Maske "Horse power" - anmeldelser, typer og funktioner i applikationen

For et par år siden var en luksuriøs manke for en kvinde en luksus, men i dag er den allerede fra kategorien nødvendighed. Smukt hår kan oprettes selv for de piger, hvis naturlige hår overhovedet ikke er tykt, og fletningen ikke er tyk. Når alt kommer til alt, hvor mange teknikker i dag tilbyder frisører og saloner. I prisen finder du keratinisering af hår, laminering og Botox. Hvis håret er meget tyndt og sjældent, kan du endda vokse tråde og lave en kort pindsvin til livet.

Men hvis vi taler om salonprocedurer. Er det muligt at forbedre kvaliteten af ​​håret hjemme betydeligt? En masse anmeldelser om masken "Hestekræfter". Og generelt er disse produkter ret annoncerede. Dette er hvad produkter vi vil tale om i dette indlæg. Hvad man kan forvente af brugen, hvordan man bruger den korrekt, om Horse Force-masken vil hjælpe mod hårtab, anmeldelser med anbefalinger - det er, hvad der venter dig i denne artikel.

Meget godt produktlinjenavn

Inden man henvender sig til anmeldelserne om smeltemasken “Hestekræfter” og beskrivelsen af ​​produktet, kan man ikke undlade at rose de marketingfolk, der arbejdede med reklamestrategien for denne produktlinje. Som du måske forstår, er en hestes manke så smuk og tyk af natur, at den er genetisk inkorporeret i heste. Alt hvad der er nødvendigt for at få manken til at skinne og se virkelig luksuriøs ud er den sædvanlige pleje i form af vask og kæmning. For at love ethvert middel den samme virkning som en hestes mane er det derfor det samme som at love nogen en farve som en tiger eller tykt hår som en mink.

I mellemtiden er der historier om, hvor gode værktøjer der er udviklet af husdyrspecialister til dyr. For eksempel blødgør en fløde, der smører eders yver, blødgør huden. Og shampoo, der bruges til at vaske heste, hjælper dig med at få et luksuriøst hårhår. Denne mytologi blev brugt af marketingfolk og gav navnet på deres produkter. Og ikke et eneste smukt fremmed ord på etiketten vil fortælle en slavisk kvinde mere end udtrykket ”hestekræfter”. Derudover var reklamestøtte for produkter meget stor. Som et resultat, i dag, hvis ikke hver især, ved 9 ud af 10 piger med sikkerhed om eksistensen af ​​hårplejeprodukter kaldet "hestekræfter".

Udseende

Anmeldelser om hestekræftens hårmaske påvirker primært pakningens udseende og design. Købere bemærker positivt det faktum, at producenten tilføjer papiremballage udover plastik og flasker. Hestkraftmaske med peber er ingen undtagelse.

Ifølge anmeldelser vurderer forbrugerne også en dåse form med en maske positivt. Det er lavet af tykt plastik, låget drejer let, en genanvendelig plastmembran er skjult under det. Ifølge pigerne er det meget praktisk, at bredden på halsen på krukken ikke er smal, som i mange producenter, men bred nok, hvilket ikke kun er egnet til en lille hånd.

Konsistens, aroma

Ved konsistens ligner hårmasken en meget tyk creme fraiche eller let smeltet smør. Figurativt set, hvis du stikker en ske i en krukke med produkt, falder den ikke. En sådan tæt konsistens forstyrrer imidlertid ikke anvendelsen og fordelingen af ​​masken langs hårets længde. Under påvirkning af varme hænder og fugtighed retfærdiggør produktet fuldstændigt navnet "smeltning", da det virkelig begynder at smelte, bliver blødere og mere flydende.

Ifølge anmeldelser har smeltemasken "Hestekræfter" en meget behagelig beskedent aroma af citrus. Efter at masken er vasket af, beholder håret en behagelig lugt, som forbliver hos dig i mindst 10-12 timer.

Hvad er der i sammensætningen

Det er latterligt at undersøge sammensætningen af ​​produkter uden selv at have minimal viden om kemiske industriteknologier. Så hvis der ikke er noget sulfat i shampoo eller hårmaske, vil produktet ikke vaske godt eller skylle af. Betegnelser mærket "E" er ofte kodenavnet for lange kemiske forbindelser, der er helt ufarlige. Men mange betragter tilstedeværelsen af ​​enhver "E" som en faremærke.

En hårmaske bør ikke være nyttig. Dets hovedformål er at give næring og fugtighed af hovedbunden samt fugtighed af håret. Faktisk er vores hår døde celler, som i mellemtiden alle ser anderledes ud.

Produktets sammensætning er ret standard til en nærende maske. Hvis du vil finde de hemmelige ingredienser, der gør Horse Power-masken virkelig effektiv, møder du dem ikke i sammensætningen. På bagsiden af ​​etiketten på listen med maskeelementet finder du vitaminer, aminosyrer, jojobaolie, mandelolie, peberekstrakt, hyaluronsyre. Olier nærer perfekt håret, vitaminer mæt hovedbunden.

Hvorfor er hyaluronsyre og peberekstrakt nyttigt?

Den "hemmelige ingrediens" i hestekræfter-masken er hyaluronsyre og peber. Imidlertid er brugen af ​​hyaluronsyre i alle kosmetiske produkter nu moderigtig, men ikke helt berettiget. Hyaluronsyre er kun effektiv, når den injiceres. Således viser det sig, at du kan anvende hudcremer, hårmasker og andre produkter med hyaluronsyre, men der vil være meget lidt effektivitet i dette. På den anden side bidrager regelmæssig anvendelse af hyaluronsyre stadig til fugtopbevaring. Derfor med den regelmæssige brug af masken skaber en vis kumulativ effekt.

Hvad angår virkningen af ​​rød peber, er det velkendt, at denne maskeingrediens forbedrer blodtilførslen til hårrødderne. En temmelig almindelig hjemmeopskrift til gnidning af burdockolie med rød peber i hårrødderne, hvilket nødvendigvis giver resultatet i form af ny hårvækst. Selvfølgelig lover brug af en maske en større effekt end hjemmelavede hårplejeprodukter..

Typer af hestemaskemasker

Producenten er vant til at glæde og forkæle os med et stort antal typer produkter, ikke fordi de virkelig adskiller sig, men for at have flere chancer for at sælge det. Hvis shampoo er repræsenteret ved et udseende, er køberen ikke så interesseret. Men hvis virksomheden tilbyder shampoo både til densitet og til glans og til farvet hår, er sandsynligheden for, at de vil købe varer af dette mærke, meget større. Det er usandsynligt, at det vil være uventede nyheder for dig, at disse produkter faktisk kun adskiller sig i lugt eller farve.

