Shampoos Floresan anmeldelser

Shampoos Floresan 27. august 2011

TIL PLEJE AF KROPP OG HÅRT NATURLIGT TAIGOUS "GRØN SOAP" (til bad og bruser). Alt dette tiltrukket. En dåse på 450 gram kan du åbne og lugte: gennemsigtig mørkegrøn gelé og lugten. Taiga nåle! Stemningen stiger. I badeværelset, som i et badehus, blandt lugterne af æteriske sæber, rigeligt skum (sæbe bruges sparsomt, du har bare brug for det lidt til hår og krop på en svamp). Generelt i fuld glæde! Jeg har ikke haft et sådant værktøj endnu! Og det var til salg og sort sæbe og hvid sæbe. Dette er i butikken "Human Ecology" i Kaluga, der er så nye ting. Måske vil nogen i hans by finde den - helt sikkert, du vil ikke fortryde det!

Galina BLOND
Voronezh gæst

Shampoos Floresan 23. august 2011

Catherine, forklar venligst HVORFOR BRUGER SALTBRUG. Når alt kommer til alt er havvand skadeligt for håret. og salt.

Shampoos Floresan 29. maj 2010

Kommentarer Var denne anmeldelse hjælpsom? Ja 1 Nej 0

Shampoos Floresan 14. maj 2010

Shampoos Floresan 15. januar 2010

Shampoos Floresan 8. december 2009

Kommentarer Var denne anmeldelse hjælpsom? Ja 0 Nej 0

Shampoos Floresan 16. oktober 2009

Kommentarer Var denne anmeldelse hjælpsom? Ja 5 Nej 1

Shampoos Floresan 30. august 2009

Kommentarer Var denne anmeldelse hjælpsom? Ja 3 Nej 0

Shampoos Floresan 26. juli 2009

Kommentarer Var denne anmeldelse hjælpsom? Ja 4 Nej 0

Shampoos Floresan 30. september 2008

Kommentarer Var denne anmeldelse hjælpsom? Ja 0 Nej 0

Shampoos Floresan 16. september 2008

Kommentarer (1) Var denne anmeldelse hjælpsom? Ja 14 Nej 40

Shampoos Floresan 9. maj 2008

Kommentarer Var denne anmeldelse hjælpsom? Ja 0 Nej 0

Shampoos Floresan 7. maj 2008

Kommentarer Var denne anmeldelse hjælpsom? Ja 0 Nej 0

Shampoos Floresan 5. maj 2007

Kommentarer Var denne anmeldelse hjælpsom? Ja 2 Nej 0

Shampoos Floresan 13. marts 2007

Kommentarer Var denne anmeldelse hjælpsom? Ja 0 Nej 0

Shampoos Floresan 19. februar 2007

Jeg købte i går hele serien af ​​Kera Nova til farvet beskadiget hår: shampoo med lyserødt ler, maske og spray.
Jeg kunne godt lide shampooen meget - den er meget tyk, og virkelig som om det med ler føles det godt, det skyller håret.

Masken er også super, fantastisk aroma (minder om Versachevsky Black Crystal), let at påføre, nærer, giver glans og elasticitet.

Her er sprayen - for at være ærlig, jeg forstod det ikke rigtig. Det påføres godt, fint sprøjtet. Hvis de anvendes på vådt hår, kæmmer de godt. Men efter tørring og blæstørring er håret stadig tørt. Jeg havde GlissKur-spray - her gav de mig hydrering og glans og et sundt hår. Og Kera Nova-hirse er en behagelig ting at bruge uden meget begejstring.

Butikanmeldelser / Produktanmeldelser

11. maj, mandag

Jeg har brugt floresanske produkter i lang tid) Jeg kan virkelig godt lide "burdock" -linjen, jeg har brugt fitness-kroppen siden 2006. Hvidt linned transformerer huden på få sekunder !! Jeg kunne virkelig godt lide at bestille på webstedet, der er ikke meget i butikkerne (leveret om 3 dage! Mange tak til manager Michael)

Golovina Elena Viktorovna

Elskede masken White Flax fra pigmentering. Efter 2 ugers brug er der allerede de første synlige resultater. Ærligt glædeligt overrasket - minimumsprisen og god kvalitet!

