Mask brelil numero anmeldelser

ChrisSock »27. juli 2013 11:48

Re: Numero (BRELIL) maske - hjælper eller ødelægger håret?

Ekaterina Kushnir "28. juli 2013, 13:22

Re: BRELIL Numero-maske - hjælper eller ødelægger håret?

Natalia_20 »28. juli 2013, 11:24

Re: BRELIL Numero-maske - hjælper eller ødelægger håret?

Lara »28. juli 2013 23:50

Re: BRELIL Numero-maske - hjælper eller ødelægger håret?

Milka »06. august 2013 02:38

Re: BRELIL Numero-maske - hjælper eller ødelægger håret?

oll-la »11. august 2013 19:59

Re: BRELIL Numero-maske - hjælper eller ødelægger håret?

loginza875 »12. august 2013 12:05

Re: BRELIL Numero-maske - hjælper eller ødelægger håret?

Rubochka »15. august 2013 21:11

Hårmaske Brelil Professional NUMERO - anmeldelser

super!

Fordele: God ydelse.

Gennemgang: Jeg er enig i, at Brelil Professional NUMERO hårmaske har de samme fordele. Jeg kan virkelig godt lide det - du kan bare ikke genkende hår efter at have brugt det! Stærkt anbefale! kunne også godt lide økonomien. Generelt - jeg anbefaler. lugten er ikke påtrængende, hun går meget.

I mange år er denne maske min bedste hjælper!!

Plusser: Hun er alle solid værdighed!

Anmeldelse: I 10 år har jeg brugt denne maske !! Ikke altid, da jeg er fan af at prøve forskellige nyheder)) Men hver gang mit hår var på randen, var tipene tørre og klippede, vendte jeg tilbage til denne maske igen)) Det nærer og fugter mit hår meget godt. Hvem har fedtede rødder og tørre tip - det er for dig. Hår efter det er skinnende, glat, ikke fnug !! Men for at effekten fra den skal være konstant - skal denne maske skiftes med enhver anden. Hvis du har brugt måneden - i en uge... Læs mere

skuffet

Minuser: Hår som halm.

Anmeldelse: Jeg brugte denne maske i to år, og shampooen var den samme, alt var fint, jeg købte mit hår sidste gang som en vaskeklud, jeg kan ikke kæmpe det. Jeg tager ikke hende mere.

Bare en god maske

Minusser: Ikke super.

Anmeldelse: Jeg deler ikke den generelle begejstring for NUMERO. Måske mine individuelle egenskaber, men jeg har intet wow-resultat fra hende. Masken er som en maske. Hår nærer, de kæmmer godt. Det er det. At der var en superglans, eller at de blev blødere - nej. Derfor mener jeg, at for en sådan effekt er noget billigere muligt. Og for et super resultat - du har brug for andre midler fra denne priskategori.

Fungerer godt

Plusser: meget økonomisk, glatter og nærer håret godt.

Minusser: ikke fundet.

Anmeldelse: Jeg besluttede at prøve masken om vinteren, da mit hår begyndte at falme. På grund af det faktum, at hår hurtigt bliver fedtet, forventede jeg ikke en hurtig effekt. Jeg blev meget overrasket. For det første har masken et stort volumen, glasset er stort, og det skal være lidt, det vil sige, det er økonomisk. Det lukkes tæt, ikke kun med et låg, men også en ekstra ventil, der ikke tillader det at tørre ud eller forringes. Efter påføring på håret flyder masken ikke; hold den bare og skyl i flere minutter. Efter masken er håret meget delikat, men... Læs mere

Gode ​​gamle Numero

Plusse: Hendes hår er let at kæmpe, blødt, lugter meget flot.

Minusser: Jeg ser ingen mangler.

Anmeldelse: Mit hår er stift, fræk. Hvis du vasker dit hår uden en maske, ser de ud som en vaskeklud. Derfor er det svært for mig at hente en maske eller balsam. Numero er en relativt billig og høj kvalitet. Den er italiensk, sammensat af havre (enkel og sund). Hendes hår er som i film: blødt, delikat, skinnende, duftende og, vigtigst af alt for mig personligt, er meget let at kæmpe. Og mest af alt er jeg glad for, at kvaliteten i årenes løb ikke er forringet, som det ofte er tilfældet med andre mærker.

Numero: Brelil hårmaske, anmeldelser af Numero Brelil

Hårpleje er ikke en let opgave, og nogle gange tager det måneder og år at finde det rigtige middel. Sagen er, at mangfoldigheden på markedet ikke altid giver den ønskede kvalitet.

At finde en pleje maske til krøller, som på samme tid vil have en naturlig sammensætning, er ikke let. Er Brelil Professional-produkter gode, og hvad er deres fordele.

Særlige egenskaber

En af de mest populære produktlinjer fra Brelil Professional er Numero, hvor creme-masker er især populære. Deres største forskel fra ethvert andet produkt på markedet er en helt naturlig, fuldstændigt afbalanceret sammensætning..

Ud over masker til krøller har Numero også et hårtabskremer og specielle shampooer, der har en plejeeffekt.

Find ud af, hvad der er den bedste fugtighedscreme til dit ansigt her..

Hvilke masker tilbyder Brelil-producenten kunder:

  1. Karitecreme. Som en del af dette produkt var der et sted til avokadoekstrakt og sheasmør. Masken trænger dybt ned i hårrødderne og giver en speciel helende effekt på tørre og beskadigede krøller. Det anbefales at bruge produktet specifikt til tørre eller normale tråde, men til krøller med højt fedtindhold fungerer det ikke.
  2. Numero skønhedsmaske med Macassar Oil. Her har ekstrakter af keratin og Makassar olie en særlig helende virkning. Gennem brug af dette værktøj forbedrer hydrolidbalancen og blodforsyningen til kapillærerne. På grund af dette får håret en naturlig glans, bliver mere silkeagtig og blød.
  3. Numero Oat Mask. Det er måske det mest populære produkt blandt hele producentens arsenal med en ekstrakt fra havre. Dette værktøj gendanner effektivt beskadigede krøller, nærer dem indefra og returnerer den naturlige glans og volumen til trådene.

Havreekstrakt hjælper med at skabe en komprimeret film på håret, som hjælper med at beskytte krøllerne mod ydre påvirkninger og nærer dem indefra. Derudover reducerer dette værktøj statisk elektricitet, hvilket gør det lettere at kæmme strengene..

Hvis du har brug for at oprette ekspressiv øjenmakeup, skal du være opmærksom på skyggerne af Max Factor. Og at sætte den sidste touch-maskara Maxfactor vil hjælpe.

En hurtig måde at skabe et problemfrit look på - Max Factor.