Mærket "hestekræfter" tyder ikke på en sådan markedsføringsplo. I apoteket finder du derfor ikke en lang række shampooer og masker. Der er faktisk kun en maske - nærende smeltning med ekstrakt fra peber og hyaluronsyre i sammensætningen. Det er dog designet til at bekæmpe hårtab, skøre og tørre spidser, styrke og pleje dine krøller..

Hvad de siger om produktet

Vil du vide, hvad pigerne synes og siger om Horse Power-masken? Anmeldelser om værktøjet næsten alt, som en, lovordelig. Her er nogle gode kommentarer, du kan komme over:

  • hår som om efter en lamineringsprocedure;
  • masken nærer ikke kun håret, men fugter også håret;
  • tilstedeværelsen af ​​olier og aminosyrer i sammensætningen giver en mærkbar plejeeffekt;
  • håret ser ikke kun blankt ud, men bliver heller ikke længere forvirret, let at kæmpe, en dyre glans vises som efter salonprocedurer;
  • masken giver en fremragende fugtgivende virkning, som især er synlig ved de tørrede ender;
  • virkelig egnet til alle typer hår, efter påføring af hår, tilbøjelig til fedtet, begynder ikke at udskille fedt længere;
  • kvaliteten kan sammenlignes med dyre professionelle masker, men den koster mindre.

Ifølge anmeldelser er masken "hestekræfter" effektiv mod hårtab. Du skal dog huske, at dette produkt giver en kumulativ effekt. Regn ikke med stigningen i densitet efter den første applikation.

Hvem er måske ikke egnet maske

I henhold til anmeldelser er "hestekræfter" ultra-maske ønsket af næsten alle, der har prøvet den. Blandt de høje bifald kan du dog høre stemmerne fra dem, der er uenige. Så nogle piger er allergiske over for maskens komponenter. For at undgå triste konsekvenser efter brug skal du påføre et lille produkt på håndledets hud. Hvis der efter 20-30 minutter ikke er fulgt nogen reaktion, kan denne maske bestemt bruges..

Det er bevist, at hår bliver vant til de produkter, som de passer sammen med. Af denne grund anbefaler trichologer at skifte shampoo, balsam og maske hver anden til tre måneder..

I hvilke tilfælde er det bedre at ikke købe

Helt klart, denne maske passer ikke dig, hvis du for nylig har udført en keratiniseringsprocedure.

Der kan også gives en advarsel til de piger, der kan lide at bruge naturlige eller naturlige afkok. "Hestekræfter" -masken indeholder sulfater og siliconer. Fra dem er der ingen skade for dem, der bruger konventionelle hårplejeprodukter. Imidlertid vil virkningen af ​​folkemasker og afkogninger annullere.

Hvis du har meget skarpe ender, og du har store forhåbninger til "hestekræfter", er det dumt at vente på resultaterne to til tre gange efter påføring.

Sådan gør du håret smukt

Ifølge anmeldelser hjælper masken “hestekræfter” selv ved hårtab, men det er ikke et universalmiddel. Overvej følgende funktioner ved hårpleje, og så vil dine låse altid være smukke, uanset kvaliteten og prisen på de brugte plejeprodukter.

Blæs ikke håret tørt, mens det er varmt. Det ideelle skema til tørring af hår er som følger: spræng strengene med et håndklæde, og vent derefter på, at dit hår tørrer ved stuetemperatur. Og kun når trådene kun er let fugtige, tør dem og formes med kold luft.

Ligegyldigt hvad moderne strygning du bruger, og hvor meget det koster dig, denne uerstattelige egenskab til styling overdoserer stadig håret. Brug det så sjældent som du kan..

Nyttige produkttips

Ifølge anmeldelser anbefales hestekræftens hårmaske at blive brugt sammen med andre produkter fra samme serie. Den kombinerede brug af shampoo og maske giver en meget god effekt. Derfor, om muligt, købe en shampoo eller hårspray fra samme serie med masken..

Ifølge anmeldelser er hestekræftens smeltende hårmaske ganske nærende. Brug det ikke mere end en gang om ugen for at forhindre overdreven fedtet hår. Hvis dit hår også har en tendens til at danne talg ved rødderne, skal du ikke påføre masken på hårets rod. Den korrekte anvendelse af hestekræfter masken er som følger. Påfør produktet på enderne, og fordel det derefter let på den resterende hårlængde. Lad masken stå i 15-20 minutter. Hvis dit hår er tilbøjeligt til tørhed, kan du forlænge anvendelsestiden. Men hold ikke masken i mere end 30 minutter. Efter skyl med koldt eller varmt vand under ikke for højt tryk.

Maskets volumen er 250 ml. Ifølge anmeldelser varierer prisen på "Hestekræfter" -masken fra 450 til 600 rubler, afhængigt af købsstedet. Dette produkt kan naturligvis ikke kaldes billigt eller endda af en gennemsnitlig priskategori, men på den anden side er et stort antal positive svar gunstige for at erhverve og prøv masken "Hestekræfter" mod hårtab. Anmeldelser vidner for at erhverve produktet, og mange piger finder prisen ganske passende til denne kvalitet.

Del dette

Dette produkt er ikke tilgængeligt til levering til din region.

takke!

Vi stræber altid efter det bedste for at glæde vores kunder med de bedste priser..

Hilsen Wildberries Online Store.

Føjet til venteliste

Lær om optagelse

Kommer snart

Struktur

Beskrivelse

Vitaminkompleks og aminosyrekompleks (Sepikap R) forhindrer hårtab, forbedrer hårvækst, beskytter mod negative faktorer, styrker hovedbundens beskyttelsessystem, lindrer og blødgør hovedbunden. Peberekstrakt forårsager blodstrøm til hårsækkene, stimulerer hårvækst og forbedrer deres ernæring.Hyaluronsyre hjælper håret med at gendanne niveauet af manglende fugtighed, hvilket gør det lettere at kæmpe for svækkede og opdelte ender.

Oplysninger om tekniske specifikationer, leveringsomfang, landets produktionsland og udseende er kun til reference og er baseret på de nyeste tilgængelige oplysninger fra producenten

takke!

Vi stræber altid efter det bedste for at glæde vores kunder med de bedste priser..