Syrkina Lyudmila Ivanovna

04. maj, mandag

Hvilket år med Floresan. Jeg elsker ægshampoo og jeg er fan af andre hårprodukter. Jeg ønsker dig succes.

Lantsov Nikolai Gerasimovich

16. april torsdag

Tak for antiseptika

Du er troldmænd. Tak for sterelin.

Dagscreme-løftning, og faktisk er alle hudplejeprodukter i ansigtet bare super! Jeg troede aldrig, at en creme til en sådan pris kunne være så smuk. Generelt, efter at have mødt med Floresan-mærket, nægtede jeg luksus kosmetik, fordi produkterne Floresan er bare en bombe, der fungerer meget godt, især på aldrende hud.

Polikarpova Marina Borisovna

Jeg har brugt Kera Nova hårserien i mange år. Restaurerende, nærende shampoo til farvet og beskadiget hår og balsam. Meget ligesom.

Floresan ægshampoo

Floresan ægshampoo

Beskrivelse

Vil du have en fluffy frisure? Prøv ægshampoo fra Floresan. Opskriften er baseret på æggeblommens æggeblomme. Pleje omhyggeligt og omhyggeligt med hår. Giver glans, pleje og densitet. Lecithin, isoleret fra æggeblommens æggeblomme, gendanner effektivt beskadiget hår, nærer svækkede rødder og stimulerer hårvækst. Og kamilleekstrakt giver hårelasticitet og levende glans. Forkæl dig selv - og resultatet bliver ikke længe på at komme!

Ansøgning

Påfør shampoo jævnt på fugtigt hår, skum. Skyl derefter med vand.

Kontraindikationer

Individuel intolerance over for komponenter.

Floresan ægshampoo, 300 ml

Drømmer du om en fluffy frisure? Hvorfor drømme - du er nødt til at handle! Formlen med "Æg" -shampoo på vagtelæg hjælper med at opnå det ønskede resultat. Intet andet produkt er i stand til at tage sig af hår så omhyggeligt og omhyggeligt, så det får glans, pleje og densitet, som lecithin isoleret fra æggeblommens æggeblomme. Lecithin gendanner beskadiget hår, nærer svækkede rødder og stimulerer hårvækst. Kamilleekstrakt giver hårelasticitet og levende glans. Forkæl dig selv og resultatet - storslået, elastisk og velplejet hår vil ikke tage lang tid at vente! forhindrer hårtab og styrker det stimulerer hårvækst Påføringsmetode: Påfør shampoo jævnt på vådt hår, skum og skyl derefter med vand. Ingredienser: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocotrimonium Methosulfate, Glycol Distearate, Laureth-4, PEG-75 Lanolin, Sodium Cocoamphoacetate, Laureth-6 Carboxylsyre, Chamomilla Recutita Extract, Glycine, PEG-7 Urea, lecithin, majsolie PEG-8 estere, parfum, acrylamidopropyltrimoniumchlorid / acrylamid-copolymer, citronsyre, methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon, CI 19140, CI 15980.

Anmeldelse: Floresan Shampoo - Æg

Shampoo Floresan (Floresan) Guld Standart "æg, købt i Auchan.
For nylig bemærkede jeg, at håret på kammen begyndte at forblive meget mere end før, så nu er alt mit hårpleje rettet mod at løse dette problem.
Producenten lover at forhindre hårtab og styrke hår, løfter, som altid, er fristende, hvad der virkelig?
Helt ærligt forhindrer shampoo ikke hårtab, selvom det kan skyldes, at jeg for nylig bruger det.
Shampoo skummer perfekt, aromaen er behagelig diskret.
Jeg kunne godt lide det faktum, at shampoo gør håret blødt og skinnende, håret bliver mindre tørt.
Ja, det kan være nyttigt mod at falde ud, men shampoo har mange fordele..
* Shampoo blødgør håret
* Skum og skylles perfekt af
* Shampooens aroma er behagelig
* Hår efter shampoo er skinnende og silkeagtigt
* Nå, prisen på shampoo er helt acceptabel
Jeg vil opsummere og turde stadig anbefale denne shampoo, selvom den ikke kan klare dens vigtigste funktion, men alligevel har den mange positive funktioner.

