Farveløse henna-anmeldelser

Mama_Irina_rv_yua »19. september 2013, 01:51

Re: Farveløs henna til styrkelse af hår

Lalula »19. september 2013, 13:49

Re: Farveløs henna til styrkelse af hår

Rom Kola »19. september 2013 21:51

Re: Farveløs henna til styrkelse af hår

GreenTobacco »20. september 2013 17:56

Re: Farveløs henna til styrkelse af hår

Kiara »20. september 2013 18:11

Re: Farveløs henna til styrkelse af hår

Mila8 »22. september 2013 18.45

Henna til hårbehandling - er der nogen fordel?

Ludokk »29. august 2014 17:16

En meget god maske til styrkelse af hår fra farveløs henna med tilsætning af honning og olier.

Re: Henna til hårbehandling - er der nogen fordel?

Natalya Kitik »30. august 2014 08:31

Du har ret, farveløs henna er et unikt, naturligt middel til styrkelse og hårvækst. Derudover er det i stand til at regulere aktiviteten af ​​talgkirtlerne i hovedbunden, har antimykotiske og antimikrobielle effekter, hvorfor det anbefales især at bruge farveløs henna i nærvær af skæl eller i tilfælde af øget olieagtig hovedbund og hår. På samme tid indeholder farveløs henna betain og caroten - stoffer, der bidrager til gendannelse af skøre, beskadigede og opdelte ender, så masker derfra ofte bruges til at tilføje volumen, glans og et sundt udseende til denne hårtype.

Som ethvert naturligt middel kræver farveløs henna imidlertid en opmærksom attitude - for det første skal du udføre en allergitest, før du bruger den. for det andet kan farveløs henna give håret en grønlig farvetone, så det muligvis ikke passer til ejere af blondt hår; for det tredje, underligt nok lyder dette, masker fra farveløs henna kan tørre tørt hår endnu mere, derfor skal du påføre dem på tørt beskadiget hår føje naturlige olier og andre ernæringskomponenter til farveløs henna og også overvåge hårets reaktion - hvis håret vil tørre selv med denne brugen af ​​henna, hvilket betyder, at det simpelthen ikke passer dig.

I nærværelse af fedtet hår kan masker fra farveløs henna udføres op til 2 gange om ugen, med tørt hår en gang hver 2. uge vil være nok. Det er vigtigt at skylle dit hår grundigt - henna-partiklerne er ret vanskelige at fjerne fra dem. Masken opbevares på blondt hår i cirka 20 minutter, på mørkt hår - cirka en time.

For fedtet hår er en klassisk maskeopskrift velegnet - farveløs henna bør fortyndes med en varm afkogning af urter eller bare vand til konsistensen af ​​en gennemsnitlig creme fraiche. Eller her er en sådan mulighed - tilføj 2 spsk til den allerede fortyndede henna. spiseskefulde blå ler og citronsaft, 1 spsk. en skefuld hørfrø eller kalkolie.

For tørt hår er det bedre at bruge mere mættede formuleringer - for eksempel sådan - fortynd henna-pulver med varmt urteafkogning og tilsæt 2-3 spsk til den resulterende blanding. spiseskefulde hørfrø, burdock eller endda olivenolie. Eller her er en anden super nyttig og super-nærende version af en maske med farveløs henna - fortynd 100 g henna-pulver med et varmt afkog af urter, tilsæt 2 æggeblommer, 1 spsk. ske æble cider eddike, 2 spsk. spiseskefulde hørfrø eller kasserolleolie, 1 spsk. en ske mandel (du kan også olivenolie) olie, hvis der ikke er nogen allergi mod honning, kan du tilføje den i mængden af ​​1-2 teskefulde. En sådan maske nærer og fugter håret, giver det glans og gør dem mere omfangsrige..

Kun den sidste version af masken kom op til mig - resten tørrer håret, men jeg gør det ikke ofte - cirka 1 gang om måneden, da masken er ret kompliceret at fremstille og kræver en tidsreserve.

Re: Henna til hårbehandling - er der nogen fordel?

Fantasia »30. august 2014 09:30

Re: Henna til hårbehandling - er der nogen fordel?

Marusya »30. august 2014 09:52

Re: Henna til hårbehandling - er der nogen fordel?

Juletræet »30. august 2014 12:50

Re: Henna til hårbehandling - er der nogen fordel?

Nina ”30. august 2014, 12:56

Henna-behandling

Alinkaaaa »8. mar. 2015 11:26

Re: Henna Behandling

Vita68 »8. mar. 2015 16:24

Re: Henna Behandling

supermaman »8. mar 2015, 16:36

Re: Henna Behandling

podruga1971 »8. mar. 2015 17:58

Sådan bruges farveløs henna til hår?

For at få et sundt udseende af hår, der regelmæssigt udsættes for termiske effekter (krøllejern, hårtørrere osv.), Farvning, udbrænding i solen, er det ikke nødvendigt at købe mange flasker og flasker med mirakelprodukter i kosmetikforretninger. Forskellige masker, serum er i stand til at erstatte en pose farveløs henna. Og for at forbedre effekten kan du tilføje helt overkommelige ingredienser.

Fordelene og skadene ved henna

For at forårsage mindst en vis skade på håret i farveløs henna, skal du prøve meget hårdt. Fordelene ved at bruge denne oversøiske plante, nemlig lavsonia nekolyuchi, meget mere. Henna uden pigment, der er opnået fra stammen af ​​en lavsoniaplante, er i stand til sådan hjælp for håret:

  • aktiverer vækst og forhindrer tværsnit;
  • forhindrer skæl, og hvis det allerede findes, hjælper det med at slippe af med det;
  • giver beskyttelse mod ekstreme temperaturer (sommersol, hårtørrer, frostigt vejr osv.);
  • omslutter hårene med en usynlig film, så håret virker tykkere og sundere;
  • understøtter sund hovedbund, forårsager ikke allergiske manifestationer;
  • bremser produktionen af ​​talg, så det er godt for piger med problemet med hurtig indtræden af ​​fedtet hår;
  • når man forbereder en speciel sammensætning, vil farveløs henna med systematisk brug hjælpe med at opnå effekten af ​​"wow" på håret.

Der er mange positive aspekter ved brug af farveløs henna, men dette er under forudsætning af, at der blev købt et kvalitetsprodukt uden nogen urenhed af pulver fra bladene på lavsonia. Ellers kan du ved en fejltagelse få en rød farve af tråde.