Produktfordele og ulemper

Som ethvert kosmetisk produkt har sådanne masker deres ulemper. Typisk rapporterer Brelil Professional-fans fans følgende problemer med brug:

  • sådanne masker kan skade fedtet hår, så de skal påføres ikke på alle krøller, men i en afstand af 10-15 centimeter fra rødderne; Ellers vil frisyren virke uryddig;
  • Brug produktet i højst tre på hinanden følgende måneder, da risikoen for afhængighed er høj;
  • individuel intolerance er også mulig, så inden aktiv brug er det værd at teste masken på et lille område af huden;
  • produktionsomkostningerne er langt fra de mest overkommelige.

Det er vigtigt at regulere brugstidspunktet. En maske med havre eller avocadoekstrakt skal påføres krøller i højst 5 minutter. Ellers vil virkningen af ​​brug være nøjagtigt det modsatte, og håret vil se slurvet udråbt ud.

Fordele og ulemper ved kosmetik Lille feefrekvens her.

Ulemperne ved produktet er meget mindre end fordelene, for ellers ville midlerne ikke have vundet så fantastisk popularitet. Oftest fokuserer piger på maskinens evner.

Brelil Professional-produkter hjælper virkelig med effektivt at pleje dit hår, transformere det, gøre det stærkere og smukkere. Produktet sælges i store beholdere på 500 ml, så masken er nok i lang tid.

Brug af naturlige ekstrakter minimerer forekomsten af ​​en allergisk reaktion..

Det er ganske enkelt at kontrollere, om der foreligger en mulig allergi: du skal påføre en lille mængde af produktet på huden på din arm og vente. Hvis kløe eller forbrænding ikke forekommer, kan produktet bruges løbende..

En nem måde at gendanne krøller til sundheden og skinne på er en hvid lerhårmaske. Og hvor effektiv er en blå lerhårmaske, læse artiklen.

En hurtig måde at gendanne helbredet på krøller - en hårmaske lavet af creme fraiche.

Produktpris og anmeldelser

Købere er selvfølgelig mest bekymrede for spørgsmålet om omkostninger. Omtrentlige priser på Brelil Professional Numero-masker kan findes i nedenstående tabel.

TitelPris, gnid.
Brelil karitecreme1300
Brelil Numero skønhedsmaske med Macassar Oil1200
Brelil numero havremaske1150 rubler

Det er mere sandsynligt, at midler fra en velkendt italiensk producent har en terapeutisk virkning, så de bør ikke bruges løbende. Hvis en person har indikationer, uanset om det er fedtet, tørt eller sprødt, kan stoffet bruges i 2-3 uger, indtil de alarmerende symptomer forsvinder.

Læs alt om fordelene ved sort brødhårmasker her..

Måske er midlerne fra det italienske mærke meget værd, men de har en effektiv plejeeffekt på krøller. Dette bekræftes også af adskillige positive anmeldelser vedrørende produktet. Her er bare et par af dem:

  • Kira, 42 år, Sochi: ”I naturen har jeg meget tyndt og tørt hår. Jeg bruger en maske fra denne producent med et ekstrakt af havre med jævne mellemrum, især ofte om vinteren. På grund af den afbalancerede sammensætning modtager håret de nødvendige vitaminer og transformeres bogstaveligt for vores øjne og bliver meget stærkere, velplejet ”.
  • Tatyana, 34 år gammel, Murmansk: ”Jeg brugte Numero-masken med avokadoekstrakt en gang på råd fra en ven. Jeg var tilfreds med resultatet, da håret ser velplejet ud, blødt at røre ved, volumen tilføjes. Det er synd, at produkterne er meget værd ”.
  • Maria, 21 år, Khimki: “Jeg elsker produkter fra Brelil Professional! Jeg har brugt en maske med havre i et par år på trods af den høje pris. Dens største fordel er dens naturlige sammensætning. Hår bliver så blødt, silkeagtigt, elektrificering forsvinder helt, volumen stiger. Jeg bruger produktet med jævne mellemrum og er aldrig blevet skuffet over det ”.

video

Interessant video med en anmeldelse af NUMERO-masken

Positiv feedback på Numero er den bedste funktion til mærkeprodukter. Sådanne masker er virkelig skabt, der tager sig af kvindelig skønhed, så deres anvendelse bliver til kontinuerlige fordele.

Hårfarve af Colorianne Prestige: palet af toner og blomster til Brelil hår (Brelil)

Olie Ultime Schwarzkopf Miracle: Schwarzkopf hårolie anmeldelser

Professionelt hårfarve Italien uden ammoniak: en oversigt

Kapselforlængelse Hårfjerner, Remover Liquid

Mask brelil numero anmeldelser

Fløde maske med havrekstrakt fra Brelil Professional har en aktiv regenererende og nærende effekt på hovedbunden og håret. Havreekstrakt nærer dybt hårfibrene, gør dem faste og elastiske. Cremen vejer ikke håret, hjælper med at normalisere kapillærblodforsyning, giver hårvolumen og naturlig glans.

Anvendelse: Efter shampooing påføres let creme i en cirkulær bevægelse på vådt hår. Lad stå i 3-5 minutter, skyl derefter grundigt med varmt vand..

Volumen: 300/1000 ml
Producent: Italien, Brelil Professional

Feedback (16)

28 indlæg

Ønsker du at give en anmeldelse? Det er nok at registrere.

Beskrivelse af creme-maske til hår "Numero" med havre: indikationer til brug og brugsanvisning

Varemærket Brelil begyndte at lyde relativt for nylig i ordforrådet for piger, der bryder sig om deres hårs helbred. Når alt kommer til alt forstår enhver pige, at ydre skønhed er en masse komponenter, såsom en figur, tøj, ansigtstræk, sund hud, negle og hår.

På trods af sin ungdom har Brelil-mærket formået at etablere sig som en producent af kosmetiske kvalitetsprodukter, der kun er baseret på naturlige ingredienser. Numero-masker er designet specielt til løst og beskadiget hår.

Denne kosmetik nærer håret dybt inde, gendanner dets struktur og gør det mere livligt og stærkt. Fløde masker har en beskyttende virkning mod eksterne faktorer, der påvirker krøller negativt. I dag skal vi sortere gennem Numero-masken med en havreekstrakt.

Fabrikant

Brelil Professional fremstiller disse mirakuløse produkter. Det italienske firma inspirerer fashionistas tillid og øger populariteten og salgsmængderne af selve produkterne. Men producenterne holder deres brand. Derfor er 90% af anmeldelser af kosmetik positive, endnu mere - entusiastiske.

Som det fremgår af pakningen af ​​masken, nærer det håret dybt, men gør det samtidig ikke tungere. Tværtimod giver det volumen og naturlig glans. Dertil bliver krøller elastiske og robuste.

Sammensætningen af ​​"Brelil Numero" med havre

At vand er i første omgang på listen, er det ikke værd at tale om. Men gå gennem listen videre.

    Myristylalkohol. Vi er nødt til at takke Brelil Professional for at bruge denne særlige type alkohol. Fordi det er helt sikkert til kosmetisk brug. Og dens ejendom er enkel:

  • øge skumdannelse;
  • forbedrer viskositeten.