Anmeldelser om ægshampoo - hvid mandarin

Skift shampoo til mig, ryst ikke mit hår, jeg har ikke en maske, men masken tæller ikke

Skyl ikke håret med rod. Jeg vasket det, hængt det og fik mit hår federe, bedre og ikke sødere.

Generelt tør ikke tværtimod tør modsat

Åh, jeg har en blandet historie med denne shampoo. Jeg brugte det for et par år siden, alt var i orden, så stoppede det med at fungere, erstattes. Nu besluttede jeg at vende tilbage, naturlige, alle ting.. Men denne gang er det ikke noget for mit hår og hoved. Jeg må vaske hver dag, for den næste dag sparer ikke engang tør shampoo.

Shampoo med forkælelsesbanen, vask af hår med godt hår, т к у у у к т ро ро ро,,,,,, за за за за за за за за за за

bestemt en af ​​de yndlingsshampoer! et storslået plus, hvorfor ikke tage hævn på SLS! Naviger som om du ikke sonede respekt, ordet er endnu kortere og mere sundt ophobes i kroppen. bagato at skrive, scho dårligt kiggede, men kun gennem dem scho syndige! yakby shampoo blev værdsat for helbredet, det er godt for miles Fairys hoved!)))) der er en stum lugt, det er som en pose med shampoo. lugten af ​​græs er længere. Jeg vil ikke tørre hovedet. yakshcho duder fedtet hår, kan du anvende dvіchі, vimivaє perfekt

Det ville være dejligt, hvis der var en æghårbalsam, jeg kan virkelig godt lide effekten af ​​shampoo. Hovedbunden er følsom, og ikke alle sulfatfrie shampoo er egnede til mig, jeg er tavse over de sædvanlige, skæl fra dem er forfærdelig. Og jeg har brugt dette i lang tid, alt er super.
Tak også til Make Up for den hurtige levering og de behagelige kurerer, de bragte mig den næste dag efter bestilling.I lang tid har jeg købt kosmetik lige her! Tak igen!)))

Den bedste og mest succesrige shampoo fra wite Mandarin efter min mening. Både ved lugt og virkning er håret meget blødere end fra citrus- eller medicinske urter. I cirka 5 måneder har jeg kun vasket mit hår med shampoo fra denne producent, og jeg er tilfreds med alt. Det eneste, jeg gerne vil have, er, at shampooen er tykkere som i sonden, da forbruget er meget mindre. Jeg bruger ikke balsam efter shampoo, mit hår er meget blødt og føjeligt. Jeg vælger ægget. Før det prøvede jeg Citrus, helbredende urter og honning. Det her er det bedste!

God shampoo, ale dårligt fastgjort. Der er ingen mangel på sig selv, ale treba lyd. Z_rochka ved jeg for vitrati. Du har brug for mere, sig mindre, samle shampoo, skyl hovedet normalt, det er derfor du skal afslutte shvidko

Jeg har en kombitype, et fedt hoved og en tør blond i længden. Den shampoo til hovedbunden og vaskede ikke rigtig ud, kun ved tipskummet. Og lugten. slap væk fra bruser fra ham, men han fortsatte med at holde på håret ((Selv når han var tørret op, var der en næppe mærkbar en. Generelt vil jeg ikke engang tage ham i mine hænder