Farveløs Henna Pulver Utseende

Hårskader kan kun opnås i et tilfælde: hvis du bruger henna for ofte. Tørt hår tåler ikke brugen af ​​henna mere end en gang om måneden, fedtet kan være tilfreds med dette værktøj oftere - en gang hver anden uge eller ti dage. Overdreven brug af henna vil tørre håret, og det vil være mere som en høstak end silke.

Sådan påføres henna på håret?

Henna er et temmelig specifikt produkt, hvis anvendelse ikke ligner den sædvanlige anvendelse af shampoo eller maske. For henna har den mest fordelagtige virkning på håret, skal du opfylde flere betingelser:

  • anvende sammensætningen kun med henna på rent og fugtigt hår (så vand ikke strømmer fra dem);
  • Brug henna umiddelbart efter forberedelse, når du kun har stået tid til dens insistering. Opbevar ikke blandinger;
  • Lavsonia-pulver uden fedtstoffer er bedre at bare skylle med vand, og de blandinger, der indeholder tilsætningsstoffer til æteriske olier eller vegetabilske fedtstoffer, kan vaskes med shampoo;
  • efter at have påført hårstrå med henna på dit hår, skal du pakke dit hoved i polyethylen eller lignende: brusekappe, taske.
Henna hår gruel distribution

Det er mest praktisk at påføre masker med henna med en speciel børste til farvelægning, idet man overholder det samme princip:

  1. opdel håret i flere dele (angiveligt 3: en skille fra panden til den occipitale del vil dele kronesektionen i to dele, resten fra øre til øre). Vælg en til arbejde, fast resten med hårnåle, for ikke at forstyrre;
  2. afsked efter afsked, påfør sammensætningen på rodzonen og fordel gradvist velling langs hele trådens længde;
  3. efter at have behandlet den ene del af håret, fortsæt til den næste.

Efter at have opretholdt den krævede mængde tid, skyl henna grundigt fra hele krøllens længde. Resterne af produktet tørrer håret for hårdt, så en god vask af hår er en enkel nødvendighed.

Hvor meget farveløs henna der skal holdes på håret?

Eksponeringstiden for sammensætningen med farveløs henna på håret kan variere afhængigt af hjælpestofferne. Henna-baserede masker med olier virker på hovedbunden og håret meget blødere end i ren form, så du kan holde farveløs henna længere (men inden for den anbefalede tid, der er angivet i opskriften).

Forskellige urenheder i form af kefir, æggeblommer og andre nyttige komponenter blødgør virkningen af ​​henna på håret, men det er stadig værd at beholde den tid, der er angivet i opskriften. Vask sammensætningen af ​​med mild shampoo (hvis nødvendigt), men det er bedst at kun bruge vand.

Hvor ofte kan du bruge farveløs henna?

Hyppigheden af ​​påføringen af ​​formuleringerne med pulveret fra lavsonia-stammen afhænger direkte af hårbundens og hårets tilstand. Fedtet hud, nemlig det intense arbejde i talgkirtlerne, provoserer en hurtig kontaminering af håret, på grund af hvilket de kan blive opfedt selv i 12 timer. I dette tilfælde er brugen af ​​henna-formuleringer tilladt en gang om ugen..

Tørre og sprøde tråde med opdelte ender arrangerer medicinske procedurer ikke mere end en gang hver anden uge (eller endda en gang om måneden). Dette gælder også hår med tør følsom hovedbund.

Farveløse henna-masker til hårbehandling

Hvem drømmer ikke om tykke tråde, der skinner af sundhed? Det er meget muligt at få smukke krøller, hvis du identificerer problemet og korrekt bruger masker baseret på henna.

Maske med henna på håret

Det er bedst at bruge medicinsk iransk henna, der har den virkning at styrke rødderne, hårstænger, behandle skæl osv. Men ved at tilføje specielle ingredienser, kan du målrettet handle med problemet med hver kosmetiske procedure og gradvist søge dens løsning. Før du forbereder henna til en maske, skal du forberede en skål med porcelæn eller glas og udføre alle manipulationer deri.

At styrke hår

Det er meget muligt at give dit hår vitalitet takket være naturlige ingredienser. Bare vent på, at den øjeblikkelige virkning fra en enkelt engangsmaske ikke er nødvendig, du er nødt til at styrke krøllerne i systemet, efter at du selv har udviklet en bestemt tidsplan for henna-brug.

Hvad har du brug for:

  • Farveløs henna i høj kvalitet - 100 g;
  • Vand (90-95 grader) - 300 ml;
  • Strimlet brændenælde blade - 2 spsk. l.

Rør brændenælde i vand, og efter en times insistering, sil du og pres den resterende fugt ud af brændenælden. Tilsæt grønt henna-pulver til den resulterende brændenælde-infusion og bland, indtil vild. En sådan blanding skal fordeles jævnt over håret, hvorefter det tilrådes at pakke håret i polyethylen og ovenpå i et varmt håndklæde. Efter at have holdt en sådan maske på håret i en halv time til en time, vaskes den af ​​med rindende vand uden shampoo.

Til hårvækst

Naturlige ingredienser hjælper med at aktivere hårvækst takket være den bløde effekt på pærerne. Regelmæssig brug af masken giver mindst en øjeblikkelig, men synlig virkning, en stigning i længden af ​​krøller.

Opskrift 1

Hvad har du brug for:

  • Henna - 75 g;
  • Vand (70-75 grader) - 150-200 ml;
  • Flydende honning - 1 spsk. l.;
  • Citronsaft - 1 spsk. l.,
  • Burdock olie - 1 spsk. l.

Damp henna i vand og vent 15 minutter, indtil den er infunderet. Tilsæt de resterende ingredienser, og æl vanden. Påfør på hår, indpak en film og håndklæde, hold i en halv time. Vask af med en lille mængde shampoo..

Opskrift 2

Hvad har du brug for:

  • Henna - 75 g;
  • Vand (70-75 grader) - 150-200 ml;
  • Flydende honning - 1 spsk. l.;
  • Sennepspulver - 1 spsk. l.

Hæld kogende vand over henna pulver og insister, tilsæt en skefuld honning og sennep. Påfør den resulterende opslæmning på håret, hold den i en halv time og skyl med vand.

Anti skæl

Da skæl har længe været betragtet som en svampesygdom, er behandling af den med antimikrobielle produkter topisk. Henna håndterer denne opgave perfekt, især hvis du tilføjer flere komponenter til den.

Hvad har du brug for:

  • Henna - 75 g;
  • Vand (70-75 grader) - 150-200 ml;
  • Æggeblommer - 1 stk.;
  • Citronsaft - 1 spsk. l.;
  • Tea tree og pebermynte æterisk olie - 2 dråber hver.