Det er en naturlig komponent.

  • Den næste ingrediens i masken er Cetrimon Chloride. Ifølge eksperter er dette stof sikkert, hvis det er en del af de midler, der vaskes af. Faktisk vores maske. Og Cetrimonium Chloride er beregnet til at reducere elektrificering af krøller, det gør dem glattere og mere føjelige.
  • Såning af havreekstrakt. Dette er et rigtigt lagerhus med vitaminer og gavnlige egenskaber. Havre nærer, beskytter, gendanner, fugter dit hår. Det er et fremragende antiinflammatorisk middel på grund af tilstedeværelsen af ​​mange antioxidanter i dets sammensætning. Roligt beroliger hovedbunden.

    Hætten indeholder også:

    • saponiner;
    • alkaloider;
    • steroler;
    • quercetin;
    • beta-glucan;
    • vitaminer B1, B2, B3, B5, B6, D, E;
    • proteiner (phenylalanin, såvel som unik avenin og avenalin);
    • mineraler (calcium, mangan, fosfor, kobber, magnesium);
    • aminosyrer (arginin, lysin, tryptophan);
    • linolensyre og kiselsyre.

    Et reelt fund for dig og dine krøller.

  • Imidazolidinyl urinstof. Der er en lang debat om denne komponent: nogle siger, at det er helt sikkert, mens andre hævder, at Imidazolidinyl urea frigiver farlige stoffer som formaldehyd under nedbrydning. Men under alle omstændigheder hævder fabrikanterne, at andelen af ​​denne komponent er meget lille, og vi har intet at bekymre os om. Dette elements vigtigste egenskab er antimikrobiel handling..
  • Desværre var der nogle parabener i sammensætningen. For mange forskere trompeterer farerne ved disse komponenter..

    Men vi kan ikke sige, at parabener perfekt påvirker hårets tilstand og gør dem glatte og blanke. Men producenterne bruger dem ikke til disse egenskaber, men fordi parabener kun tillader opbevaring af kosmetik så længe som muligt på grund af deres antimikrobielle virkning.

    Da forskere ikke forsøgte, kunne de stadig ikke opfinde et lignende element, men med en mindre negativ effekt på menneskers sundhed. Citronsyre. Denne komponent findes i næsten al kosmetik. Den allerførste funktion af citronsyre og på samme tid dens mest efterspurgte er at justere produktets pH og en lille virkning af konservering.

    • øget skumdannelse;
    • eksfoliering af døde celler i hovedbunden;
    • dyb rensning af selve hårene.
  • Geraniol, S. I. 14720. Denne komponent er en af ​​de sidste på listen. Det er en naturlig duft, der lugter som en rose, og i en højere koncentration har aromaen af ​​geraniol endda en vanddrivende virkning. Og i sammensætningen af ​​masken modstår dette stof perfekt svampeinfektioner..
  • Syntetisk farvestof C.I. giver den gule farve til masken. 47005 (gul 10), hvis massefraktion i det færdige produkt er ubetydelig.
  • Indikationer til brug

    Du har brug for en Numero-hårmaske, hvis du ofte varmebehandler dit hår, eller hvis dit hår ofte er farvet. Efter disse procedurer, uden hvilke vi desværre ikke længere forestiller os os attraktive, bliver håret tørt, klippet, og al den skønhed, som vi så flittigt har søgt, er helt usynlig på livløst hår.

    I dette tilfælde bliver vores maske bare en frelse. Men der er en nuance, som det ægte køn ignorerer, og så ikke forstår, hvorfor virkningen af ​​afhjælpningen ikke er mærkbar. Denne nuance er som følger - masken er udelukkende egnet til tørt hår!

    Hvis dit hår allerede er udsat for olieholdighed, forværrer produktet kun situationen, og dit hår vil se fedtet ud, selv et par timer efter du har vasket det. Derfor må du ikke jage mærker og annoncer, men vælg nøjagtigt, hvad der passer dig.

    Brugsanvisning

    Der er to måder at bruge en maske på:

    • som klimaanlæg;
    • som en maske direkte.

    I det første tilfælde:

    1. Påfør sammensætningen en gang hver tredje dag.
    2. Opbevar det på håret i ca. 3-4 minutter.
    3. Skyl grundigt med varmt rindende vand..

    Og i det andet tilfælde:

    1. Påfør på vasket vådt hår.
    2. Efter påføring skal du indpakke med en plastikkappe og pak den med et varmt håndklæde.
    3. Opbevar produktet i denne position i en time.
    4. Vask derefter af. Bemærk, at du skal vaske meget rigeligt.

    Det anbefales at bruge masken højst en gang hver syv dag..

    Hvornår skal man vente på resultatet?

    Maskenes vigtigste egenskab kan kaldes en dyb restaurering af krøller. Og du kan virkelig bemærke effekten efter den første brugsuge. Yderligere egenskaber er:

    • naturlig glans af hår;
    • glatthed og lydighed af tråde;
    • ernæring krøller.

    Kontraindikationer er kun individuel intolerance over for de enkelte komponenter i produktet.

    Konklusion

    I dag takket være Numero-hårmasker er professionel pleje blevet tilgængelig derhjemme. Derudover er prisen på dette mirakel middel helt acceptabelt, hvilket næsten alle piger kan tillade det.

    Fløde maske til hår Brelil NUMERO - anmeldelser

    Negative anmeldelser

    Åh, jeg blev et offer for reklame.

    Alle har hørt om denne creme-maske. sandsynligvis hvert sekund prøvede det.

    Så jeg, efter at have læst lovordelige oder i sociale netværk, indpakket venners anbefalinger om min bart, fik den lille drøm at få mig selv dette mirakel-universalmiddel fra alle behårede ”lidelser”. Heldigvis sælges det på hvert massemarked, for ikke at nævne professionelle butikker. Så i cirka tre måneder kiggede jeg fortsat på hylderne, sukkede med beklagelse over, at jeg ikke kunne købe det nu. Krukken ser så prestigefyldt ud! Volumen er en hel liter, selve krukken er kedelig gennemsigtig, lysegult indhold kan ses gennem det. alt er temmelig kortfattet, men på en eller anden måde elegant. Sådan er en mand i en veludstyret dragt. Det sidste halm for mig var frisørens anbefaling.

    Og engang skete det! Jeg gik i butikken. Målrettet og fortroligt. Heldigvis for mig var der en handling på masken - i stedet for 180 UAH 135. Nå, jeg tror, ​​dette er et tegn ovenfra! Gribet, købte, løb hjem, og lad os ærbødigt åbne dette mirakel. En beskyttende plastmembran blev fundet under det skruede låg. Dette er meget cool, da jeg hader disse foliefilm. De er engangs. Så her. Jeg begravede min næse i denne eliksir og. og derefter genvindes. Lugt. Åh herregud, hvad en ubehagelig lugt! Jeg ved ikke, hvem det lugter, men jeg fik en maske med en aroma af aciton. Selvom min ven siger, at hendes maske lugter af havregryn med honning. Du ved, det er meget mærkeligt, at hun lugter anderledes til alle..