Horse Force Maske Hestekræfter "Melting" - anmeldelser

Maske hestekræfter "Smeltning"

Horse Force Maske Hestekræfter "Melting" 18. april 2016

Den første anmeldelse, og med et værktøj, der banker ud af min makeup-taske. Men smeltermasken "Hestekræfter" vandt mig, så jeg vil virkelig skrive om det. Til at begynde med er jeg ikke fan af farmaceutisk kosmetik, jeg er tættere på prof, men jeg ved ikke, hvordan jeg skal give positive anmeldelser, og der er mange af dem om smeltemasken "Horse power", så det blev besluttet at prøve. Nu kort i rækkefølge: maskenes struktur er tæt ved første øjekast, men den fordeles let på håret. Effekten er endnu kortere - har du nogensinde lavet laminering? Hvis ikke, se på billederne, sådan ser håret ud efter denne maske. Jeg laver ikke sjov. Hun udjævner dem virkelig og giver en glans, først denne effekt før den første hårvask, men nu bemærker jeg, at det alligevel ophobes og ikke engang, jeg kan ikke sige det, jeg bruger det ikke så længe. MEN selvom det kun er én gang, skal du indrømme - det er cool, for jeg har ikke set noget lignende fra nogen maske.

Horse Force Maske Hestekræfter "Melting" 10. marts 2016

Nu ved jeg hvordan man kan redde selv håret, der er brændt med maling! Og dette er ikke Botox til hår, men en overkommelig maske fra markedets masser. Ja, hestekræfterens smeltemaske gør arbejdet perfekt. Da en velkendt frisør fortalte mig om dette, troede jeg ikke det, ærligt tænkte jeg en almindelig silikonemaske, der først temmer håret og derefter laver en vaskeklud ud af det. Men dette er ikke tilfældet, det er godt, at jeg havde modet til at prøve. Hyaluron i sammensætningen fugter virkelig håret, glans, elasticitet, mindre tværsnit vises. Længden på håret kom lige til live, skiftede mening om at lave en firkant til sommeren, jeg lader langt hår være!

Horse Force Maske Hestekræfter "Melting" 20. januar 2016

Jeg fyldte en masse kegler på brændende masker, især hjemmelavede masker som sennep. Men den, der desperat forsøger at vokse hår, kan ikke stoppe. Generelt set er mit forsøg på at nummer “elleve” en smeltermaske af “hestekræfter”, der består af et ekstrakt fra peber, MEN der er hyaluronsyre, som skal understøtte fugt. Da jeg påførte det første gang og følte en svag brændende fornemmelse, indrømmer jeg, begyndte jeg straks at rykke, og jeg ville straks vaske den af, men den modstod det hele i 10 minutter og ikke forgæves! Efter den første applikation var det tydeligt, at håret blev genoplivet, skinnet, tørret det og lagt det i en hårtørrer, hvorefter tilstanden generelt blev chokerende. Derfor blev det faktisk besluttet at forlade smeltemasken "hestekræfter" og bruge den videre. Mens jeg kun bruger det i en måned, er det tydeligt, at håret vokser og er meget godt, men det er for tidligt at vedhæfte billederne, resultatet før og efter, jeg praler om 3 måneder)

Horse Force Maske Hestekræfter "Smeltning" 10. december 2015

Efter min store skuffelse, vinteren Estele-maske, som jeg bestemt vil skrive en ondsindet anmeldelse, men nu ikke om hende. Jeg tog masken “hestekræfter”, der smeltede på apoteket, det var vigtigt for mig at anvende den på håret og virkelig distribuere det; Men det viste sig, at let distribution og let kæmning langt fra er de eneste fordele ved masken. Efter den første applikation blev det klart, at håret ser livligere ud, enderne glattes ud, glansen og volumen optrådte (!), Og der er også en fremragende antistatisk virkning, dette er ikke et ord om glassene, så jeg tog en separat spray til vinteren, men det viste sig at være i det ikke nødvendigt. Som jeg forstår det, opretholder hyaluronsyre fugt i håret, og derfor elektrificeres de ikke, selv efter at hætten er en dejlig bonus.

Kommentarer Var denne anmeldelse hjælpsom? Ja 6 Nej 1

Horse Force Maske Hestekræfter "Melting" 22. maj 2015

Jeg læste en masse anmeldelser fra piger om, at smeltermasken "hestekræfter" er mere sandsynligt for fedtet hår, fordi det tørrer meget. Og det var ikke helt klart for mig, da masken indeholder hyaluronsyre, som i teorien skulle opretholde et godt fugtighedsniveau. Men under alle omstændigheder, selvom jeg er ejer af tørt, klippet hår, besluttede jeg at tage det, da de skrev, at hendes hår ganske enkelt vokser urealistisk godt. Så alt det, jeg læste om det faktum, at masken tørrer hår, er komplet vrøvl. Tværtimod, selv efter den første påføring mærkes det, at håret er blevet blødere og mere behageligt. Men anmeldelserne af hårvækst betalte sig, alt er så, jeg voksede ikke så hurtigt selv fra ricinusolie. Så i modsætning til de anmeldelser, som jeg læste, før jeg køber en smeltemaske, vil jeg anbefale det til piger med tørt hår, tag det ikke!

Horse Force Maske Hestekræfter "Smeltning" 26. april 2015

Smeltemasken "Hestekræfter" er mere end tilfreds. Efter den første ansøgning var jeg meget bange og fløj af for at vaske væk på grund af prikken - de advarede mig ikke om, at det skulle være sådan. Først da læste jeg, at ekstrakt af peber giver sådan en effekt. Nu bruger jeg det med shampoo til farvet hår og er meget tilfreds med resultatet. Mit hår ser ikke længere for meget overgroet ud og vokser meget hurtigere, hvilket er meget behageligt. Jeg har forsøgt at dyrke det fra skolen, da det blev klippet 5-7 cm hver måned, længden ændrede sig ikke og blev periodisk mindre.

Kommentarer Var denne anmeldelse hjælpsom? Ja 6 Nej 0

Horse Force Maske Hestekræfter "Smeltning" 28. november 2014

Jeg hørte meget om denne maske fra pigerne, og nu besluttede jeg endelig at prøve den. Jeg var overbevist om, at det ikke var forgæves, at der blev skrevet mange positive anmeldelser om hende, hendes hår blev forelsket i denne maske første gang. Hun gav dem vitalitet og glans, deres hår blev fugtet godt, men uden fedt fra hver brug af masken bemærker jeg, at det bliver bedre og bedre.