Efter at have dampet hennaen, tilsættes alle ingredienserne (1 æggeblomme, juice og olie), påføres håret og skylles efter 40-60 minutter. Gentagelse af sådanne masker koster 2 gange om måneden.

Med farvet hår

Styrke hår med farveløs henna kan være på naturligt hår og farvet. Hvis farvning allerede har fundet sted, er særlig hårpleje nødvendig for sådan hår.

Hvad har du brug for:

  • Henna - 75 g;
  • Vand (70-75 grader) - 150-200 ml;
  • Æggeblommer - 1 stk.;
  • Olivenolie - 1 spsk. l.;
  • Varm kefir - 2 spsk. l.

Først skal du fortynde pulveret. Hell olie, kefir, æggeblommer i en blanding af henna og vand. Ændes hele indholdet af skålen grundigt, påføres på vådt hår og hold i halvanden time. Du bliver nødt til at vaske den af ​​med shampoo, da olie fra håret usandsynligt vil blive vasket.

At skinne krøller

God hårernæring er et must. Det er de nærende masker, der kan tilføje glans til håret og mætte det indefra.

Hvad har du brug for:

  • Henna - 75 g;
  • Vand (70-75 grader) - 150-200 ml;
  • Flydende honning - 1 spsk. l.;
  • Ricinusolie, oliven, burdock - 1 tsk;
  • Avokadopulp - Halvfrugt.

Damp henna, opvarm smøret og bland det hele med avocado og honning. Hold i en time og skyl med shampoo. Brug denne maske er ikke mere end 1 gang i 2-3 uger.

Biolamination af hår med farveløs henna

Du kan lave lamineringsproceduren selv derhjemme. For at gøre dette skal du forberede en speciel sammensætning af henna og nogle yderligere komponenter.

Henna Lamineringseffekt

Hvad har du brug for:

  • Henna - 60 g.;
  • Vand (80-90 grader) - 150 ml;
  • Kanel - 0,5 tsk;
  • Citronsyre - 0,5 tsk;
  • Kokosolie - 1 tsk;
  • Flydende honning - 1 spsk. l.

Sigt henna, kanel, "citron" gennem en sil, hæld vand. Insister 15-20 minutter, og tilsæt honning, kokosnøddeolie. Det skal være en blanding som flydende creme fraiche. Det påføres på fugtigt rent hår, fordelt jævnt over hele længden. Hold på dit hår er værd mindst 1 time, men ikke mere end halvanden. Efter eksponering for håret vaskes masken af ​​uden brug af vaske-kosmetik.

Påfør en maske til laminering en gang om måneden. For at opretholde effekten en gang om ugen kan du lave yderligere masker med kokosnød og olivenolie baseret på kefir (1 spsk. L. Olier pr. 200 ml opvarmet kefir).

Er det muligt at farve hår efter farvning af henna?

Der er næsten ingen naturlige farvestoffer i moderne hårfarver, så det er ekstremt vanskeligt at forudsige reaktionen på henna. Frisk farvelægningssammensætning påført henna kan fremstå som en grøn farvetone, lilla eller beskidt sump.

Det anbefales heller ikke at afklare efter proceduren med henna, der er en risiko for, at de afklarede områder af håret er lyse røde. Naturlige blondiner bør ikke være bange for at bruge farveløs henna på samme måde som brunetter.

Brug ikke henna, hvis der har været farvning med kemiske komponenter eller lysning af hår for mindre end to uger siden. Det anbefales heller ikke at bruge henna til hår, hvis proceduren til farvning eller lysning er planlagt tidligere end om to uger.

Del dette

Dette produkt er ikke tilgængeligt til levering til din region.

Du sparer 164 ₽

takke!

Vi stræber altid efter det bedste for at glæde vores kunder med de bedste priser..

Hilsen Wildberries Online Store.

Føjet til venteliste

Lær om optagelse

Kommer snart

Struktur

Beskrivelse

I flere tusinder af år har naturlig henna fået millioner af fans både blandt kvinder og blandt mænd: trods alt er dens egenskaber til at forbedre hårets kvalitet virkelig uovertruffen og unik. Dog var dets farveegenskaber undertiden uønskede. Alt ændrede sig, da folk lærte at udvinde henna fra kassiblade: som et resultat af en speciel miljøvenlig behandling begyndte denne plante at bevare sin helbredende og regenererende egenskaber og pletterede ikke håret. Henna Zeytun-masken "Farveløs" blev således oprettet: den kraftigt og dybt gendanner strukturen af ​​hår af enhver type, giver forhindring af hårtab, giver krøller en magisk glans og 100% bevarer deres naturlige farve. Produktets nøjagtige sammensætning er angivet på etiketten

Farveløs henna til hår

Hver kvinde vil have smukt og velplejet hår. Fra gamle tider vidnede skinnende, lange og tykke tråde til deres ejeres helbred og var en af ​​de mest værdifulde egenskaber ved ægte kvindelig skønhed.

Vi bor i en moderne metropol og udsætter vores hår konstant for skadelige miljøfaktorer. Støv og tør luft, ultraviolet stråling, biludstødning er dårligt for deres helbred. Derudover mangler de ofte korrekt ernæring, pleje og pleje. På grund af alt dette bliver krøllerne med tiden sprøde og kedelige, kan begynde at splitte og falde ud, irritation og skæl vises.

Farveløs henna kan klare alle disse problemer. Dette kosmetiske produkt er fremstillet af blade og stængler af cassia duplikat, og det har virkelig vidunderlige egenskaber..

Hvad er der behov for?

Den sædvanlige henna, der farver hår i en kobberrød farve, er lavet af bladene på en sådan plante som lavsonia ikke spinløs. Ud over de udpegede farveegenskaber, der bruges til hår- og mehendi-kropsmaling, er dette pulver længe blevet brugt i medicin som et desinfektionsmiddel og genoprettende middel. Lav det masker til negle og hud.

Farveløs henna ligner ikke almindelig trods ligheden i navnet. Pulveret fra disse planter ser næsten det samme ud, men fungerer anderledes. Produktet, der fås fra cassia, pletter ikke, men det har en stærk positiv effekt på huden og håret. Planten er rig på sjældne og ekstremt nyttige stoffer, så den er blevet brugt siden umindelige tider. Og nu er det populært, når det bruges som masker til ansigt, hænder og krop, og især til hår. Det tjener til at styrke, genoprette og pleje hårene og hovedbunden og håndtere problemer såsom overdreven olierethed, skæl og skader på strukturen af ​​krøller..