    Nå, jeg synes ikke alt, hvad nyttigt er, er rart. Jeg vaskede hovedet og tog masken på. Jeg siger dig, at det på en eller anden måde ikke er klart, hvorfor det kaldes en creme-maske. Der er slet ingen creme konsistens. Hun er slags løs, ligesom en sorbet. Med et skuldertræk begyndte jeg at anvende det på mit hår. Og derefter dukkede det andet minus op (den første er lugten). Jeg anvender det, men det er som om det slet ikke er på mit hår. Som om hendes hår absorberes uigenkaldeligt. Jeg stødte først på dette. Normalt er jeg vant til, at masken virkelig er struktur som en fløde, så lidt sæbe. Du føler det på dit hår og forstår derfor altid, hvornår det er nok. I tilfælde af denne maske er intet overhovedet klart. Jeg anvendte det meget, indtil det begyndte at mærkes på mit hår. Da jeg troede, at det sandsynligvis var mit hår, var så forfærdeligt, at de spiste en maske for at blive fodret. Jeg rystede mit hår i en gula og startede nedtællingen på 1,5 timer. Så frisøren fortalte mig, at det er bedre at opbevare det i mindst en time.

    Tiden er gået. I de fremlagte følelser og med stor utålmodighed vaskede jeg masken af ​​mit hår. Tørret med en hårtørrer. Og hvad så jeg? Tungt kedeligt hår. Du ved, når du ikke vasker olien ud af dit hår, hænger hår som slæbebånd. i princippet var jeg ikke ked af det. fjernede denne fiasko ved at lægge en masse masker på hendes hår og gå med hende i lang tid. Måske vaskede hun det dårligt. Næste gang påførte jeg en lille maske på mit hår. Selvom jeg ville have det mere, fordi hun som den første gang optog sig i sit hår, og hun var absolut ikke synlig. holdt ca. 15 minutter. Vasket med vand. Og hvad med denne gang? Ja, kedeligt hår var heller ikke tungt. Men der var heller ingen elasticitet, superglans og glathed. Ja, lidt mere lydigt hår, mindre udstående hår. Og det er alt. Jeg siger dig, at min apotekbalsam til 40 UAH giver nøjagtig den samme effekt.

    Så blev jeg meget ked af det. Jeg besluttede at se på sammensætningen. Jeg er kemner efter uddannelse, men ikke kosmetik. Derfor klatrede jeg ind på Internettet og begyndte at læse. mener det

    • vand - vand
    • myristylalkohol - fedtalkohol, emulsionsstabilisator, skummiddel, fortykningsmiddel, fugtighedscreme.
    • cetrimoniumchlorid - antiseptisk.
    • amodimethicone - silikone.
    • trideceth-10 - emulgator.
    • Avena Sativa (havre) kerneekstrakt - havrekstrakt.
    • Imidazolidinyl urinstof - konserveringsmiddel.
    • Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Izobutilparaben Parabens.
    • Phenoxyethanol - Har en rensende, antibakteriel virkning.
    • Citronsyre - Citronsyre.

    Sammensætningen, som om ønsker det bedste. Hvad forårsager hårgendannelse? På grund af silikone på tredjeplads, som let vaskes med shampoo med laurylsulfat? Hvorfor er havreekstrakt allerede på sjette plads? Jeg synes generelt, at denne maske er ineffektiv med et resultat på en gang. Det er ikke værd at den annonce, der hædrede hende. Konventionelt massemarked i præsentabel emballage med en høj indskrift "lavet i Italien".

    Afslutningsvis vil jeg sige, at der efter at have brugt det i tre måneder i håb om, at resultatet vises, har været og stadig er problemer med håret. De splittes som før, bryder sammen, de samme hårde og frække. Det eneste er, at der er færre fremspringende hår i længden. Men det er absolut ikke, hvad jeg havde forventet, og ikke hvad fabrikanten lover. Og ud af næsten 350 anmeldelser er en vurdering af 4,4 stadig ikke nok.

    Neutrale anmeldelser

    Lugt varer i lang tid.

    Detaljer:

    Jeg købte en creme maske til hår Brelil Numero med karite olie til tørt hår, jeg brugte det samme firma, men en creme maske med havre, det passede mig meget, men efter hyppig brug fører det til afhængighed og et fald i effekten, så jeg besluttede at skifte. Helt ærligt var hun ikke meget imponeret over mig. Det ser ud til at være en normal lugt og konsistens, men jeg kan ikke lide effekten. Håret efter det er lidt tungt og hurtigt fedtet. Det er ikke overraskende, det er til tørt hår. Selv efter det bliver håret ikke kæmmet så let som efter en maske med havre. Tilsyneladende passer denne maske ikke mig. En anden stor fordel, det varer i lang tid.

    Jeg kan kun anbefale det til dem, der har MEGET tørt hår.

    Jeg regnes med vikoristovuvati efter mensch naturligt at samle op efter hårets udseende. Shampoo uden SLC, balsam uden styrke. Ale іnodі voyuvayut vipadki, hvis kravet til øjet ikke er godt, men vіdmіnno. Todi Jeg er en Numero Victory Mask. Rozumіyu, scho der silіkoni, men jeg tror, ​​scho ville sjældent vikoristannya stærk Škody ikke.
    Hår pislya maske m’yake, bliskuche, rosipaєatsya, venligst rozіsuєutsya, ikke vrikke så tynd, så tal. Pris nevisoka. Duften er velkommen. Otzhe, hvad angår Victoria efterkrigstid, er jeg ikke en Raju, men en time, en time, hvis skønheden er vigtig, alligevel.

    Positive anmeldelser

    prisen svarer til kvaliteten

    kun til tørt hår

    Detaljer:

    min anmeldelse om shampoo valgte jeg en maske med kariteolie, og efter påføring blev den behageligt overrasket over effekten - håret erhvervet glans og silkeagtig glathed, let at kæmme. Dette er en stor succes, fordi farvning har hårdt beskadiget hår. Derfor tilføjede jeg straks Numero Cream Hair Mask med Karite Dry Hair Oil til mine Top 5 foretrukne hårprodukter sammen med min anmeldelse af shampoo.

    Mængden af ​​masken 1000ml giver dig mulighed for at dele den med dine venner, men straks og sætte en masse er det ikke værd at effekten ikke ændres. Desuden ved alle, at masker ikke påføres rødder og hovedbund. Det er bedst at påføre masken, hvor håret er mest beskadiget..

