er designet til at øge mængden af ​​hår, øge densiteten og gendanne strukturen langs længden.

Lyder fristende ikke? En af grundene til, at jeg forsøger ikke at købe midler fra at falde ud osv., Er, at sådanne midler ikke er ligeglade med længden, og du er nødt til at bruge 100.500 linealer samtidig til at dræbe to fugle med en sten. Gamma Densi Solution er rettet mod de vigtigste "smerter" hos alle piger, og dette er vækst og ophør med tab og pleje af længden.

Jeg vil placere aromaen i en separat kolonne, da den er den samme for alle produkter.

Aromaen er lys, frisk, rig og meget saftig. Den første ting, der høres, er ingefær, lidt ø og samtidig meget sød. Citrongræs føles næsten ikke, men mynte spiller efter min mening rollen som en buffer og blødgør ingefær. Desuden er mynte ikke kraftige peberkorn, men mør og sød.

På håret mærkes denne aroma, men ikke så lys, den er meget svag, og der er ingen løkke.

Vichy Densi-Solution Sealing Shampoo til fint og svækket hår

Densi-Solutions Shampoo er designet til tyndere og tyndere hår. Shampoo styrker og kondenserer hårfibre, øger hårmassen, gendanner hårvolumen og sundt udseende.

250 ml flasker. Lavet af mørkebrun klar plast.

Dispenseren er fremstillet i form af en pumpe. Det fungerer fint, to klik er nok for mig. Åbner / lukker ved at dreje til siden.

Konsistens, farve:

Shampoo har en temmelig tyk konsistens. Farve er gul, gennemsigtig.

AQUA / WATER - Vand,
SODIUM LAURETH SULFATE - SAW,
COCAMIDOPROPYL BETAINE - blødt overfladeaktivt middel,
NATRIUM LAURYL SULFAT - SAG,
LAURETH-5 KARBOXYLSYRE - SAG,
AMINOPROPYL TRIETHOXYSILANE - En komponent i L'Oreal-bekymringen, der bruges til behandling af hårvolumen, udfylder hulrum i beskadiget hår.
AMODIMETHICONE - Silikone,
C11-15 PARETH-7 - emulgator,
CARAMEL - farvestof,
CHLORPHENESIN - Konserveringsmiddel,
CITRIC ACID - Konserveringsmiddel, stabilisator,
DISODIUM EDTA - Antioxidant,
GERANIOL - duft,
GLYCERIN - emulgator, blødgørende middel,
HEXYL CINNAMAL - duft,
ISOEUGENOL - duft,
Melkesyre - konserveringsmiddel,
LAURETH-9 - fedtalkohol, beroliger huden,
LIMONENE - duft,
LINALOOL - duft,
MENTHA PIPERITA OLIE - Pebermynteolie,
MENTHOL - antiseptisk, toner,
PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE - emulgator,
PEG-60 HYDROGENERET CASTOR OLIE - emulgator,
PHENOXYETHANOL - Konserveringsmiddel,
PIROCTONE OLAMINE - konserveringsmiddel,
POLYQUATERNIUM-67 - tidligere film,
PPG-5-CETETH-20 - tape,
PROPYLENE GLYCOL - konserveringsmiddel,
RHAMNOSE - Parfymekomponent, fugtighedsholder, fikserer aroma, forynger og nærer huden, har anti-aldringseffekt.
Salicylsyre - konserveringsmiddel,
Sodiumklorid - stabilisator,
SODIUM HYDROXIDE - stabilisator,
SORBIC acid - konserveringsmiddel,
TOCOPHERYL ACETATE - Antioxidant,
TRIDECETH-12 - emulgator,
PARFUM / FRAGRANCE - duft.

Mine indtryk:

Shampoo viste sig at være meget værdig. To slag af pumpen er nok til mit hår. Bogstaveligt talt på nogle få sekunder pisker han sig i et tykt cremet skum. Vask hår perfekt. Når de vaskes, bliver de praktisk talt ikke forvirrede, berøringen forbliver meget glat og glidende.
Efter tørring spises en del af volumenet, men ikke kritisk. Håret i enderne er lidt forvirret, tipene bliver tørre at røre ved. Glans er til stede, men kun på let beskadiget hår.