Farveløs henna skylder sin unikke sammensætning med alle dens fordelagtige egenskaber..

Struktur

Det er forbløffende, at en plante, der vokser i ørkenen under de barske forhold med mangel på vand og næringsstoffer, kan have en så rig og værdifuld sammensætning. Blandt de fordelagtige ingredienser inkluderet i kassia er følgende:

Chrysophanol er et naturligt antiseptisk middel, der bekæmper svampe og bakterier. På grund af dets antiinflammatoriske virkning og virkning på skadelige mikroorganismer fungerer det glimrende i behandlingen af ​​seborrhea såvel som skæl som dens ydre manifestation. Derudover hjælper det med at rense pus og helbrede sår på overhuden. På grund af dens farve kan det have en let farveeffekt..

Emodin er ansvarlig for at give den naturlige pulserende glans til krøller, efter en tilstrækkelig eksponeringstid ligner effekten af ​​det hårlaminering.

Aloe-emodin påvirker perfekt processen med hårvækst, stimulerer væksten i gamle og udseendet af nye hår.

Caroten bidrager til helbredelse af problemkrøller, gendanner strukturen i hårskaftet, forhindrer brud, tab, del af tipene.

Betaine er en populær komponent i forskellige produkter til pleje af tørre, farvede og beskadigede tråde. Det har en fantastisk fugtgivende effekt..

Zeaxanthin er en kraftig forebyggelse af hårtab og et middel til at bekæmpe det.

Rutin hjælper med at styrke hårsækkene, hvilket øger levetiden for hvert hår og forhindrer dem i at falde ud.

Fizalen er også et antimykotisk middel og eliminerer en af ​​årsagerne til seborré og hudirritation..

Kosmetisk farveløs henna indeholder ikke vitamin- og mineralkomplekser i sammensætningen af ​​det sædvanlige til vores sædvanlige planter. Desuden er ethvert tilgængeligt stof nyttigt og især. På grund af det faktum, at de er sjældne i vores breddegrader, bliver de endnu mere værdifulde, fordi det næsten er umuligt at få dem fra et andet produkt.

Med den korrekte påføring og gennemgangen af ​​et komplet behandlingsforløb med farveløs henna kan du forbedre hårgrænsen markant, give det glans, styrke og tæthed.

Fordel og skade

Cassia pulver bruges til at eliminere et stort antal problemer med hår og hovedbund. Her er nogle af dets nyttige egenskaber til krøller og epidermis:

Styrke hårsækkene, som er et fremragende middel mod hårtab.

Ekstra ernæring til tynde tråde og overhuden.

Det er især nyttigt til olieagtige krøller, regulerer produktionen af ​​talg og eliminerer fedtindhold og hurtig kontaminering..

God brug til hårvækst. Sammensætningen hjælper med ikke at miste gamle regnvoksede hår og stimulerer udseendet til nyt.

På grund af tilstedeværelsen af ​​chrysophanol og fizalen kan pulveret behandle forskellige sygdomme forårsaget af svampe og bakterier. Det bruges også til behandling af skæl og seborrhea..

En maske med farveløst henna-pulver er nyttigt til hårets tæthed. På grund af dette er det også yderst gunstigt for hårvolumen.

Henna-behandling har evnen til at forbedre hovedbundens immunitet og beskytte mod virkningerne af negative miljøfaktorer, sol og vind samt mekaniske eller kemiske skader.

Værktøjet hjælper med at kæmpe mod tværsnittet af enderne af hårene og tørrer ikke huden.

Vi kan sige, at brugen af ​​dette værktøj gør krøller mere livlige og sunde, på en positiv måde ændrer hårskaftets struktur, fugter og nærer det, giver krøller volumen, styrke, glans og beskyttelse mod skadelige effekter.

Selv et sådant nyttigt produkt har imidlertid sine ulemper..

På grund af produktets naturlighed forårsager det praktisk taget ikke allergiske reaktioner. Men ikke desto mindre er individuelle manifestationer mulige på grund af intolerance over for stoffet. Hvis dette skete, og under påføringen af ​​masken, begyndte du at føle dig brændende og kløende, bør proceduren straks stoppes. Ellers kan du få irritation af huden, som derefter skal behandles yderligere..

Sammen med den antiseptiske virkning kan produktet tørre hår og hud. Derfor skal det bruges omhyggeligt med særlig skade eller alvorlig tørring af hårgrænsen. En kombination af pulver med stoffer til ernæring og hydrering er ønskelig. Hvis du bruger henna for ofte og ikke kombinerer med hydrering, kan du bringe håret til tørt og sprødt.

Brug ikke farveløst henna-pulver på friskfarvet eller lyset hår. For det første kan komponenterne i midlet indgå i en kemisk reaktion med farvestofrester, og derefter vil effekten ikke være forudsigelig. For det andet kan produktet have en farvende virkning på bleget og pigmentfrit hår og farve det gulgrønt..

Hvilken henna er bedre?

Når man køber farveløs henna, er det desværre umuligt at evaluere dens kvalitet. Men stadig, når du har købt produktet og er kommet hjem, kan du kontrollere dets egenskaber. I butikken kan du se, hvor produktet blev lavet og træffe et informeret valg..

Indisk henna af god kvalitet er produceret i Tyrkiet og Egypten. Iranske naturprodukter er også til salg, men brugerne bemærker, at deres kvalitet for nylig er faldet. Måske skyldtes dette tilsætning af andre urter.

Det skal bemærkes, at hvis planten blev høstet på det rigtige tidspunkt, kvalitativt tørret og hakket, vil det endelige kosmetiske produkt være kvalitet, uanset hvor græssets fødested er.

Men det skal bemærkes, at Indien ikke har europæiske kvalitetsstandarder og produktionskontrol, så ikke alle komponenter kan skrives på sammensætningen af ​​kosmetik, og nogle gange er der unødvendige tilsætningsstoffer.

Når du åbner pulverposen, skal du først lugte den. Hvis duften er urteagtig, mærkbar og stærk - vil produktet have gode helbredende egenskaber. Pulverets tekstur vil også sige meget. Hvis det er lille og homogent - produktionen var af høj kvalitet, men hvis du kan finde ikke-malede komponenter - var råmaterialerne sandsynligvis ikke helt i top. Pulveret skal have en grønbrun farve, som også kan kaldes myr. Farven er især udtalt efter kombination af tørstof med vand. Hvis der er en skygge af gulhed i det - blev planten opsamlet på det forkerte tidspunkt og vil ikke indeholde den maksimale mængde næringsstoffer.