Shampoen kom op, hovedbunden er normal, strammes ikke, klør ikke og skræles ikke af. Basalzonen forbliver ren i op til 3 dage, på grund af træningen føltes det som om jeg kunne gå en anden dag på grund af træning. Skum perfekt på trods af den lave skumkomposition. Jeg påfører shampoo én gang på rodzonen og huden, anden gang behøver jeg ikke, medmindre jeg vasker oljemasken af. Skummet er mørt, fint boblet og tykt.
Duften er neutral, drikker ikke på håret, strøm med en dispenser 3-4 gange. Det giver ikke volumen, en hårtørrer stiger let. Jeg bruger parret med balsamhelende urter. Generelt stopper jeg stadig med at søge efter min perfekte shampoo, fordi jeg er meget glad! Individuel kompatibilitet / portabilitet er ikke blevet annulleret, vi skal prøve.

Med kosmetik wm ved for længe siden. Shampoo farve seriї gik frem, og buhla blev vedtaget i god orden. Mit hår var tørt, tørt, vipadalo. Ale vzhe pislya første mitt hår blev vipadati halv mindre. Jeg prøvede en bagato af naturlige shampoo i Ale sådan en effekt tilki vid wm.

Shampoo er bare vidunderligt! Jeg skiftede til en naturlig doggler, jeg var bange for scho pislya rokіv vikoristannya silіkonіv hår vil være i en tørst staniya på naturlige tricks ønsker mere.
Bula er overnaturligt afrundet, og hun blev straks behandlet med shampoo (plus hun tog en balsam af citrus tezh hvid hvid mandarin)..
Jeg kiggede også bedre på Vikoristani, en god lugt (jeg var bange for at jeg ville lugte ægget - ni), det er normalt at synge, det er ikke så slemt.
Jeg er tilfreds, jeg bliver bror og sch. Prisen for sådan jakosti vzagalі super

Shampoo er ikke dårlig, du skal bruge en ekstra balsam, da den tørrer håret. Det er interessant, at efter 2 ansøgninger blev jeg af med skæl.

Absolut ikke kunne lide og ikke passede mig (((. Hovedet klør, flass drysser.

Kom nu! bagato chula om et godt lager af et givet mærke, jeg tog det frem, på samme tid da citrusmelisse, jeg lavede et godt smil :)

після місяця використання з "syntes en lup (

godt. Jeg renser det gode, og håret er blevet mere levende. stort plus scho uden shk_dlivih tilsætningsstoffer)

Jeg har brugt det i mere end et år og er uendelig glad. hvis ikke til denne shampoo - ville være nødt til at blive skåret. og med det er håret vokset til halebenet)) det skyller endda oliemasker godt.. selvom min hovedbund er tilbøjelig til skæl - men det kommer ikke fra denne shampoo. hun og jeg optrådte sammen med andre. sammensætningen her er simpelthen upåklagelig, så jeg er ikke enig med tidligere anmeldelser om, at shampoo forårsager skæl. Jeg vil fortsætte med at tage)

Ægshampoos: hvordan man vasker dit hår med et æg

Stærkt, silkeagtigt hår er enhver piges drøm. I jagt efter perfekte låse foretrækker repræsentanterne for den smukke halvdel i stigende grad ikke mærkevarer med kosmetik, men produkter til personlig pleje. Et almindeligt kyllingæg er et af de produkter, der oftest bruges som en del af masker eller vaskemidler. Æggshampoo til vask af dit hår renser håret perfekt, nærer dem med de nødvendige stoffer og hjælper med at tackle mange problemer.

Fordelene ved æggeblomme

Hjemmelavet shampoo inkluderer en åge adskilt fra protein..

Sammensætningen af ​​dette produkt inkluderer:

  1. Lecithin. Det gendanner krøllestrukturen, fylder dem med vitalitet og virker indefra.
  2. Komplekset med vitamin A, E, B og D. De giver håret fugt, så håret bliver skinnende og glat. D-vitamin hjælper med at besejre tørhed og sprøde krøller. Vitaminer B er ansvarlige for at styrke pærerne..
  3. Aminosyrer. De er vigtige for udseendet af nye hårsækker. Regelmæssig ernæring af krøller med aminosyrer vil gøre dem tykke, føjelige.
  4. Cholin. Det er et vigtigt stof til sundt hår. Dette stof er ansvarligt for blodcirkulationen i celler og væv. Med en mangel på cholin ankommer næringsstoffer i mindre mængder til hårets rødder, og deres udseende forværres..
  5. Mineralkomponenter:
  • jern og zink;
  • mangan;
  • kalium;
  • phosphor;
  • fluor;
  • natrium og selen;
  • kobber;
  • calcium og magnesium.