Jeg havde nok shampoo til 1,5 måneders daglig brug.

Vichy Densi-Solution Sealing Gendanner balsam til tyndere og svækket hår

Densi-Solutions balsam strammer og gendanner tyndere hår. Ved regelmæssig brug bliver håret tykkere, tættere og stærkere¹. Dercos Densi-Solutions Sealing Balm øger hårmassen. Det styrker og strammer hårfiberen med hver applikation, hvilket giver hårvolumen og et sundt udseende.

Balsam er pakket i en hvid papkasse. Boksen indeholder alle oplysninger om produktet.


Inde i røret, med et volumen på 150 ml., Lavet af blød plastbourgogne.

Låget, der sidder sammen, åbnes / lukkes uden problemer.

Konsistens, farve:

Hvid balsam har en temmelig tyk, men samtidig let og vægtløs konsistens.

VAND - vand,
HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE - viskositetsregulator.
GLYCERIN - emulgator. Blødgørende, beskyttende, fugtgivende effekt.
QUATERNIUM-87 - Emulgator, blødgørende middel, antistatisk,
STEARYL ALCOHOL - Blødgørende bestanddel, fortykningsmiddel,
BEHENTRIMONIUM CHLORIDE - blødgørende, antistatisk,
CANDELILLA WAX - tidligere film, stabilisator,
CAPRYLYL GLYCOL - Stabilisator. Konserveringsmiddel.
CETYL ESTERS - blødgøringskomponent,
GERANIOL - duft,
HEXYL CINNAMAL - duft,
ISONONYL ISONONANOATE - duft, antistatisk,
ISOPROPYL ALCOHOL - Konserveringsmiddel,
IMONENE - duft,
LINALOOL - duft,
MENTHA PIPERITA OLIE - Pebermynteolie,
MENTHOL - antiseptisk, toner,
2-Oleamido-1,3-Octadecanedio l - opløsningsmiddel,
PHENOXYETHANOL - Konserveringsmiddel,
PROPYLENE GLYCOL - konserveringsmiddel,
RHAMNOSE - Parfymekomponent, fugtighedsholder, fikserer aroma, forynger og nærer huden, har anti-aldringseffekt.
SODIUM HYDROXIDE - stabilisator,
TOCOPHERYL ACETATE - Antioxidant,
PARFUM - parfume.

Mine indtryk:

Overraskende kunne jeg godt lide klimaanlægget, men alligevel var det lidt svagt for mine tip.

Efter påføring bliver håret mega-glidende og tungt og føler sig fyldt. Men for at få den ønskede effekt, skal jeg påføre en dobbelt del af balsam, dvs. mere end normalt. Efter tørring forbliver håret blødt, en svag glans, densitet vises, men tipene er stadig små, de forbliver tørre og lidt forvirrede. Generelt er visningen meget personlig.

Jeg har også bemærket en funktion, hvis balsam kommer i hovedbunden, begynder den at bage lidt. Denne virkning skyldes sandsynligvis pebermynteolie og mentol i sammensætningen.

Balsam sluttede hurtigt, når den blev brugt 3 gange om ugen, strakte jeg den i 1,5 måneder.

Tyndere og tyndere hårvækstserum Vichy Densi-Solutions

Denso-Solutions Serum er designet til tyndere og tyndere hår. Påvirker intensivt rødderne, vækker sovende follikler og stimulerer således væksten af ​​nyt hår.

Serumflasken pakkes i en lille papkasse i hvidt. Selve flasken er ganske miniature, kun 100 ml. Lavet af tyk mørkebrun plast.

Dispenseren er praktisk. Serum gives i form af en kraftig jet, der hjælper med kun at behandle afskillelser.

Der er også en vagt mod utilsigtede klik.

Konsistens, farve:

Serumet er gennemsigtigt og ligner meget vand. Hun er ikke klæbrig, ikke fedtet, efterlader ingen rester efter sig selv.