    Detaljer:

    Jeg elsker bare denne creme-maske! Jeg har ikke set et hårprodukt endnu bedre end dette! Super super super !! Dens kvalitet vælter bare)) En meget smart, dyre lugt, der holder lang tid på mit hår. Og hvad et smukt hår efter brug af denne maske. blød, meget let at kæmme, lydigt stablet. Min mand elsker, når jeg bruger denne creme-maske, han prøver altid at røre ved eller begrave sit hår i mindst et sekund for at føle deres aroma)) Den vaskes meget godt, mens den efterlader sin kvalitative effekt på håret! Jeg glemte næsten at sige en hoved ting, enderne af mit hår stoppede med at bryde, og jeg bruger ofte en hårtørrer. Jeg anbefaler alle at prøve!

    YAYAAYAYAYAYAYAYA. Allerede et halvt år er jeg sandsynligvis tilsluttet hende og i fuld glæde. Og veninder plantede))))) Super. Og lugten. Og jeg har den samme shampoo!

    Mit stive og klippede hår så meget - fra Pantin og Garnier til professionel Loreal, men Brelil-reparationsmasken til beskadiget hår Brelils Numero-maske til hår skabte et lille mirakel med dem. Efter at have brugt det tre gange på en uge (jeg opbevarede det i fem minutter, dækkede mit hår med en pose og satte hovedet under en strøm af varmt, næsten varmt vand) så jeg en håndgribelig effekt - selvfølgelig blev de allerede klippede ender ikke forsvundet, men de udglattede og hårets generelle tilstand blev bedre - silkeagtig, skinnende og behagelig at røre ved, forsvandt effekten af ​​en kost på hovedet. Det eneste negative er, at hår med hård brug er tungere, så efter en tre måneders brug er det værd at tage en pause. Et stort plus ud over effekten er omkostningerne, volumen (1 liter) og en lækker aroma af blomsterhonning.

    Min bekendtskab med dette værktøj forekom for omkring fem år siden, da ingen hørte noget om det. Jeg købte den, opmærksomhed. til aftapning i en avanceret kabine til en fabelagtig pris. Men hver dag fik masken flere og flere fans, der var overkommelige salgssteder, og det viste sig, at det ikke var så dyrt. I dag koster en liter maske ca. 65 UAH. Det vil sige praktisk talt for intet. Hvad angår denne masks nyttige egenskaber, kan du skrive en bog om dem: Den indeholder hvedekim, en hel vitamincocktail og en minimal mængde nødvendig kemi. Alt dette gør dit hår levende, selvom det langsomt men sikkert dør. Det passer særlig godt sammen med bleget hår, der fylder den tomme hårkapsel. Og lugten er bare fantastisk! Kort sagt, hvis du af en eller anden grund lykkedes det ikke at prøve Numero-masken, skal du straks købe dette mirakel! Og et par tip: brug ikke dagligt og tag pauser i brug i en uge hver måned. Lidt godt.

    Denne maske er bare super! Jeg har brugt det i cirka fire år nu. fra tid til anden prøvede jeg at ændre den, fordi jeg var træt af den samme lugt og troede, at jeg ville finde det bedre, men det virkede ikke. Jeg vendte altid tilbage til hendes elskede =)

    Jeg købte også Brelil-produkter - shampoo og skyllekonditioner (hvis jeg husker risproteinerne korrekt), men de imponerede ikke mig (som en maske), intet særligt = (Og efter en Brelil Numero-maske med en hvedeekstrakt, er mit hår bare køligt, glat, homogen struktur, kam godt (endda vådt), ligge fladt, tipene ser anstændige ud. Det passer mig meget! Jeg argumenterer bestemt ikke, at der er meget stejlere masker (professionelle), men de koster flere størrelsesordrer mere, og jeg bærer denne maske Jeg betragter det som en vidunderlig mulighed for en sådan pris. Bare i går købte jeg mig en anden krukke til en pris af 70 UAH (der var en forfremmelse), og jeg ved, at den varer sååååå længe, ​​den behøver ikke at blive anvendt meget (som nogle). Det distribueres perfekt på vådt hår! undertiden tilføjer jeg et par dråber essentiel citronolie (til lys hår) eller mandel, jojoba til masken umiddelbart før brug. Jeg lægger masken i hånden, drypper olien og rører og kan påføres. Mit hår kan lide Xia! Anbefale!

    Hår er en stolthed for enhver pige, især når det ser sundt og velplejet ud. Efter sommeren og den varme sol har håret brug for ernæring og fugt, og efteråret er foran (vitaminmangel). Jeg har langt langt hår, næsten til taljen. Og hver 2-3 måned går jeg til frisøren for at opdatere og trimme enderne, så at sige. Jeg prøver ikke at bruge forskellige hårspray og voks. Men i masker og balsamer nægter jeg ikke mit hår. Her hos frisøren prøvede jeg først en hårmaske Brelil Numero med et ekstrakt af havre.

    Jeg vil gerne fortælle dig, at håret "kom" i fuld glæde! Der var en følelse af blødhed, lethed og hår blev livligere eller noget, mindre sammenfiltrede og lettere at kæmme, hvilket er vigtigt. Siden den dag købte jeg en sådan maske derhjemme og bruger den en gang om ugen. Fremragende resultat! For nylig testede jeg andre hårprodukter fra dette firma og var tilfreds. Omkostningerne er høje, men for skønhed kan du gaffel ud, især da denne krukke med en maske holder i lang tid, da inde i 1000 ml. Jeg vil også gerne bemærke en behagelig aroma efter brug af masken.

    Hvis du kunne lide anmeldelsen - del linket med dine venner!

    Brelil Numero hårmaske er en velsignelse! For meget længe siden anbefalede de det til mig hos frisøren, men jeg har aldrig købt det. Og en dag bringer min mor hende hjem, købt, på anbefaling af medarbejdere. Kort sagt anbefales denne maske fra alle sider. Og med god grund. Værktøjet er virkelig meget cool. Masker er nok i lang tid, så prisen for sådan kvalitet er ikke engang særlig stor.

    Jeg påfører produktet på rent, vådt hår, lad det stå i op til 5 minutter og skyl grundigt. Efter dette produkt er håret godt kæmmet, blødt med glans. Masken nærer håret godt, fugter det, hvilket gør det luftigt, silkeagtigt og frisk.

    Det ser ud til, at masken er velegnet til alle hårtyper, ja, jeg mødte ikke dem, der ikke ville passe til det, måske er de det. Duften af ​​produktet er ganske behagelig, selvom det efter et stykke tid begynder at genere.

    Jeg ved ikke, hvordan andre midler til dette firma kun brugte dette, og det skuffede mig ikke. Jeg anbefaler bestemt, at produktet er af god kvalitet, og det fungerer, resultatet mærkes efter den første applikation.

    Hvis du kunne lide anmeldelsen - del linket med dine venner!

    Volumen, hår glat og silkeagtigt.

    Hyppig brug mister effekt.