Vaskemiddel behandler seborrhea, skæl og beskytter hovedbunden og krøllerne mod de skadelige virkninger af miljøet.

Anvendelsesfunktioner

Æggeblomshampoo er et universelt middel, der ikke kræver brug af ekstra kosmetik til pleje af krøller. Det er velegnet til alle typer hår og er let at fremstille..

For at maksimere effekten af ​​hjemmelavet shampoo er det nødvendigt at observere flere nuancer:

  1. Shampoo bør kun indeholde friske ingredienser. Dette gælder især kyllingæg. Det foretrækkes at tage ikke et butiksprodukt (indholdet af nyttige elementer i det er lavere), men et hjem.
  2. Sæbeopløsning kan ikke opbevares. Det er bedst at tilberede det umiddelbart før brug, da virkningen af ​​shampoo forsvinder i løbet af en dag, selvom det opbevares i køleskab.
  3. At slå æggeblommen anbefales manuelt - med en visp eller en gaffel.
  4. Du skal begynde at vaske dit hår med et æg, da det bliver snavset. Efter 4-8 uger, når hovedbunden vænner sig til de naturlige komponenter i vaskemidlet og krøllerne bliver mindre beskidte, kan du skifte til en eller to gange vaske dit hår om ugen.
  5. Påfør en sæbeblanding på let fugtigt hår. Hvis du fugter dem mere end anbefalet, fungerer effekten ikke. Shampoo dræner bare.
  6. Hold sæbe omkring 10 minutter. Hvis krøllerne er for beskadigede, øges procedurens varighed til 30 minutter.
  7. Skyl krøller efter proceduren fortrinsvis med varmt vand (varmt krøller produktet og efterlader karakteristiske klumper i håret).
  8. Ulempen ved denne procedure er den ubehagelige lugt på håret efter vask. Dette skyldes tilstedeværelsen af ​​en film på æggeblommen. For at lugte håret behageligt kan du bruge en af ​​metoderne - fjern filmen forsigtigt eller skyll krøllerne med kamilleinfusion efter vask af opløsningen. Som en alternativ metode kan et par dråber æterisk olie påføres kammusling før kæmning..

Æggshampoo Opskrifter

Det har længe været kendt om formulering af ægshampoer. I Sovjetunionen var kosmetiske produkter ikke så forskelligartede, derfor blev der ofte lavet krøller derhjemme. Og det var populært ikke kun blandt landsbyboerne, men også beboere i Moskva.

Opskrift på alle hårtyper

En sådan hårblanding tilberedes selv af et barn. Alt, hvad der er nødvendigt, er et æg og to spiseskefulde vand. For at behandle langt hår kan mængden af ​​kyllingeprodukt øges. Det er vigtigt at observere mængden af ​​væske.

  • bryde et koldt æg i en skål og slå;
  • tilsæt varmt vand, omrør komponenter.

Fordel massen langs hele længden af ​​krøller og skum. Hold i ca. 5 minutter og skyl med varmt vand.

Opskriften bruger et helt æg. Du skal vide, at protein foldes ved en lavere temperatur end æggeblommen. For ikke at forkæle produktet under tilberedningen kan du kun bruge den gule masse.

Brug af denne shampoo kan løse problemet med skaldethed og ernæring i hovedbunden. Men det anbefales ikke altid at anvende det. For at opnå et positivt resultat er 1 gang på 7 dage nok.