Horse Force Maske Hestekræfter "Melting" 29. oktober 2014

Jeg har brugt hestekræfter i lang tid, men for nylig så jeg en smeltemask på apoteket, og hun var interesseret i mig, bad apoteket om at lade hende se det. Generelt kunne jeg godt lide kompositionen, og jeg købte den, og om aftenen prøvede jeg den. Hvad kan jeg sige, at masken smeltede efter øjnene, håret efter det blev glat, silkeagtigt, skinnende. Så jeg kunne virkelig godt lide hende, og nu er mit arsenal af hårplejeprodukter genopfyldt.

Horse Force Maske Hestekræfter "Melting" 2. oktober 2014

I løbet af det sidste år bemærkede jeg, at de begyndte at meget sekt og afbryde tipene. Og allerede prøvet mange masker, men resultatet er nul. Men en aften i tv-apparatet så jeg en reklame for en smeltemask fra Horsepower. Jeg kunne virkelig godt lide effekten, og jeg fik fyr på at købe mig selv. Den næste dag købte jeg det på et apotek om aftenen efter at have vasket mit hår og derefter anvendt det på hele mit hår, det optog hurtigt, hvilket var meget behageligt. Og allerede om morgenen blev jeg overrasket over effekten: håret er silkeagtigt, ser sundere ud og erhvervet et godt volumen og sort. Efter en måneds brug bemærkede jeg, at de begyndte at vokse bedre, med problemet med splittede ender, jeg helt glemte.

Horse Force Maske Hestekræfter "Melting" 1. oktober 2014

Jeg bruger ofte shampoo fra hestekræfter, men jeg ville prøve masken, især når jeg læste anmeldelser om den. Efter at have vasket mit hår påførte jeg en maske. Jeg må sige, at hendes lugt og struktur er fremragende, og efter at have vasket af, begyndte hendes hår at se meget bedre ud. Da jeg begyndte at gøre stylingen, var håret mere bøjeligt. Til flere anvendelser bemærkede jeg glans, silkeagtighed og livlige tip, som jeg ikke havde før.

Horse Force Maske Hestekræfter "Melting" 28. september 2014

For omkring et år siden begyndte jeg at bruge smeltemasken af ​​stoffer. Resultaterne er som følger:

1. Har vokset hår (det var på skuldrene, blev under skulderbladene)

2. Jeg glemte, hvad barberingsender er.

3. Elektrolyser ikke håret.

4. Håret er tykt.

5. Styling tager højst 10 minutter (lydigt hår)

6. Hårkvalitet er blevet mange gange bedre (tæt, tyk, silkeagtig)

Jeg ser ingen grund til at skifte til noget andet, masken fungerer, og dette er en kendsgerning.

Horse Force Maske Hestekræfter "Melting" 17. juli 2014

Jeg kan virkelig godt lide at købe noget på apoteket. Denne gang var mit valg en smeltemask Hestekraft.

Jeg bruger altid forskellige shampoo, men nu stoppede jeg ved masken helt sikkert. Efter at have prøvet en smeltemask. Virkningen blev straks klar for mig. Masken er meget god, jeg har bleget hår og i enderne er tyndt og mangler ofte volumen.

Efter brug af masken blev håret mere voluminøst end 2 gange. Efter 2 uger bemærkede jeg, at spidserne blev tættere og stoppede med at bryde.

Og stylingen efter masken er meget lys og varer lang tid..

Mit valg som mor til hår er en smeltemask Hestekræfter.

Horse Force Maske Hestekræfter "Melting" 22. maj 2014

Hele mit liv brugte jeg dyre professionelle masker, jeg besluttede at prøve noget nyt apotek. Lige der og anbefalede en smeltemask Hestekræfter. Selvfølgelig kiggede jeg sådan på farmaceut, og hun fik øje på mig og overbeviste mig om, at masken var virkelig cool. Mig hvad. Købt til prøve)

Piger, sjove. ) Nu bruger jeg kun hende. Meget køligere end nogen andre dyre masker. Forbruget af masken er stort, det er i princippet mange gange nok. Hår er ikke fedtet, men fugter meget godt. Det, jeg især kan lide, er, at håret vokser hurtigt og super fra masken, det vokser lige foran øjnene, kun det skal påføres hårrødderne og opbevares i mindst 10 minutter.

Og håret giver en god glans, passer hurtigere på hårtørreren. Der er mange plusser, jeg anbefaler dig at prøve, det vil bestemt ikke være værre)))

Horse Force Maske Hestekræfter "Melting" 3. februar 2014

Først forstod jeg ikke denne maske Hestekræfter. Fordi det er meget tykt, og det skal smøres godt gnides i håret, ind i hovedbunden. Derfor blev jeg først ikke særlig godt og mit hår hurtigt fedtet.

Så indså jeg allerede, at masken først skal gnides i hænderne og derefter påføres hovedbunden og langs hele hårets længde.

Efter disse manipulationer var mit hår ikke længere fedtet, og tværtimod vaskede jeg ikke mit hår i cirka en uge, selvom dette normalt skete for mig 3 gange om ugen.

Af fordelene bruger jeg masken i 3 måneder, jeg kombinerer hestekræfter med shampoo. hårene voksede markant, blev blanke, jeg glemte styling, mine mænd har lige hår, og nu kan du ikke engang tage en hårtørrer i dine hænder. Naturligvis er hårkvaliteten forbedret. Jeg anbefaler piger)

Horse Force Maske Hestekræfter "Melting" 19. januar 2014

Jeg prøvede masken "Hestekræfter" på hans "ni". Der var to gange mere hestekræfter, kurset blev meget lettere, så jeg anbefaler det til alle!

Kommentarer Var denne anmeldelse hjælpsom? Ja 10 Nej 1

Horse Force Maske Hestekræfter "Melting" 9. november 2013

Jeg bruger masken og kan virkelig godt lide den, men for nylig læste jeg mere detaljeret om den og indså, at det ikke var forgæves, at jeg kunne lide det så meget. hår kommer til live før øjnene, bliver strålende og tykt. Jeg satte hende en solid fem.

Hyaluronsyre - gendanner og opretholder det nødvendige fugtighedsniveau i løbet af dagen,

gør hårkæmning lettere.

Uddrag fra peber - forårsager blodstrøm til hårsækkene, stimulerer hårvækst og forbedrer deres ernæring. Hår bliver silkeagtigt, glat og får naturlig pomp, blødhed og glans. Den naturlige ekstrakt af rød peber, som er en del af masken, indeholder det bredeste udvalg af vitaminer og mineraler, der er nødvendige for at pleje hår og hudceller.
Et specielt kompleks af vitaminer og aminosyrer (Sepicap MR) - forhindrer hårtab, forbedrer hårvækst og beskytter mod fremmede negative faktorer.