    Jeg har brugt denne maske i 3 år. Fantastisk maske, jeg kan virkelig godt lide den. Jeg har længe farvet hår, efter at jeg har anvendt det bliver håret skinnende og lydigt. Den eneste ting at huske er, at det er en maske, ikke en hårbalsam. Fra dets hyppige brug kan dit hår begynde at blive fedtet. Påfør masken på hårets ender, rør ikke ved rødderne.

    Jeg kan virkelig godt lide at ændre hårfarve. Jeg hader bare at være den samme i lang tid. Men så vidt vi alle ved, påvirker alle disse eksperimenter negativt hårets struktur. Disse er alle styling, tørring med en hårtørrer, glat hår med "strygejern", hårfarver, lysere gør sig gjeldende. Især når du radikalt ændrer farven på dit hår. Men min maske reddede bogstaveligt talt mit hår. Fra den første applikation bliver håret mere livligt, blødt, glat. De ser mere sunde, smukke og blanke ud. Og sådan emballage er nok til lang brugstid. Dette er virkelig et professionelt hårplejeprodukt..

    Overkommelig kvalitetsmaske

    En fremragende kvalitetsmaske, som jeg virkelig kan lide. Et stort volumen af ​​masken, som heller ikke kan andet end glæde sig. Masken kan påføres både på farvet hår og på naturligt. Jeg farver ikke mit hår, men bruger stadig denne maske. Hun formåede at blive elskede for længe siden. Da håret efter brug bliver meget glat og får et velplejet udseende, som efter et besøg i en skønhedssalon. Jeg brugte denne maske i cirka et halvt år, masken er ikke vanedannende, jeg kunne godt lide alt. Mængden af ​​maske, sammensætning, kvalitet er alle på det højeste niveau. Du kan sikkert købe denne maske, der er ingen mangler i masken (personligt efter min mening)

    Effekter på hår, stor økonomisk emballage, overkommelige priser

    Siden barndommen har jeg været plaget af mit tynde hår, og allerede i en ung alder i jagten på strygede selv frisurer brændte jeg mit hår helt ned. I mange år har jeg forsøgt at gendanne, klippe, behandle. En måde at gendanne eller i det mindste give et guddommeligt udseende er at bruge en maske balsam nummereret. Jeg har brugt det i mange år, mine første indtryk var magiske, mit hår var glat og jævnt. Balsam påføres bekvemt, fordelt på alle hår, det lugter dejligt, efter påføring på håret holder jeg det som en maske i flere minutter og vasker det derefter af. Selv når du vasker, mærkes glathed og silkeagtighed. Men der er en stor MEN. balsam er vanedannende for dit hår. Efter mange års brug begyndte håret at reagere ikke så meget på det, det blev stift. Jeg fandt en løsning: det er nødvendigt at skifte denne balsam med andre, som fagfolk rådgiver. Find yderligere to balsamer til dig selv, og der vil være lykke) balsam er ikke billig, men jeg er ked af, det er nok til halve dit liv)

    kvalitet, effektivitet, professionel hårpleje

    Hun begyndte at bruge masken relativt for nylig, erhvervet i en online butik til en mere overkommelig pris end i almindelige butikker. Jeg vidste om en fløde maske i lang tid, men først for nylig besluttede jeg at købe den. På alle sider om hendes bare vidunderlige anmeldelser er alle tilfredse med kvaliteten, prisen, effekten.
    Mit hår er mellemlang, lidt beskadiget og har tendens til at være sprødt og tørt i enderne. Første gang jeg brugte masken blev jeg behageligt overrasket: god konsistens, diskret lugt, fremragende effekt. Jeg kan ikke sige, hvad der sker ved langvarig brug, men indtil videre kan jeg godt lide det. Creme-maske giver håret glans, eliminerer lidt fluffiness og heler tørre ender. Anbefale!

    Det fugter perfekt, giver glans, håret kæmmes bedre.

    God værdi for pengene. Maskens struktur er cremet, en meget behagelig lugt, der forbliver lidt på håret. Hår ser sundt og velplejet ud. Min metode til anvendelse: Jeg anvender i henhold til instruktionerne. Jeg anvender hårets længde på vasket vådt hår, holder i 10 minutter og skyller.

    For første gang lærte jeg om Numero-masken i mine skoleår. Efter maling brugte frisøren altid det som en balsam. Men af ​​anvendelsen af ​​effekten hver tredje måned så jeg eller håb jeg bestemt ikke. Nå, så havde jeg ikke råd til at købe - de gav mig ikke lommepenge.

    For et halvt år siden, efter at have beregnet, at jeg ved hjælp af balsam fra forskellige massemarkedsfirmaer stadig bruger mere end hvis jeg var generøs til at købe et liter tal, besluttede jeg at købe denne maske til 109 UAH.

    Konsistensen er tæt i modsætning til mange balsamer, som næsten en halv flaske har brug for at løsne mit hår.

    Duften er behagelig, men forsvinder hurtigt. I løbet af dagen kan du ikke høre det, hvis du vasker dit hår om morgenen.

    Ingredienser: Agua (vand), Merisrylalkohol, Cetrimoniumchlorid, Amodimethicone, Trideceth 10, Avena sativa (havre) kerneekstrakt, Imidazolidinyl urinstof, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutyloxyparafran, Pboranparen, CI 14720, C.I. 47005 (gul 10).

    Mest bemærkelsesværdig effekt det opnås med mig, hvis jeg får mere, gnider (i processen med at løsne sig) længere end min-15 og vasker af med meget koldt vand (kun mit hår naturligt, ikke mit hoved).

    Hvad der skete med mit hår før: konstant tørring med en varm hårtørrer viste sig at være dødelig for mit tynde, porøse og bølget hår. Kun centimeter på 8 hår ved rødderne så mere eller mindre anstændigt ud. Men klip ikke dit hår under en dreng for at blive ligesom en mælkebøtte (mit hår, desuden, jo kortere det er, jo mere ser det ud som en puddels frakke).

    Nu tørrer jeg kun med den kolde luft på hårtørrer. Mit hoved

    Gliss Kur-shampoo hver dag, og derfor bruger jeg en maske hver dag. Jeg skyller altid med koldt vand, børster ikke mit våde hår. Og selvfølgelig påfører jeg også hårolie.

    Jeg anbefaler denne maske, men ikke til alle, men til folk med mit hår som.

    Tak for opmærksomheden!