Hvis dit hår ikke er farvet eller bleget, vil ordentligt produceret farveløs henna ikke helt ændre farve. I tilfælde af farvelægning kan vi konkludere, at produktet er en falsk eller indeholder yderligere komponenter.

Hvor ofte kan jeg bruge?

Brug af farveløs henna til behandling og styrkelse af hår, som i tilfældet med andre produkter, skal være regelmæssig og ikke episodisk. For at opnå et synligt resultat er det nødvendigt at gennemføre et komplet kursus med masker med cassia-pulver, der varer i flere måneder.

Ved normale eller olieagtige krøller kan sådanne masker bruges 2 gange om ugen. Ved en tør hårtype skal du ikke gentage proceduren oftere end en gang om måneden.

For at reducere produktets tørringseffekt kan du tilføje et par dråber æterisk olie til maskerne eller lave en blanding baseret på kefir.

Kan alle bruge?

Næsten alle kvinder med enhver naturlig hårfarve kan bruge kassipulver. Der er dog nogle kontraindikationer..

Du bør ikke lave masker af pulver af farveløs henna på låse, der for nylig er malet eller bleget. Dette kan føre til en ændring i deres skygge til gulligt. For blondiner at bringe frem, så vil denne farve være ret vanskelig. Planlæg heller ikke en afklaringsprocedure umiddelbart efter påføring af produktet, dette kan også give en uventet effekt. Det er nødvendigt at vente et par uger efter afslutningen af ​​behandlingsforløbet, ellers kan malingen ligge ujævnt eller give den forkerte skygge. Brug heller ikke produktet på fremhævede strenge..

Brugen af ​​midler til blondt naturligt hår er helt sikkert underlagt produktionen af ​​høj kvalitet. Før brug anbefales det at teste på en iøjnefaldende lås, der let kan skjules.

Påfør sammensætningen på grå tråde også med ekstrem forsigtighed. Da de er pigmentfrie, kan skyggen på dem være for åbenlyst. Men nogle damer bruger aktivt denne egenskab ved at insistere på kassipulver og tilføje citron, gurkemeje, kamille og almindelig henna til det. I dette tilfælde opnås lette nuancer af guld og røde blomster, som hjælper med at skjule grå hår i frisyren og giver det friskhed og en behagelig skygge.

Skødesløs brug af farveløs henna til tørre krøller. For det første skal det bruges ikke mere end en gang om måneden. For det andet kan du kun anvende pulveret på rødderne. Opbevar heller ikke sammensætningen på dit hår for længe. For at mindske effekten kan tørt græs plantes med kefir. Dets sure miljø vil forbedre tilbagevenden af ​​næringsstoffer, og fedtindholdet fjerner den dræningseffekt..

Farveløs henna er fantastisk til at gendanne hårstrukturen, selv efter keratinudretning. Du er stadig nødt til at vente efter udretning i et stykke tid, og så kan du gennemføre et kursus med masker med kassia for at forbedre håret.

Anvendelsesmetoder

Når du bruger kassipulver til hår, skal du kende nogle finesser.

De bedste effekter af farveløs henna afsløres under påvirkning af temperatur eller syre. Derfor er det bedst at avle pulveret med varmt vand eller kefir. Vand er velegnet til hår med højt fedtindhold, og fedt kefir niveauer den dræningseffekt på tørre tråde. Resultatet afhænger også af vandets kvalitet. Det er bedre at bruge filtreret eller kogt, og du kan også bruge mineralvand på flaske..

For at opnå maksimal effekt skal produktet påføres korrekt på krøller. Hvis de er tørre, skal sammensætningen kun påføres på rødderne for ikke at skade selve hårene. Med øget sekretion af talg kan sammensætningen påføres i hele længden. Dette vil ikke kun hjælpe med at styrke, men også til at rense håret og epidermis godt. Opdelte ender, hvis de er til stede, dækker heller ikke med kompositionen.

Det er bedst at anvende en blanding, der endnu ikke har haft tid til at køle ned, vigtigst af alt, ikke brænde hovedbunden.

Lav en maske på ren, godt kæmmet, fugtet med vandstrenge.

I begyndelsen er sammensætningen rigeligt fordelt over hovedbunden og hårrødderne. Begynd påføring fra bagsiden af ​​hovedet, opdel gradvist håret i skillevægge og arbejd gennem hovedets overflade.

Om nødvendigt fordeles resten af ​​sammensætningen langs hårets længde eller langs deres hovedmasse, idet man undgår spidserne.

Massér huden forsigtigt med dine fingre.

Hår opsamles og rengøres under polyethylen eller en bruser.

Fra oven er det ønskeligt at indpakke dit hoved i et håndklæde eller på en varm hat.

Efter et stykke tid vaskes sammensætningen af ​​med rindende vand, du behøver ikke at bruge shampoo. Dette skal gøres specielt omhyggeligt, så massen ikke forbliver på håret. Efter vask kan du bruge den sædvanlige balsam.

For at styrke og forbedre krøller kan du bruge farveløs henna uden tilsætningsstoffer. Men det vil give et særligt godt resultat, når du beriger blandingen med æteriske olier

  • Til fedtet hud og kampen mod skæl, citron, fyr, cedertræ, pebermynte, ingefærolie samt salvie, nelliker, bergamot er perfekte.
  • Med overdreven tørhed har orange, mandarin, lavendelolier plus kamille, ylang-ylang og sandeltræ fungeret godt..
  • Fra hårtab hjælper fyr-, ceder-, mynte-, cypress- eller verbena-olier.
  • Sandeltræ, kamille, palisander eller pelargonium vil hjælpe med at klare tværsnittene af trådene..

Ved hjælp af farveløs henna er et komplet maleri af krøller umuligt. Men ganske ofte, med en sundhedsforbedrende anvendelse, tilføjes forskellige stoffer til det for at give håret en behagelig skygge og maling over det eksisterende grå hår. For at få gyldne toner kombineres det med citronsaft, kamillebuljong, en lille tilsætning af almindelig henna. For kobbertråde skal du bruge gurkemeje og til chokolade kombinere med kakao eller kaffe.

Efter et forløb af procedurer for hår med henna pulver kan du opnå den samme effekt som biologisk laminering giver. Krøller bliver elastiske og tætte, får blødhed og sund glans. Værktøjet har komponenter, der giver hårbeskyttelse mod negative eksterne faktorer, der omslutter hvert hår.