Horse Force Maske Hestekræfter "Melting" 25. september 2013

Piger, jeg læste dine anmeldelser om smeltemasken og begyndte at bruge den. Min rekord er allerede 1,5 måneder. Hår føles godt. Synligt vokset! I stedet for 1 cm pr. Måned voksede de med op til 2 cm - for mig er dette en god indikator. Jeg siger om lugten og konsistensen: en meget behagelig lugt, en tyk konsistens. Jeg lægger en maske på mit hår, begynder med rødderne, gnider det ind i hovedbunden med massage bevægelser og langs hele længden, mens jeg tager et bad, holder jeg masken i ca. 10 minutter.

Efter, vasker jeg af, og resultatet mærkes straks, glat fortykket hår. Hårstyling var en glæde, da håret er mere føjeligt, silkeagtigt og selvfølgelig tykt, hvilket er, hvad jeg prøvede at opnå i mange år)

Et andet stort plus er den gode pris for en smeltemask (det er helt acceptabelt). Solgt i apoteker. Tak for din feedback. En af de mest elskede nylige erhvervelser

Horse Force Maske Hestekræfter "Melting" 3. august 2013

Jeg er sandsynligvis en af ​​de få, der først har prøvet masken. Jeg fortæller dig med det samme, hvordan jeg har påført masken på mit hår. Hvad straks henledte opmærksomheden på den behagelige konsistens af masken. Jeg gned det i min hovedbund og fordelte det rigeligt på alt mit hår. Jeg har på mig en hat for at skabe en termisk virkning, fordi masken med et ekstrakt af rød peber) lod stå i 10 minutter. Da jeg begyndte at vaske af masken, voksede mit hår bare i mine hænder, blev blødt og glat. Men det var vigtigt for mig at se håret, efter at jeg havde tørret det med en hårtørrer.

Efter tørring med en hårtørrer kendte jeg ikke mit hår! Hår til hår, skinnende, blødt, følelse af at håret er blevet 2 gange større!

Jeg påfører masken i kun 2 uger, jeg vil bestemt fortsætte med at bruge denne vidunderlige maske. De siger, at fra hendes hår vokser det også godt..

Krukken er økonomisk, på trods af at jeg påfører et generøst tykt lag og vasker mit hår hver 2. dag.

Jeg er glad for, at jeg besluttede at købe og bruge en så effektiv maske :)

Hårhårmasks vurdering. Fordele, ulemper, kontraindikationer

Sådan vokser du langt og luksuriøst hår, en rigtig "hestemanke"?

Skaberne af hårplejeprodukter til hårpleje ved allerede svaret på dette spørgsmål.

Deres produkter fungerer virkelig - både kosmetologer, der testede produktet, og almindelige piger, der var overbeviste om den positive effekt på sig selv, er sikre på dette..

“Hestekræfter” -masker hjælper med at tackle mange hårproblemer..

Fordele og ulemper

Hestekræftmasker “Hestekræfter” hører til kategorien farmaceutisk kosmetik. Dette betyder, at når du køber et produkt, kan du være sikker på, at det er certificeret, indeholder skadelige stoffer i sammensætningen og ikke skader. Brand Force Horse fås, sælges i næsten ethvert apotek. Prisen på en krukke - fra 400 til 500 rubler.

De vigtigste aktive ingredienser i serien er elastin og kollagen, taget i den koncentration, der er nødvendig for krøller. Elastin har en nærende og opstrammende virkning, og det er kendt, at kollagen kan trænge ind i hårstrukturen for fuldstændig bedring. Andre nyttige elementer, ekstrakter fra urter og vitaminsæt, der kan gendanne endnu alvorligt beskadigede krøller på kort tid, er også inkluderet i sammensætningen.

Blandt komponenterne er der også siliconer med sulfater, hvilket sætter spørgsmålstegn ved hårets mas entydige brugbarhed. Men hvis du generelt bruger færdiglavet kosmetik, vil dette ikke gøre meget skade: Mange kunder talte meget positivt om ham.

Den største fordel ved Horse Power-masken er lægemidlets høje effektivitet. Ifølge anmeldelser hjalp han i 75% af tilfældene med hårproblemer og fremskyndet vækst. Masker fra Horse Force har følgende fordele:

  • garantere skånsom pleje;
  • have en positiv effekt på hovedbunden;
  • forbedringen kan ses efter den første brug;
  • give virkningen af ​​regulering ph;
  • dejlig lugt;
  • fremragende kvalitet;
  • økonomisk brug.

Ulemper ved denne række masker er også tilgængelige. Den vigtigste ting, som kunderne er opmærksomme på, er den overpris "Horse Power". Faktisk kan prisen på masker ikke kaldes demokratisk - men i dette tilfælde skal du betale for kvalitet.

Blandt manglerne med "hestekræfter" -masken er manglende evne til at bruge produktet hver dag for at bevare krøllets skønhed. Det bør kun bruges, når der virkelig er problemer, ellers bliver det vanedannende.

Bedømmelse af midler til dette brand

Alle masker fra denne producent skal påføres i henhold til en enkelt prøve. Detaljerede instruktioner er angivet på kassen med produktet:

  1. Vask dit hår. Produktet er beregnet til brug på let fugtigt hår, så du bør tørre det med et håndklæde.
  2. Produktet fordeles jævnt på håret med en kam (det er bedre at tage et træ). Lav en hovedmassage.
  3. Efterlad produktet på dit hår i 5 minutter, så alle aktive ingredienser absorberes i god kvalitet..
  4. Ved skylning skal trykket ikke være stærkt, og vandet bør ikke være varmt, spidserne vil fluffes fra dette.

For at en maske får større effekt, skal du ikke skynde dig at skylle den af. Dæk dit hår med et stort varmt håndklæde og hvile i 5-10 minutter, og skyl derefter. Bemærk, at ingen af ​​maskerne i serien kan bruges mere end 2 gange om ugen.

Der er flere sorter af masker.

Horse Force Melting Nutritious

Designet specielt til tørt, svækket (især om vinteren) hår med opdelte ender.

Som producenten lover, får krøllerne fra Melting Nutritious masken glans og elasticitet, ligesom i en reklame.

Ekstra bonus - tråde vil være lettere at style.

Værktøjet helbreder de snittede tråde, reducerer skørhed og tab, øger pragt.

Hår ser ud efter laminering og begynder at vokse aktivt. Dette er den mest berømte maske i serien..