Se også: trikolog om ægvaskning af hår (video)

Urte- og ægbuljongshampoo

En vitamin-cocktail til hår kan fremstilles ved denne metode - til 3 æggeblommer tager 3 spsk afkok fra græsset. Valget af plante afhænger af hårets farve. Ejere af blonde krøller bruger fortrinsvis kamille eller timian. For mørkehårede piger er en afkok af ryllik- eller brændenældsblade egnet.

  • slå de afkølede æggeblommer med en visp, indtil skum;
  • fastgør det urteafkog, og omrør komponenterne.

For et mærkbart resultat er det nok at holde blandingen i ca. 5 minutter under 1 procedure. For at vaske ringlets fra ægshampo anbefales det med varmt vand med tilsætning af urteafkogning (1 spsk. Pr. 1000 ml vand). Den systematiske anvendelse af dette folkemiddel vil gøre krøllerne blanke og styrke rødderne..

Opskrift på blandet og normal hårtype

For at gøre et effektivt værktøj til hår har du brug for 2 æggeblommer, 2 spsk hver. l citronsaft og vegetabilsk olie, 300 g vand.

  • koldt kogt vand til stuetemperatur og kombineres med rå æggeblommer;
  • slå komponenter indtil skum;
  • tilsæt citronsmør og juice;
  • omrør ingredienserne.

Påfør masse på krøller. Massér shampoo i mindst 5-6 minutter. Vask krøllerne. Shampoo hjælper med at rense håret, forsyner det med vitaminer og næringsstoffer, forhindrer hårtab.

Til fedt krøller

Du kan vaske fedtet hår med denne blanding - 2 æggeblommer, 100 g cognac, 4 spsk. l vand.

  • Pisk æggeblommerne i en separat skål, indtil tykt skum;
  • fastgør cognac og vand.

Påfør shampoo på krøller og lad den stå i 10 minutter. Skyl strengene godt med varmt vand. Den største effekt kan opnås, hvis rosenvand bruges til skylning. I dette tilfælde er det nødvendigt at skylle håret med koldt rindende vand. Shampoo har gavnlige virkninger på talgkirtlerne, lindrer overskydende fedt.

Til fedtet hår

En anden shampooindstilling til olier af olieagtig type. For at gøre det skal du tage 2 æggeblommer, 1/3 kop yoghurt eller valle, 2 dråber alkohol (bedre kamfer).

  • Pisk æggeblommerne til en skumagtig konsistens;
  • bland med kefir og alkohol.

Påfør blandingen på hår, sæbe og hold i ca. 6 minutter. Skylle. Shampoo reducerer sekretion af talgkirtler og nærer hårsækkene.

Sæbe shampoo

For den bedste rensning kan du tilberede ægshampoer derhjemme fra følgende komponenter: æggeblomme, 100 mg vand, en teskefuld vegetabilsk olie, 25 g babysæbe uden aromatiske tilsætningsstoffer.

  • rive en sæbe stang og læg den i en beholder, hæld kogende vand, bland og lad det svulme op;
  • Så snart chipsene er opløst, tilsættes pisket æggeblomme.

Inden du vasker strengene med shampoo, er det nødvendigt at smøre hovedbunden med olie. Skum æggemassen på håret og lad dem stå i et par minutter. Vask af med varmt vand. Skyl om nødvendigt krøllerne igen med varmt vand.

Shampoo til skrøbelige, tynde, tørre og farvede krøller

Ønsker at ændre farven på håret, gør kvinder ofte deres hår. Skørhed vises, og undertiden begynder hårene at falde ud. Du kan rette situationen med shampoo fra følgende komponenter:

  • æggeblomme;
  • en spiseskefuld vegetabilsk olie;
  • 1 spsk juice af friske gulerødder;
  • en spiseskefuld naturlig honning og brygget infusion fra en serie;
  • 0,5 kopper vand;
  • 2 dråber æterisk olie at vælge imellem - rosmarin, lavendel eller salvie.
  • hæld en serie med et halvt glas kogende vand og stå i 30 minutter, sil;
  • bland de resterende komponenter i en separat beholder.