Men ikke kun for hår, kan du bruge de fordelagtige egenskaber ved kassia. Det bruges med succes til ansigt og kropshud såvel som til hænder. Nå, værktøjet har bevist sig i følgende tilfælde:

aldrende hud, rynker,

tørhed, hvor produktet giver den nødvendige hydrering,

med normal hud vil give den rette ernæring,

dermatologiske problemer, acne, betændelse, acne.

Masker bruges til at pleje ansigt og hænder. Henna i dem er beriget med forskellige tilsætningsstoffer. I tilfælde af tør epidermis anvendes olieformer af vitamin A, i tilfælde af olieagtig epidermis bruges honning med kefir eller yoghurt. Normal hud kan muliggøre anvendelse af aloe juice, æggeblomme eller banan. Clay er også brugt med succes. Med øget fedtindhold anbefales hvidt eller grønt med tørhed - rød og med betændelse - blå eller sort.

For at forbedre hudens hud fremstilles et bad med cassia-pulver.

Hvor meget man skal holde?

Den tid, det er nødvendigt at modstå en maske med kassipulver på håret, afhænger af den ønskede effekt.

Tretti til fyrre minutter er nok til at forbedre udseendet på krøller, hvilket giver dem blødhed og sund glans. Og for at løse problemerne med hårtab eller opdelte ender, skal produktet opbevares i mindst en og en halv time.

Nogle kilder siger, at du kan efterlade sammensætningen på dit hår, selv om natten, jo mere synlig og lysere er effekten af ​​dets anvendelse. Men det er bestemt ikke værd at gøre det i de første par applikationer såvel som når det bruges på lys fra naturen eller tørre tråde.

Har malingen?

Som vi allerede har bemærket, skal du ikke bruge farveløs henna på farvet, fremhævet eller bleget hår.

Men mange kvinder er bekymrede over spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at udføre farvning eller misfarvning efter et kursus med medicinske procedurer ved hjælp af kassipulver. Inden for et par dage efter påføring af den sidste krummaske kan farve give en uforudsigelig effekt. På grund af indholdet, omend en lille farvestof, kan farven vise sig at være gullig eller endda grønlig. Maling kan også gå ujævnt.

Det anbefales at male krøller efter den sidste brug af farveløs henna i mindst en uge. Så vil helingseffekten og farvningsresultatet ikke skuffe dig.

Anmeldelser

Mange moderne kvinder foretrækker naturlige hårplejeprodukter, inklusive farveløs henna..

En mening fra frisører om brugen af ​​kassipulver. Med det rigtige valg af relaterede ingredienser har det en fremragende positiv effekt på krøller. Det bemærkes også, at i mange professionelle hårplejeprodukter er denne komponent til stede, og derhjemme kan den bruges i sin rene form.

Gennemgangen af ​​trichologer er også positive. Læger rådgiver om at følge behandlingsforløbet og ikke bruge lægemidlet for ofte. De understreger, at det ikke er nødvendigt at bruge et sådant produkt på farvet eller bleget hår. Omhyggeligt behov for farveløs henna med tørt og sprødt hår.

Piger, der bruger henna til at pleje krøller, bemærker vigtigheden af ​​korrekt procedure. Sammensætningen skal bruges stadig varm, og det er bydende nødvendigt at indpakke dit hoved med polyethylen og et håndklæde. At fjerne filmen inden afslutningen af ​​sessionen er ikke det værd, så du kan miste effekten af ​​saunaen. For endnu større resultater blæser nogle en varm hårtørrer under proceduren..

Damer bemærker også de positive effekter af masker med kassia for huden på hænderne, ansigtet og kroppen. Et fremragende resultat kan opnås, når det kombineres med andre gavnlige ingredienser..

Forberedelse af hårmaske fra farveløs henna se i næste video

Henna til ansigt, maske med farveløs - anmeldelser om effekten

Der er ingen tvivl om, at kun naturlige blandinger kan være de bedste hudplejeprodukter. Farveløs henna indeholder mange næringsstoffer, har en antiinflammatorisk virkning, indeholder syre, der binder kollagen inde i epidermale celler.

Produktet er allergivenligt; kosmetiske masker baseret på det er velegnet til de fleste kvinder. Fordelen er også de lave omkostninger til henna, pulverets lange holdbarhed.

Hvilken virkning har

Kosmetiske masker bruger kun farveløs henna. Sådanne blandinger renser huden, smalle porer, har en antimykotisk virkning, lyser huden lidt.

I nærværelse af teenageudslæt, hudorme, sorte pletter på næsen hjælper masker med henna med at eliminere hudfejl, lindre betændelse.

De vigtigste aktive elementer i sammensætningen af ​​henna:

  • Chrysophanol har en antimikrobiel effekt, tørrer abscesser, ødelægger hudens svamp.
  • Fisalen og zeaxanthin reducerer acne, lindrer overhuden.
  • Caroten øger hudens elasticitet og udtoner dens tone.
  • Rutin styrker væggene i blodkar, reducerer manifestationerne af rosacea. Det forårsager aktiv blodgennemstrømning, hvilket giver væv ilt.
  • Emodin har en regenererende virkning på hudceller..
  • Betaine er kendt som en effektiv naturlig fugtighedscreme..

Naturlig makeup til luksuriøse krøller - hårmaske med mandelolie.

Farveløse henna-terapeutiske masker har en adskillende virkning, de toner huden og har en foryngende virkning.

Du skal kun købe pulver i apoteker og kosmetikforretninger. Et produkt af dårlig kvalitet kan forårsage allergier eller give muligvis ikke den ønskede effekt..

Find ud af, hvorfor en hårmaske med mumie er nyttig her. Og hvordan man håndterer alopecia vil hjælpe en hårmaske med tinktur af rød peber, læse artiklen.

De bedste opskrifter på madlavning derhjemme

Oftere bruges kosmetik baseret på farveløs henna af ejere af fedtet problemhud.

For at fjerne acne og sorte pletter skal du forberede en blanding af 2 spsk. l henna blandet med 2 spsk. l opvarmet vand, 2-3 dråber essentielt olie af tea tree, lavendel, jojoba. Massen påføres på problemområder i ansigtet, tåler ikke mere end 15 minutter.

Produktet beroliger effektivt huden, reducerer rødme og fremskynder helingen. Behandlingsforløbet er 2 måneder med en regelmæssighed på 2 gange om ugen.

En effektiv henna-maske med creme fraiche er effektiv til at gendanne hudens balance. I 1 spsk. l opvarmet vand gennemvædet i 1 spsk. l henna, omrør, indtil en homogen blanding. Herefter introduceres 1 spsk. l fedtfattig creme fraiche og spredes på ansigtet. Masken holdes i 15-20 minutter, resten vaskes af med varmt vand. Ved regelmæssig brug af produktet vil fedtindholdet falde, tonen i overhuden udjævnes.