"Smeltning" kaldes på grund af dens konsistens. Det er meget tæt og tykt, hvorfor du har brug for at kunne bruge det. Det er nok at tage et lille stykke og anvende på håret. Når du først er på dem, begynder masken at smelte og spreder sig snart over hele dens længde.

Hvis du overdriver det med produktet, vil det være vanskeligt at skylle dit hår og skabe effekten af ​​fedtede tråde. Vask masken meget omhyggeligt..

Volumen - 250 ml, stoffet forbruges langsomt. Alle naturlige stoffer i sammensætningen fremhæves med fed skrift:

  • Uddrag af rød peber. Rød peber er kendt for at stimulere hårvækst, hvilket forårsager et skynder af blod til rødderne.
  • Vitaminkoncentrat, der sigter mod at forbedre vækst og helbredelsesstrenge.
  • Jojobaolie og mandelolie er førende blandt værdifulde olier. De beskytter mod udtørring, høje eller lave temperaturer og ultraviolet eksponering. Den beskyttende film, der vises på trådene på samme tid, giver glans.
  • Hyaluronsyre. Gendanner og opretholder vandbalancen, fremmer let kæmning, forhindrer sammenfiltring. Det er en del af mange effektive plejeprodukter..
  • Citronsyre og mælkesyrer - forhindrer skæl, giver blødhed. Udfører blød skrælning på samme tid og fjerner døde celler.

Farven er gullig hvid, med en perlemær glans, karamelsmag er meget usædvanlig. Det vil forblive i lang tid på vaskede tråde..

Ultra regenererende druefrøekstrakt

Designet til tråde, der er svækket af perm eller brændt med maling. Det skal bruges på farvede tråde, selv om proceduren var vellykket: masken bevarer farve og gendanner hår indefra.

  • fremmer hår regenerering;
  • fremskynder blodcirkulationen, så pærerne spiser normalt og har adgang til ilt;
  • driver vækst og styrker rødderne;
  • beskytter strenge mod de skadelige virkninger af miljøet;
  • forhindrer udvaskning af farver;
  • beskytter mod sammenfiltring og statisk elektricitet.

Maskens volumen er bemærkelsesværdig - så meget som 1000 ml, lyserød farve, behagelig struktur og en sød frugtagtig lugt.

Ultrafugtighedscreme på havregrynaminosyrer og kationiske polymerer

Velegnet, hvis dit hår er tørt, kedeligt, er der problemer med skørhed. Det vil sige, at i stedet for elastiske låse på hovedet, er der en slags ”halm”. Masken fugter håret aktivt og bevarer fugt, limer de opdelte ender, gør de udadtil livløse låse skinnende og sunde - ikke kun udefra, men også indefra.

Som fabrikanten lover, ser de aktive stoffer i masken selv efter de berørte områder, indbygges i hårstrukturen og starter regenereringsprocessen. Denne effekt opstår på grund af tilstedeværelsen af ​​kationiske polymerer, kaldet "smart kosmetik". Og aminosyrerne fra havregryn nærer aktivt håret, hvilket giver det sin vitalitet.

Masken har også 1000 ml, strukturen er lys, næsten vægtløs, let fordelt gennem håret.

Opstramning mod tab med hibiscusekstrakt og sericin

Det vil være nyttigt, når strengene strækkes, og der vises grå områder. Den opstrammende maske giver ikke kun trådene glans og volumen, men også nærer og styrker dem aktivt.

Hibiscus betragtes som en af ​​de uundværlige i kampen for sunde planteringer. Et ekstrakt derfra har magten til at vække sovende hårsækker, løse problemer med tab og endda forhindre gråt hår. Sericin gendanner håret indeni og glatter neglebåndet, hvilket giver strengene en blændende glans og silkiness. Nogle skønhedssaloner tilbyder en behandling kaldet hårservering, hvilket er en effektiv nyhed..

Kontraindikationer

Hver af maskerne kan ud over den positive effekt også skade. En kontraindikation til brug er tilstedeværelsen af ​​en allergi over for nogen af ​​komponenterne i masken.

Ingen af ​​maskerne i serien er også egnet til fedtet hår. Det er nødvendigt at opgive det helt eller kun anvende på tipene.

Brug ikke en maske, hvis du foretrækker organiske shampoo til hovedet. Silikoner og sulfater indeholdt i sammensætningen vil ødelægge effekten, og som et resultat vil du ikke føle fordelene ved hverken dine produkter eller masken.

I alle andre tilfælde kan du med sikkerhed bruge den. Effekten af ​​maskerne i denne serie vil blive bemærket efter den første påføring, og efter 5-7 brug vil der vises et varigt resultat: håret er glat, fugtigt og gendannet.

Masker "hestekraft" har allerede hjulpet tusinder af piger. Prøv det, og du er et fantastisk værktøj!

Hårmaske Hestekræfter - anmeldelser

styrker

Anmeldelse: En meget god hårmaske "Horse power" -hår bliver mærkbart mere velplejet og stærk. Personligt fik jeg i mit tilfælde også en lys glans og en naturlig farvefarve, der blev spillet i forskellige nuancer. Og håret blev blødt og føjeligt.

Effektiv helingsmaske

Plusser: Omkostningseffektiv, med en behagelig lugt, helbreder hår og gør det smukt.

Minusser: Ikke fundet.

Gennemgang: Begyndt at bruge smeltemasken fra Hestekræfter. Effekten er bare super! Håret i mine øjne ændrede sig, blev skinnende tykke sunde glatte. Det tager 5 minutter at installere, da håret efter valmuerne er lydige. Jeg har brugt disse produkter i lang tid, men med ankomsten af ​​masken er mit hår blevet smukt. Masken har en behagelig lugt og en interessant struktur. Det smelter virkelig på håret og trænger dybt ind i håret. fugter dem og nærer dem. Hun vokser også hår godt, da masken indeholder dig... Læs mere


Anmeldelser om ultra regenererende hårmaske
Hestkraft med druefrøekstrakt

Ultra-regenererende hårmaske med hestekræft druefrøekstrakt til tyndt, farvet, kemisk eller termisk beskadiget hår. Et ekstrakt fra druefrø stimulerer hyperaktivt de celleregenereringsprocesser, der er nødvendige for beskadiget og tyndt hyppigt blegning, farvning og perming af hår. Aminosyrer, der er nødvendige for at beskytte mod skader, anbefales især til skønheder, der ikke kan forestille sig deres liv uden strygejern, hårtørrer, tang, termisk curlers og andet stylingværktøj med varmeelementer.