ALCOHOL DENAT. - denatureret alkohol, opløsningsmiddel,
AQUA - vand,
DIETHYLLUTIDINAT - Den mystiske molekyle - Stemoxidin,
CITRAL - smag, antiseptisk,
ETHYL ESTER OF PVM / MA COPOLYMER - Hårlås, tidligere film, antistatisk virkning,
GERANIOL - duft,
HEXYL CINNAMAL - duft,
ISOEUGENOL - duft,
LIMONENE - duft,
LINALOOL - duft,
MENTHA PIPERITA OLIE - Pebermynteolie,
MENTHOL - antiseptisk, tonic komponent,
RESVERATROL - antioxidant, styrker blodkar, forbedrer hudens elasticitet.
RHAMNOSE - Parfymekomponent, fugtighedsholder, fikserer aroma, forynger og nærer huden, har anti-aldringseffekt.
TOCOPHERYL ACETATE - Antioxidant,
PARFUM - parfume.

Stemoxidin 5% er et patenteret molekyle med klinisk påvist effektivitet. Skaber optimale betingelser for ny hårvækst.

Resveratrol - en kraftig antioxidant opnået fra det japanske Reinutria, forhindrer skade på hovedbunden fra frie radikaler og forbedrer virkningen af ​​Stemoxidin.

Mine indtryk:

Valle er et nøgleprodukt på denne linje. Men fungerer hun?

Jeg påførte serum på mit hår lige efter et brusebad. Efter påføring blev huden lidt bagt. Efter tørring mistede håret ikke volumen, blev ikke fedtede, og der skete ikke noget forfærdeligt med dem. Der var ingen kløe, skæl osv. På huden, selvom jeg var bekymret, fordi alkoholen i sammensætningen kom først.

Jeg brugte serum i to måneder. Dum, selvfølgelig, og målte ikke hårvækst, men jeg trak et hår fra toppen af ​​mit hoved for at sammenligne i slutningen af ​​kurset.

I denne periode tog jeg ikke vitaminer, brugte ikke masker til hårvækst og lykkedes endda at blive syg. Alt dette i et rum har ikke en særlig fordelagtig virkning på hårets tilstand. Men i brugsperioden blev mit tab mærkbart reduceret. Naturligvis stoppede håret ikke med at forlade mit hoved, men det holdt op med at streame fra enhver blæsning af vinden eller berøring af en kam. Hvis jeg tidligere efter et brusebad trak en stor nok klump hår ud af nettet, er det nu faldet med 3-4 gange for sikker.

Jeg kan ikke sige noget om stigningen i mængden af ​​hår og vækst, for der er konstant hangouts på mit hoved, og denne spidske underfrakke bemærkes af alle

Og hvad angår densitet, vil jeg sige et ord. Som jeg allerede skrev, i starten af ​​kurset jeg hensynsløst trukket fra toppen af ​​hendes hår. Jeg ved ikke, hvad jeg stod på, men som et resultat blev håret trukket ud i slutningen af ​​kurset lidt tykkere. Det overraskede mig virkelig meget. Selvom jeg ikke forstår, hvordan det skete, efter at alle de aktive stoffer er i slutningen af ​​listen, er det næsten umuligt at trænge ind i kosmetik i hårroden. Så der findes stadig en slags magi i dette serum.

Generelt er lineup ikke engang dårlig. For at være ærlig er jeg ikke en ven af ​​Vichy-mærket med hensyn til hudpleje eller hårpleje. Der var forsøg før, men alle var ikke succesrige. Men udvalget af Densi Solutions gik ikke dårligt, jeg blev endda overrasket.

Først bemærkede jeg ikke effekten, og derefter sammenlignede jeg billedet før og efter påføring og blev imponeret. Generelt begyndte de at se bedre ud, og glansen optrådte.

Vichy's Densi Solutions-opstilling var jeg tilfreds med. Ja, der er mangler, men jeg tror, ​​de kun kan opstå, hvis håret er hårdt beskadiget.

Burdock olie med rød peber i masker til hår, øjenvipper og øjenbryn. Opskrifter på ricinusolie, brændenælde, sennep

Kvindelig barbermaskine