Lignende egenskaber har en ansigtsmaske fremstillet af ægproteiner.

For ejere af tør og følsom hud er en maske på 5 tsk egnet. henna brygget i 5 tsk. opvarmet vand med tilsætning af 1 kapsel vitamin A. Dernæst 5 tsk. fedtfattig creme fraiche og omrør massen, indtil den er glat.

Produktet distribueres over ansigtet, opbevares i 15 minutter. Remanensen vaskes med koldt vand. Efter sådanne procedurer vil huden blive fyldt med næringsstoffer, udjævnet, spor af post-acne vil blive mindre synlige.

Undgå for tidlig aldring, øg hudens elasticitet og fasthed ved regelmæssig brug af en maske med henna med aloe juice. Produktet er effektivt til følsom hud..

Midler til forlængelse af den naturlige forlængelse af krøller - hårmaske med nikotinsyre.

For at forberede det skal 2 blade aloe lægges i køleskabet i 2-3 dage, derefter presses saften ud af dem. I 1 spsk. l opvarmet vand opdrættet 1 spsk. l henna og bland med den resulterende juice. Blandingen fordeles over ansigtet, inkuberes i 20 minutter. Den resterende masse vaskes af med koldt vand.

Ved at kombinere pulveret med kosmetisk ler kan du få blandinger med høj effektivitet. Afhængig af hudtypen skal du vælge lertypen. Til fedtet dermis er hvid eller grøn egnet i nærvær af udslæt - blå, til tør og tilbøjelig til rødme - rød.

Tørre komponenter blandes i lige store andele, fortyndes med opvarmet vand til dannelse af en tyk opslæmning. Blandingen spredes på ansigtet og opbevares i højst 15 minutter. Vask resterne med varmt vand ved at massere bevægelser. Midter opfrisker hudfarve, renser den forsigtigt.

De bedste opskrifter på hårmasker med havtornolie præsenteres her. Og den nemmeste måde at gendanne krøllerne til et sundt udseende er at bruge en billig hårmaske med et æg.

Anvendelsesfunktioner

På trods af produktets lave allergenicitet skal du, før du bruger blandinger baseret på farveløs henna, foretage en test for tilstedeværelsen af ​​allergiske reaktioner. For at gøre dette påføres en dråbe brygget henna på albuen, kan modstå 30-40 minutter. I mangel af kløe, er et udslæt velegnet til dig..

Her er nogle funktioner i henna-baserede plejeprocedurer:

  • For at få den maksimale effekt af kosmetiske masker, skal ansigtets hud forberedes: godt rengjort af dekorativ kosmetik, snavs, behandlet med tonic eller lotion. I dette tilfælde trænger de aktive komponenter ind i de dybere lag af dermis.
  • Ved blanding af henna skal følgende regel overholdes: kun glas- eller plastbeholdere, plastiske skeer er tilladt. Under kontakt med metalgenstande med henna opnås en oxidativ reaktion. Træapparater påvirker ikke den kemiske sammensætning af produktet, men kan selv forringes.
  • Omsorgsprocedurer vil have en kumulativ effekt. Men gør dem ikke hele tiden. Procesforløbet i 2 måneder er bedre at skifte med 1-2 måneders hvile. Ellers vil der være et fald i effektiviteten af ​​blandingerne på grund af hudtilstand..

Når du køber et produkt, skal du sørge for dets udløbsdato, og når du opbevarer, skal du følge anbefalingerne på emballagen.

Overkommelig professionel pleje - Estelle hårmasker.

Hvordan man laver mad og bruger en ansigtsmaske lavet af stivelse i stedet for Botox, skal du læse artiklen. De bedste opskrifter på ansigtsmasker lavet af honning og æg findes her..

Pigens feedback om effektivitet

Kosmetiske masker med naturligt pulver fra bladene på Lavsonia-busken, kaldet henna, er fortjent populære. Piger med fedtet hud elsker dem for en lang matteeffekt. Kvinder sætter pris på hudets fasthed.

Her er nogle af dem:

  • Tamara, 36, Ufa: ”Jeg laver regelmæssigt masker af hvid henna og aloe blad juice. Huden ser ud til at være fyldt indefra, små rynker udjævnes og tonen udjævnes ”.
  • Kristina, 20, Krasnodar: ”Jeg har problematisk hud med lille acne på hagen og sorte prikker på næsen. Jeg bruger en maske med tea tree olie baseret på henna. Udslæt tørrer hurtigt ud, bliver mindre lyse. Porer i næsen renses. Prisen på en pakke pulver er kun 40 rubler, værktøjet er tilgængeligt selv for studerende ".

Farveløse henna-kosmetiske masker er nyttige i alle aldre. I ungdommen hjælper de med at eliminere hudfejl. De tone voksen hud op, stram og fyldes med næringsstoffer.

Når du tilbereder blandinger, kan du ikke bruge metalværktøjer, resterne af den færdige blanding kan ikke opbevares. De lave omkostninger ved naturligt pulver giver dig mulighed for at lave sådanne masker til ethvert budget.

Farveløst hennahårmasker derhjemme

Mange mennesker ved om de nyttige egenskaber ved henna - styrkende hår, evnen til at forbedre deres struktur, give styrke og volumen. Almindelig henna til farvning opnås fra bladene på en plante kaldet lavsonia. Ikke mindre værdifulde er stænglerne af lavsonia - de bruges til at fremstille farveløs henna. Hun har samme antal nyttige egenskaber, men påvirker ikke hårfarven.

Henna's bemærkelsesværdige egenskaber og dets værdi for hår har en videnskabelig forklaring. Pointen er i de stoffer og vitaminer, der udgør dens sammensætning:

  • C-vitamin - er nødvendigt for syntese af sit eget kollagen, hvilket er meget mere effektivt end nogen måde med dets analoger.
  • B-vitaminer - stimulerer regenereringen af ​​alt væv, fremmer væksten af ​​stærkere og sundere hår.
  • Emodin - stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden, har en god effekt på vækstraten.
  • Caroten - er et byggemateriale. Trænger ind i hårskaftet, glatter dets struktur. Resultatet er glatthed og glans..
  • Rutin - nærer hårsækkene, forhindrer tab.
  • Zeaxanthin - kan øge hårets tæthed og elasticitet over tid.
  • Fisalen er en vidunderlig fugtighedscreme. Effektiv mod skæl.
  • Chrysofanol - lindrer betændelse, lindrer hovedbunden.