    Hej igen! Jeg lovede, at jeg altid kun vil skrive ærlige og informative anmeldelser, men af ​​en eller anden grund er det altid lettere at skrive om, hvad du kunne lide. I det mindste har jeg aldrig skrevet anmeldelser, der ikke lever op til mine forventninger..
    For nylig stødte jeg på et Brelil-produkt såsom Numero creme-maske med havreekstrakt. Da jeg købte masken, rådgav firmaets teknolog mig også om at købe shampoo fra den samme serie. Hun forklarede for mig, at selve masken er meget tæt, silikone og meget vel kan komme i konflikt med en anden shampoo..
    Så hvad fabrikanten lover os

    Produkt beskrivelse: Et ekstrakt fra havre, som er en del af Brelil havremasken, indeholder naturlige proteiner, der er uundværlige for at eliminere defekter i den indre struktur. Ikke den mindste rolle i denne proces spilles af vitaminer, som forberedelsen af ​​den professionelle numero kosmetiske linje indeholder i overflod. Vitaminer i gruppe B, karoten, vitamin K samt adskillige sporstoffer - krom, mangan, zink, jod, fosfor, magnesium, kalium, svovl, sørger for sundheden i hår og hovedbund. Efter brug af masken bliver håret meget stærkere, stop med at falde ud. Dette skyldes stort set silicium, hvis leverandør også er en ekstrakt fra havre. Naturlige helbredelsesingredienser optages perfekt i håret og får et velplejet udseende efter den anden brug af produktet. Det er bedst at bruge masken i kombination med Brelil havreshampoo. Begge lægemidler har en lignende sammensætning og komplementerer hinanden perfekt. Hvis hårskaden er betydelig, er der tegn på delaminering, håret er blevet for tørt, mistet sin glans og elasticitet, tilføj reparation af hårliv - øjeblikkelig reparationslotion til indsamlingen af ​​hårplejeprodukter.

    Anvendelsesmåde: På rent, vridt hår, påføres en creme maske og fordel jævnt langs hårets længde. Skyl af efter et par minutter. Hår klar til styling.

    Resultat: Glans og et sundt udseende af krøller er en fremragende anbefaling til havremaskebrelil og en god grund til dets videre anvendelse. Jeg hører til den type mennesker, der vil have alt på en gang, så allerede næste dag efter købet arrangerede jeg en kort spa-procedure til mit hår. I løbet af årene med hårpleje lærte jeg en uudtalt regel - shampoo kun til hovedbund, masker, balsamer og uudslettelige produkter - kun til længde og ender. Derfor forekommer det mig tvivlsomt producentens løfte om at fremskynde hårvækst. Hvordan kan man accelerere hårvækstmaske, som er designet til at gendanne længden?
    Jeg kan godt lide at arrangere mine dage med skønhed eller i det mindste timer), og i dag var en spa-dag for hår. Nu direkte om ritualet. Jeg vaskede mit hår med Brelil havreshampoo-shampoo, når det engang virkede lidt for mig, som om håret var fedtet. Efter at have vasket mit hår, tørrede jeg mit hår med et håndklæde og påførte en maske på mit lidt fugtige hår. masken er meget tyk, den ligner virkelig en creme i konsistens. Det smurt dårligt, da det hurtigt optages. Som jeg nævnte ovenfor, kan lignende masker ikke påføres rødder og hovedbund. For det første kan du få en allergisk reaktion på individuelle komponenter i masken, for det andet vil lydstyrken næsten helt forsvinde, og for det tredje må du ikke lægge noget på dit hoved, du ser. Så vidt muligt distribuerede jeg masken i hele dens længde, især hvor jeg havde et løft op tidligere (du kan læse om den her

    Numero - hårmaske med havre: anmeldelser om Numero

    Moderne piger er meget opmærksomme ikke kun på deres hud, men også på deres hår. Hver af dem drømmer om at have et velplejet og smukt hårhår. Dette kræver omhyggelig hårpleje, som i dag kan give en Numero-maske. Dette produkt blev udviklet for ikke så længe siden, men er allerede aktivt fastgjort på hylder i badeværelset til moderne kvinder.

    Fordel og handling

    Numero er et cremet produkt, der kan løse mange hårproblemer og tage sig af deres skønhed og helbred. De aktive komponenter i masken nærer krøllerne perfekt, gør deres rødder stærke og beskytter mod skørhed.

    Derudover er det pågældende kosmetiske produkt i stand til at gendanne den beskadigede hårstruktur. Med regelmæssig påføring af masken er det muligt at opnå en hurtig positiv effekt. En betydelig forbedring af hårets tilstand kan observeres bogstaveligt efter den første behandling. Strenge får elasticitet, styrke, lydighed og elasticitet.

    Fordelene ved Numero-masken inkluderer:

    • en unik sammensætning, som det er muligt at påvirke hårets og hudens hud på en kompleks måde;
    • brugervenlighed;
    • hurtigt resultat;
    • en behagelig lugt, der varer på håret længe efter vask af masken;
    • masken kan bruges i lang tid, en tyk konsistens af produktet og stor emballage giver mulighed for økonomisk forbrug selv ved hyppig anvendelse.

    På videoen - Numero hårmaske:

    Den italienske Numero-maske har en kompleks effekt på grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​så nyttige komponenter som:

    1. Havreekstrakt. Dens rolle er at give næring og fugtighed af håret og også aktivere deres hurtige vækst og regenere den beskadigede struktur. Havreekstrakt er også et lager med sporstoffer og vitaminer, der er meget nødvendige for hår.
    2. Aodiamethicone. Dette er en polymer, der indeholder en forøget dosis aminosyrer. De er i stand til at levere kraftig rodfoder. Komponenten giver dig mulighed for at få fremragende resultater i behandlingen af ​​kedelige, sprøde og beskadigede krøller..
    3. Cetrimoniumchlorid. Denne komponent hører til kategorien antiseptiske elementer. Dets handling er rettet mod at stoppe væksten af ​​mikroorganismer. I masken fungerer den betragtede komponent som et konserveringsmiddel, hvis handling er rettet mod at forlænge driften af ​​det kosmetiske middel.
    4. Citronsyre. Hun er i stand til at hvide og rense strengene lidt. Hun er også et naturligt antiseptisk middel. Citronsyre påvirker funktionen af ​​talgkirtlerne og styrer processen med talgproduktion. Derudover giver syre masken en behagelig aroma og normaliserer fedtindholdet i strengene..

    Sorter og priser

    Numero-masken præsenteres i flere former, som hver har sin egen direkte virkning..

    Brelil numero havremaske

    Dette kosmetiske produkt præsenteres i form af en fløde. Det har en lys restaureringseffekt og forbedrer konditionen til strengene efter et par anvendelser. Hovedkomponentens rolle er havrekstrakt. Takket være ham er det muligt hurtigt og effektivt at regenerere hårets naturlige styrke og udstråling.

    Masken har en behagelig konsistens, hvilket gør den let at påføre og vaske af, og efterlader den derefter en behagelig aroma på håret. Hvis du anvender produktet regelmæssigt, vil dette gøre håret stærkt og fjerne de afskårne ender.

    Produktet sælges i en flaske på 1000 ml, så det varer i lang tid. Prisen for masken er 500 rubler. Det er også muligt at købe en prøveversion, der koster 310 rubler.