Med en opløsning sæbe krøllerne, skum, lad dem stå 8-9 minutter. Skyl med varmt vand. Skyl derefter hovedet med et afkog af en streng. Organisk shampoo skal påføres højst 1 gang på 7 dage.

Æggshampoos kan tilberedes i henhold til gratis opskrifter. Som væske kan du bruge øl eller eddike (i ren form eller slukkes med natron). Men det er vigtigt at beregne forholdet mellem komponenter korrekt.

Ud over sæbeopløsninger fra æggeblommen kan du bruge masker med dette produkt. Det vigtigste er at dygtigt skifte dem og ikke anvende hver dag. Deres ingredienssammensætning er ret bred. Du kan bruge et lille løghoved, mens du stimulerer vækst - sennep. For en tykkere konsistens tilsættes gelatine eller mel, fortrinsvis rug, til hårprodukterne. På Internettet kan du finde usædvanlige opskrifter, f.eks. Med bordsalt.

På Internettet kan du finde mange videoer og fotoopskrifter: fra ordentlig shampoo til forberedelse af shampoo og hårmasker.

Populære mærker

Folkemæssige opskrifter kan spare penge og være sikre på komponenternes naturlighed. Hvis der ikke er tid til at forberede opløsningen, kan lignende kosmetiske produkter til vask af hår købes i apoteker eller butikker.

  1. Det bedste middel, ifølge anmeldelser, betragtes som shampoo "Æg" fra firmaet "Opskrifter bedstemor Agafia. Det er umuligt at sige med fuld tillid, at de bestanddele af produktet er naturlige. Brugere bemærker dog en gavnlig effekt på krøller..
  2. Mærket "Special Series" er kendt for sin ægshampoo til den normale type i henhold til den klassiske opskrift. Producenten bemærker, at produktet ikke kun nærer, styrker håret, men også giver tyndt hår volumen.
  3. Farmasi tilbyder kunderne et rengøringsmiddel med keratin og æg. Producenten skriver, at den nærer og forhindrer tab af tråde, forbedrer strukturen af ​​krøller.

Ingen producent tilbyder en separat mandlig linje med ægbaserede shampooer.

Anmeldelser

Irina: ”I februar besluttede jeg at sætte mit hår i orden inden foråret. Efter vinterkulden blev de tørre, sprøde. De fordelagtige egenskaber ved ægshampoer er blevet hørt i anmeldelser af venner, men der er ikke tid til deres hjemmelavet mad. Jeg besluttede at bestille produktet via onlinebutikken - Floresan shop. Til en overkommelig pris købte jeg en hel serie - shampoo, balsam og maske til svækket hår. Meget tilfreds. Før det købte jeg produktet i Fix Price, bemærkede jeg ikke den erklærede virkning på røret. ”.

Olga: ”Jeg har altid drømt om et smukt hovedhår, men der var ikke tid. Efter at have læst om fordelene ved ægfolkemiddel mod hår, skrev jeg adskillige lette opskrifter. I flere måneder har jeg forberedt shampoo, og resultatet er fantastisk. Hår blev stærkt, let at kæmme, splittede ender forsvandt. Små krøller rettet ud. Jeg har ikke brug for butikshampoer nu ”.

Veronica: ”Jeg var i Vkusvilla, i kosmetikafdelingen, jeg valgte en hårvask. Rent tilfældigt så jeg en ægbaseret shampoo, jeg købte den uden selv at vide, at jeg kan vaske mit hår med et æg. Bare navnet virkede cool. Jeg vasket mit hår flere gange og blev overrasket over effekten - der er praktisk talt ingen hår tilbage på kammen, krøller bliver stærkere, og fletningen er tykkere! Først da på forummet læste jeg anmeldelser om produkterne lavet på basis af kyllingæg. Noterede sig en opskrift på fedtet hår. Nu laver jeg selv vaskemidlet. Hvorfor bruge penge på et butiksprodukt, hvis resultatet er det samme? ”.