Farveløs henna bruger

Klassisk (base) opskrift

Den enkleste opskrift, kan du begynde at blive bekendt med henna med den. Som en del af kun henna fortyndet i vand eller et afkog af urter. Den har tørreegenskaber, så denne opskrift er kun egnet til fedtet og normalt hår.

  • Farveløs henna - 100 gram.
  • Vand eller urteafkog - 300 ml.
  1. Opvarm vandet til 80 grader.
  2. Hæld henna i en beholder med glas eller emalje, hæld væske, dæk med et låg.
  3. Lad det brygge i 15 minutter.
  4. Påfør på våde krøller, indpak hovedet med cellofan. Hold i 30 minutter, skyl derefter med koldt vand.

At styrke og mod tab

En maske bestående af 3 ingredienser og alle disse produkter hjælper perfekt med at styrke pæren, stimulere væksten af ​​nye krøller. Hvis håret er tørt, anbefales det at anvende kun på rodzonen.

  • Farveløs henna - pose
  • Ricinusolie - 2 spsk. skeer
  • Æggeblomme - 1 stk..
  1. Vi tager alle ikke-metalskåle, hæld henna i det og hæld kogende vand, mens vi omrører med en træske
  2. Rør til det er glat, så der ikke er klumper
  3. Lad vores blanding stå i 20 minutter
  4. Tilsæt derefter ricinusolie og æggeblomme og bland igen. Massen skal se ud som tyk creme fraiche.
  5. Påfør på tørt eller vådt hår med gnidningsbevægelser
  6. Vi lægger på en plastikkappe, pak os ind med et håndklæde og holder i ca. 40 minutter og vask derefter af.

Se video om denne maske her:

Udjævningsmaske

Velegnet til tråde, der er tilbøjelige til tørhed. Vil gøre dem lydige og glatte, flyder, letter styling. Det kan kun fremstilles af henna og kefir, men tilsætning af æterisk olie vil i høj grad forbedre effekten og neutralisere den mælkeagtige lugt.

  • Farveløs henna - 50 gram.
  • Vand - 100 ml.
  • Kefir - 100 ml.
  • Ylang Ylang Essential Oil - 5 dråber.
  1. Kefir til stuetemperatur, vand - op til 80 grader.
  2. Hæld henna med vand, stå i 15 minutter, bland.
  3. Tilsæt kefir og æterisk olie, anvend på strenge. Top - cellofan og håndklæde.
  4. Blødgøres fra 30 minutter til 2 timer, skylles med varmt vand.

Maske til hårfarve fra henna og basma

Basma bruges ikke separat fra henna, fordi hår kan få en uønsket grønlig farvetone. Hvis du blander det med farveløs henna, bliver denne effekt ikke. I masken med basma skal der tilsættes plejeingredienser, så farven ikke tørrer håret. Proportioner skal bestemmes ud fra den ønskede skygge.

  • Sort farve - 2 dele basma og 1 del henna.
  • Mørk kastanje - lige forhold.
  • Kastanje - 2 dele henna og 1 del basma.
  • Vand - 250 ml.
  • Æggeblomme - 1 stk..
  • Mandelolie - 15 ml.
  1. Bland henna og basma, hæld kogende vand. Bland, vent 15 minutter.
  2. Tilsæt æggeblomme og mandelolie, bland.
  3. Påfør på tørre låse, indpak med polyethylen og et håndklæde.
  4. Blødgøres fra 30 minutter til 1 time, skylles med varmt vand.
Resultatet af farvning. Rødder efter den første vask

Restaurerende maske til en lys nuance

Baseret på kaffe kan du tilberede en duftende, nærende, simpel hårmaske. Det vil fremskynde deres vækst ved at aktivere hårsækkene. Det anbefales til ejere af mørkt hår - kaffe giver en blød skygge og udstråling. For at bevare skyggen skal du gøre 1 gang om ugen.

  • Farveløs henna - 50 gram.
  • Malet kaffe - 50 gram.
  • Vand - 200 ml.
  • Bay essentiel olie - 4 dråber.
  1. Bland henna og kaffe, hæld kogende vand, lad den stå i 20 minutter.
  2. Tilsæt æterisk olie og smør straks på lige vasket hår, indpak cellophan på hovedet og isolér med et tørklæde eller et håndklæde.
  3. Blødgør i 1 time, skyl uden balsam.

Nærende maske

Farveløs henna påvirker ikke tørt hår, hvis honning og et æg tilsættes. Et vigtigt træk ved denne maske: den kan kun vaskes med koldt vand, så proteinet ikke krøller og let vaskes ud af håret.

  • Farveløs henna - 100 gram.
  • Vand - 150 ml
  • Skat - en spiseskefuld.
  • Æg - 1 stk..
  1. Kog henna med kogende vand, lad den stå i 30 minutter.
  2. Tilsæt honning og slået æg. Påfør, indpak hovedet med cellofan og isoler med et håndklæde.
  3. Blødgør i 1-2 timer, skyl med koldt vand.

Fugtgivende maske til enhver hårtype

Burdock-olie hjælper med hårtab, fugter dem og giver dem næring. Burdock-olie i kombination med henna erstatter ethvert dyre kosmetisk produkt. Opskriften er så enkel som muligt, men meget effektiv..

  • Farveløs henna - 100 gram.
  • Vand - 100 ml.
  • Burdock olie - 15 ml.
  1. Hæld kogende vand over henna.
  2. Tilsæt burkeolie øjeblikkeligt, bland, afkøl.
  3. Påfør på vådvaskede krøller i 1,5 time. Indpak hovedet med cellofan for at forhindre masken i at flyde.
  4. Vask med vand. Brug om nødvendigt shampoo..

Maske til beskadiget hår

Olivenolie har evnen til at gendanne, det er i næsten ethvert køkken. Avocado er rig på værdifulde vitaminer og er en hyppig ingrediens i hårmasker, der er blevet udsat..

  • Farveløs henna - 100 gram.
  • Stilt brændenælde - 100 ml.
  • Avocado - 1 stk..
  • Olivenolie - 10 ml.
  1. Hæld henna med en varm bouillon af brændenælde, blød i 20 minutter.
  2. Skræl avokadoen, fjern stenen. Brug en blender eller en gaffel til at fremstille en mosemasse.
  3. Tilsæt olivenolie og avocadopure til henna, bland.
  4. Du kan holde en sådan maske i op til 2 timer. Skyl derefter med varmt vand.

En mere med olivenolie:

Sådan krølles elastiske krøller på spiralkurlere - fotos, anmeldelser, video

Sådan revitaliserer du håret efter perming