Ultra-regenererende hårmaske "Horse power":
• Regenererer den beskadigede hårstruktur indefra.
• Fremskynder blodcirkulationen og giver hårsækkene en tilstrækkelig mængde ilt og næringsstoffer.
• Styrker rødder og fremskynder hårvækst.
• Beskytter krøller mod høje temperaturer og intens eksponering for ultraviolet stråling.
• Holder farveintensitet i lang tid.
• Letter kombination og fjernelse af statisk.

Sådan bruges: Påfør masken på vådt, håndklædetørret hår. Kam håret med en kam med sjældne tænder for at fordele masken jævnt langs hårets længde og massere hovedet. Efterlad det på dit hår i 3-5 minutter for at få en optimal effekt, så formlen beriget med aktive ingredienser absorberes så meget som muligt i krøller. Skyl grundigt med varmt vand. For et mere intenst resultat anbefales det at indpakke dit hoved i et varmt håndklæde og holde masken i 5-10 minutter. Skyl derefter med varmt vand.

Producent: "Target S.R.L." (Italien) efter ordre fra BiofarmRus OJSC.

Uafhængige kundeanmeldelser

Lily Salnikova:
"Hvis vi vil have smukt, stærkt og sundt hår, er du nødt til at passe dem. Du skal ikke begrænse dig til kun en shampoo og balsam. Du skal bestemt lave forskellige masker, der gunstigt virker ikke kun på vores krøller, men også nærer rødderne og trænger dybt ind under huden.

I dag vil jeg tale om en så interessant hårmaske som "hestekræfter". Det er lavet af italienske teknologer. Jeg har længe ønsket at prøve det, fordi jeg kun hørte positive anmeldelser. Jeg har en ultra regenererende maske på et ekstrakt fra druefrø, som perfekt passer til beskadiget hår (farvet, tynd osv.).

Emballering og design er ret attraktive. Mest tilfreds med mængden af ​​krukken, der er en hel liter. Selv for mit hår, ikke lille i længden, vil dette volumen være nok i lang tid. Selve pakken er lavet af sort tæt plast. Masken lukkes med en praktisk skruehætte. Under det kan du observere beskyttelsen af ​​tæt polyethylen.

Aromaen af ​​masken er bare ekstraordinær. Så blid, sød og fornøjelig. Noterne af druer mærkes virkelig. Konsistensen af ​​masken er ikke meget flydende, men flyder, så det er værd at anvende produktet hurtigere. Massens farve er lyserosa.

Sammensætningen af ​​masken er ikke dårlig, men alligevel er den ikke et helt naturligt middel. Derfor er maskenes holdbarhed fem år, og efter åbning er den 12 måneder.

Så maskens handling er rettet mod at gendanne vores hår. Hvad menes der med dette? For det første er det styrkelse af rødderne, beskyttelse mod UV-stråler, hårernæring. Og for det andet restaurering af hår efter forskellige farvninger, krølning, glatning med strygejern osv..

Jeg brugte masken som anbefalet af producenten. Et stort plus betyder, at det kan fungere som en ekspressmaske. Påfør på vådt hår, vent fem minutter og skyl, selv i løbet af dette tidsrum leveres de nyttige komponenter til de nødvendige områder af huden og håret. Og når jeg har mere tid, distribuerer jeg masken gennem mit hår, vikler mit hoved og går i cirka fyrre minutter. I ethvert af applikationerne får jeg bare silkehår, der skinner smukt og ser godt ud.

Jeg råder alle til denne maske for dens ekstraordinære egenskaber! "

Testdato: marts 2018.

Olga Melnikova:
"Regenererende hårmaske" Hestekraft ".

Et smertefuldt emne for mig er masker til hårgendannelse. For seks måneder siden lavede jeg en kemisk vask med langt hår. De bragte den "mørke kastanje" ud, som jeg malede i næsten 10 år. For de heldige, der ikke kender vask, forklarer jeg: efter dem forringes håret i bedste fald, bliver tørt, kedeligt og livløst, og i værste fald kan de bogstaveligt talt falde af (afhængigt af håret og masteren). Jeg var heldig, jeg mistede ikke mit hår, men nu er jeg aktivt engageret i deres restaurering og vedligeholdelse i en mere eller mindre anstændig form. At lave en kort klipning er ikke min plan.

Jeg fik i mine hænder en maske "Hestekræfter" for tyndt, farvet, kemisk eller termisk beskadiget hår. Jeg var altid skeptisk over for dette produkt, fordi Jeg kan ikke lide aggressiv obsessiv reklame, alle disse er mega, ultra. Men testning gav mig muligheden for fuldt ud at sætte pris på Horse Force. Producenten hævder meget: regenerering, beskyttelse, hårvækst og styrkelse, antistatisk virkning, farvestof. Alt det der er muligt.

Kæmpe liter krukke! Sandsynligvis nok i et år. Steder i badeværelset tager meget. Designet er stilfuldt, jeg er imponeret: en smuk pige og en hest. Oplysninger om den angivne bank er tilgængelig. Sammensætning, anvendelsesmetoder og alt hvad du har brug for, inklusive på russisk (og det producerende land er Italien). Åbn dækslet mod uret, under det er en beskyttende film. Åben uden hjælp fra en skarp genstand og "jævnt-smuk" er det usandsynligt, at det lykkes, for tæt.

Selve masken er af medium konsistens, som er ideel til distribution gennem håret. Farven er smuk - ligesom hindbæryoghurt med en pærefuld glans. Aromaen er lys, lidt kemisk for mig, men med en behagelig drueduft, forbliver den forresten på mit hår et stykke tid, selv efter tørring.

Jeg følger instruktionerne på banken med undtagelse af "kæmning af vådt hår." Efter vask tørrer jeg håret grundigt, og først derefter påfører jeg masken i 5 minutter. Dette øger vaskeproceduren med cirka en halv time - hvis ikke i en fart, ukritisk. Først anvendtes det på rødderne (den indfødte farve voksede der - dvs. de er sunde og ikke beskadigede), men de blev bogstaveligt talt næste dag meget fedtede, som om de ikke var blevet vasket i en uge. Derfor begyndte jeg kun at påføre masken på den tørrede længde og trække mig tilbage fra rødderne. Og alt vendte tilbage til det normale. Det er sandt, at styrke hårsækkene ikke fungerer sådan. Jeg prøvede metoden med et håndklæde, effekten var omtrent den samme som uden, men i meget lang tid ubehagelig.

Fordele:
• Gør øjeblikkeligt håret glat i udseende, behageligt at røre ved.
• Nærer og fugter i et stykke tid (indtil næste brug).
• Fremragende konditioneringsegenskaber, mindre sammenfiltret hår.
• God struktur, "velsmagende" aroma.
• Stort volumen (købt fra en serie - glemte dette problem). Men dette er kun et plus, hvis masken passer dig.