[Youtube_Channel_Gallery feed = "playlist" bruger = "PLOGt47tC3k62iwlP5PKnaYaLTvOK71mAz" videowidth = "580 ″ ratio =" 16 × 9 ″ tema = "mørk" farve = "hvid" autoplay = "0 ″ rel =" 0 ″ thumb_columns_d = 3 = "3 ″ title =" 1 ″ thumb_pagination = "0 ″ promotion =" 0 ″ nofollow = "1 ″ title_tag =" div "key =" AIzaSyDaXUx2LkPaXwGOLCxzwB-oR5-Yr7xCRc0 ″]

Æggshampo 350 ml

Æggshampoo blev min favorit efter den første applikation. Mit hår er komplekst, såret af konstant farvning, tyndt og sammenfiltret, temmelig tørt. Æggshampo renser perfekt, fugter det uden at veje det ned og efterlader en behagelig, meget let lugt. Min eneste forvirring omkring dette produkt er dets konstant skiftende konsistens. Nogle gange er det en meget tyk, vanskelig at klemme og tæt sammensætning, og nogle gange, som i den sidste flaske, en flydende, flydende konsistens. Så vidt jeg har bemærket, har dette ikke indflydelse på kvaliteten, men det bemærkes ret ved forbrug. Men selvom jeg tager højde for denne bemærkning, vil jeg ikke ændre denne shampoo til noget andet, mit hår kan godt lide det.

Sammensætning: vand med særlig oprensning, et kompleks af bløde overfladeaktive stoffer af planterisk oprindelse (cocamidopropyl betaine (et derivat af kokosnøddeolie), cocoglucosid og glyceryloleat (en blanding af naturlige overfladeaktive stoffer, et derivat af en blanding af vegetabilske olier), capryloylmethylglucamid og lauroyl / myristoyl methylglucamid (et derivat af sukker) natriumkokoamphoacetat (et derivat af kokosnøddeolie)), brændenældeekstrakt, glycerin, havsalt, perlescent, panthenol, vitamin PP, askorbinsyre, natriumcorbat, hvedeprotein, æggelecithin, Dehikvart SS7 (konditioneringsmiddel fremstillet i Tyskland), citronsyre, glykolsyre, mælkesyre, Sharomiks 708 ("grønt" konserveringsmiddel, "EcoCert"), parfumsammensætning "Vanilje".
Uden SLS, parabener, silikoner, kunstige farver. Oplysningerne på etiketten kan variere lidt. Dette produkt kan leveres af flere producenter på én gang. Af denne grund kan informationerne på produktwebstedet variere lidt. Produktspecifikke data vises altid på etiketten. Produktets udseende i butikken kan også afvige fra billedet på billedet..

GULD STANDARD EGG SHAMPOO 300ML

Fabrikant:FLORESAN
Udgivelsesformular:300 ml.
tilgængelighed:0 stk.

Indikationer

Anvendelsesmåde

Struktur

Døgnet rundt
apotekets åbningstider

+7 (812) 292-00-00
døgnet rundt helpdesk

fra 9:00 til 21:00
booking og levering

Oplysninger på webstedet er ikke et offentligt tilbud. Varernes udseende kan afvige fra deres billeder på webstedet. Der er kontraindikationer. Læs instruktionerne inden brug..

GULD STANDARD EGG SHAMPOO 300ML

Fabrikant:FLORESAN
Udgivelsesformular:300 ml.
tilgængelighed:0 stk.

Indikationer

Anvendelsesmåde

Struktur

Døgnet rundt
apotekets åbningstider

+7 (812) 292-00-00
døgnet rundt helpdesk

fra 9:00 til 21:00
booking og levering

Oplysninger på webstedet er ikke et offentligt tilbud. Varernes udseende kan afvige fra deres billeder på webstedet. Der er kontraindikationer. Læs instruktionerne inden brug..

Hvordan man laver hårlaminering derhjemme?

Løghårmaske - opskrifter, tip, anmeldelser