    Brelil karitecreme

    Dette produkt kan prale af en vellykket tandem af komponenter - avokado og sheasmør. Avocados fordelagtige egenskaber har længe været involveret inden for kosmetologi, fordi sammensætningen af ​​denne frugt indeholder mange nyttige komponenter. Dets saftige kød kan have en nærende eller fugtgivende effekt..

    Men den anden komponent - sheasmør - er førende blandt alle nyttige ingredienser inden for kosmetologi. Det indeholder komponenter såsom oliesyre, stearinsyre og palmitinsyrer. Takket være dem forynges huden og får elasticitet. For håret er de præsenterede komponenter meget nødvendige, da de er i stand til at beskytte det mod negativ påvirkning som farvelægning, curling, vitaminmangel og tidligere sygdomme.

    På billedet - Brelil Karite Cream:

    Brelil Karite Cream-masken har introduceret de bedste komponenter, takket være hvilke det er muligt at gendanne sundheden til det mest kedelige og sprøde hår inden for en kort periode. Du kan købe produktet til en pris af 500 rubler per 1 liter. Du kan købe en sonde til 310 rubler.

    Men hvordan man korrekt bruger en hårmaske fra kefir, æg og kakao for at opnå det bedste resultat, er beskrevet detaljeret i denne artikel.

    Sådan bruges en afklarende hårmaske med kanel til at forstå informationen fra artiklen.

    Hvilke anmeldelser af hårmasken fra kefir og gær findes, vil det hjælpe med at forstå oplysningerne fra artiklen: https://opricheske.com/uxod/maski/dlya-volos-s-drozhzhami-kefirom.html

    Men hvordan man laver en hårmaske med cognac og honning, samt hvordan den bruges korrekt. beskrevet detaljeret i denne artikel.

    Brelil Numero skønhedsmaske med Macassar Oil

    I hjertet af dette stof er en komponent såsom makassarolie. Dette er en ny ingrediens til hårpleje. Det er ikke et produkt fra forarbejdningen af ​​plantemacassa, men bare en blanding af olie af naturlig oprindelse. Disse inkluderer komponenter såsom ylang-ylang olie, kokosnød, majs, burdock.

    Hvis du bruger denne blanding i sin rene form, vil den være ganske fedtet og tyktflydende, så det vil være meget vanskeligt at vaske den af. Men i sammensætningen af ​​Numero-masken er disse komponenter meget mere komfortable med hensyn til anvendelse.

    Den næste ingrediens, der blev brugt til at forberede masken, malerier. Dens rolle er at give håret glans og styrke samt pleje de dybe lag af tråde. Masken har en pastalignende konsistens, som den let påføres på håret og vaskes af. Efter påføring kan du føle en følelse af lethed og fugtighed, og selve håret får et velplejet og skinnende udseende. Du kan købe en maske til en pris af 500 rubler.

    Sådan bruges

    Numero-maske skal påføres på tidligere rent hår. Før du behandler strengene, kan du tørre lidt, så vandet er et lille glas. Du kan tage masken med fingrene fra en krukke eller bruge en speciel ske, der følger med kittet. Tag produktet i den krævede mængde, så det dækker håret i hele deres længde.

    I dette tilfælde skal der være særlig opmærksomhed på tipene, da de mest af alt er beskadiget. Masken får lov til at påføres hovedet på huden med gnidningsbevægelser. Hvis hårtypen er fedtet, er det nødvendigt at undgå at få sammensætningen på hovedet dermis, da dette kan føre til det modsatte resultat. Varigheden af ​​maskenes virkning er 10-15 minutter. I betragtning af graden af ​​traumer mod strengene kan procedurens varighed øges til 30 minutter.

    På videoen - en hårmaske nummereret med havre:

    Når den angivne tid udløber, skal du fjerne produktet med almindeligt vand. Efter påføring af Numero-masken vil håret blive kæmpet meget bedre, der er ingen sammenfiltring. Det er uønsket at tørre dem med en hårtørrer, lad det ske naturligt. Hvis du kæmmer våde krøller, kan du skade dem meget. Således kan du bruge Numero-masken som et klimaanlæg. Derefter skal det vaskes umiddelbart efter påføring.

    Men hvordan man laver en hårmaske af brunt brød, og hvilket resultat der kan være resultatet af dets anvendelse, er angivet i denne artikel..

    Du kan også være interesseret i at vide, hvad der udgør, og hvordan du bruger en løgmaske med honning til hår.

    Hvad er den mest populære maske til tør hovedbund fra skæl, og hvad den består af, se billedet i artiklen for detaljer.

    Men hvilken maske er den bedste og nemmeste at udføre mod skørhed og tværsnit af hår, angivet i artiklen.

    Hvilken hårmaske med rød peberekstrakt er den bedste, og hvilke ingredienser den består af, er angivet her i artiklen.

    Anmeldelser

    • Angelina, 24 år gammel: ”Jeg købte en Numero-maske for seks måneder siden. Jeg har langt hår, men kun de konstant splittes. Hver gang jeg går til frisøren og klipper dem, er jeg træt. En ven rådede mig om dette produkt. Jeg anvendte det 2 gange om ugen. I alt er behandlingsforløbet 1 måned. Denne gang var nok for mig til at gendanne min hårstyrke, sundhed og luksuriøse udseende ".
    • Maria, 35 år: ”Mit hår er meget fluffy, det er umuligt at style det, men også blive forvirret. Jeg besluttede at købe en Numero-maske, da mit hår begyndte at se bare grimt ud. Jeg fulgte alle de anbefalinger, der blev vist i instruktionerne, og blev overraskende overrasket over resultatet, selv efter den første applikation. Trådene blev så bløde og levende, som om jeg lige havde lavet laminering. Efter et 1,5 måneders kursus bemærkede jeg, at trådene begyndte at vokse hurtigere, deres volumen steg, glans og blødhed dukkede op ”.
    • Tatyana, 43 år gammel: ”Da jeg har gråt hår, er jeg nødt til at farve mit hår ved hjælp af resistente farver. Men efter det forværredes udseendet på mit hår mærkbart. De begyndte at falde ud, den naturlige glans forsvandt, de var kedelige og livløse. Numero-masken hjalp mig med at genvinde dele af styrke og sundhed. Dette er et unikt lægemiddel, der kan løse en række problemer relateret til hår på kort tid. Først brugte jeg masken som forventet, og derefter efter at have afsluttet det terapeutiske kursus, begyndte jeg at bruge den som en balsam. Nu kan jeg roligt male og ikke bekymre mig om hårets tilstand ».

    Numero paint er et unikt kosmetisk produkt, der kan løse flere problemer på én gang - skørhed, opdelte ender, tab. Derudover vil regelmæssig brug af produktet føre til, at hår bliver lydig, sundt og falder ud. Vælg dit produkt under hensyntagen til hårtypen og problemet, der skal løses med en Numero-maske.

    Se daglige samlinger af de bedste kosmetik

    Shampoo hårvask

    Hvordan man hurtigt vokser hår til en mand, kvinde, barn - folkemiddel