Minusser:
• Øger kraftigt elektrificeringen (selvom det skulle være omvendt).
• Forekomsten af ​​kemiske komponenter i sammensætningen (godt, som i ethvert professionelt værktøj).

Total. Masken fortjener bestemt opmærksomhed, især for piger, der regelmæssigt farver deres hår, anvender hårudjævnere og onde som mig efter vask eller perming. Mit hår er temmelig lunefuldt, men en maske kom op til dem. 1 liter er selvfølgelig vidunderligt, men jeg vil ikke købe denne maske til mig selv - jeg var bange for, at den ikke ville fungere. Måske er det fornuftigt for producenten at fremstille mindst 300 ml "små prober"? Der er en mærkbar effekt med undtagelse af elektrificering. "

Testdato: februar 2018.

Julia Ivanova:
"Hvem har ikke hørt om" hestekræfter "? Ja, jeg tror også, at der ikke er nogen. Og jeg plejede at have mere end en flaske frygtelig populær shampoo, men jeg købte den på en skønhedsudstilling i Skt. Petersborg. Kun på denne måde jeg hun kunne være sikker på produktets kvalitet og originalitet, for på det højeste af popularitet blev det solgt overalt - fra hylderne i metroen til trykningskiosker og hypermarkeder. Nu sammenlignet med den tid har mærket udvidet sig så meget, at der er negleprodukter og en hel række hårpleje kosmetik inklusive styling produkter.

Og i mine hænder bare en megabank hestekræfter, der regenererer hår maxi med et ekstrakt fra druefrø. Derefter kom producenten til det punkt for mig: Jeg elsker drueolie, denne lugt er forbundet med noget glædeligt, sommerligt, lyst og positivt. Og så snart produktet var i mine hænder, begyndte jeg ivrigt at vælge den beskyttende film, der adskiller mig fra duften af ​​masken. Men den var ikke der: der er en tunge, men der er ingen styrke til at adskille den beskyttende film med den. Efter at have fumlet og mumlet “Det ville være bedre, hvis skoene var så godt fremstillet...”, åbnede jeg bare filmen med en brevpapirkniv langs konturen.

Aromaen er virkelig fantastisk! Delight! Da jeg bruger hårprodukter om morgenen før arbejde, og det er med vandprocedurer, min dag begynder, for mig er enhver lille ting vigtig, og aromaterapi har ikke generet nogen (især når du skal på arbejde, og du er klar til at dræbe.).

Jeg kunne godt lide beskrivelsen med metoden til påføring af masken (på trods af at næsten alt er det samme, læste jeg altid påføringsmetoden, selvom jeg altid ved, hvordan man opnår det ønskede resultat): skyl hår, tør med et håndklæde, påfør masken med en kam med store tænder, lade stå i 2-3 minutter, masserer hovedbunden. Som regel er jeg med min olieagtige hovedbund en udopi at anvende en nærende maske på rødderne, men jeg besluttede at glemme det. Den anden påføringsmetode er at efterlade masken under hætten i 5-10 minutter og skylle af.

Så anvendelsesmetoden er bingo! Nå, hvorfor kun på denne maske er anvendelsesmetoden så forståeligt og korrekt angivet? For første gang ser jeg og er meget tilfreds. Det er denne applikation af masken, der giver et mere eksplicit og korrekt resultat. Som et resultat får de, der anvender masken som anbefalet af de fleste fabrikanter - anvender, distribuerer, vasker væk, ikke får det, de ønsker. Masken dræner gennem vådt hår, påvirker håret ujævnt.

Konsistensen af ​​maxi af middel densitet er ikke creme fraiche, men ikke yoghurt. Det påføres let, distribueres let og vaskes også - let. Smuk farve - lyserosa med perlemor.

Der er desværre ikke tid til at sidde med en maske under hætten, så jeg brugte masken kun i henhold til det første skema. Rødderne bliver stadig fede i slutningen af ​​dagen, jeg vendte tilbage til standardopløsningen - påfør masken på længden fra øret og ned.

Håret (farvning af balayazh, tørre opdelte ender) efter masken føles godt - i modsætning til tilstanden efter påføring af balsam ser håret ud til at blive mere elastisk og livligere, når det er kæmmet, er det let at lege og bryder ikke af (de brudte korte hårstykker, der forbliver på gulvet efter kæmning).

Lugten, desværre, holder ikke længe på håret.

Det eneste minus, der er vigtigt for mig, er den uhygieniske emballage, men krukken indeholder en hel liter! I betragtning af omkostningseffektiviteten ved at bruge masken, synes jeg, at dette beløb er nok i seks måneder, ikke mindre. Derfor anbefaler jeg, at du starter en ske eller en anden beholder for ikke at tage masken med dine hænder for nemt at samle masken. Og også til effektiv maskefordeling bruger jeg "Tangle Tizer".

Resultat: Fantastisk maske, økonomisk forbrug, skøre aroma, sund sammensætning (selvom der er komponenter, som økopolitikere overhovedet ikke godkender). "

Testdato: februar 2018.

NYE VIRKSOMHEDER
Greenext LLC
LLC Avax Inc.
LLC "Azelis Rus"
LLC "MDK"
LLC "Efko Cosmetic"

ADS


Vi tilbyder dig tjenester ved fyldning af antiseptika og andre væsker.
flere detaljer


"Dinapik" - et universelt desinfektionsmiddel med en vaske- og deodoriserende virkning.
flere detaljer


Producenten tilbyder at købe en sanitizer "Sanway des"
flere detaljer

Maske "hestekræfter" - dyrk en elegant manke!

I kampen for langt og sundt hår skal du prøve en masse kosmetik. Ofte kan du finde tip til at bruge mirakelsebalsamen "Hestekræfter", som, som de siger, utroligt styrker håret og fremmer deres vækst. Hvad er dette værktøj, og om det er værd at bruge det - vi analyserer i artiklen.

Serien “Horse power” optrådte på hylderne for længe siden. Navnet lover piger langt og luksuriøst hår - en rigtig "mane". Et antal problemer med krøller designet til at løse masken.

Produkt beskrivelse

Mask Horse Force "hestekræfter" henviser til kategorien apotekskosmetik. Oprindelsesland - Rusland, producent - farmaceutisk selskab LLC Zeldis-Pharma. Der er flere sorter af dette værktøj:

  • Horse Force Peberrod Melting Nutrient - til svækkede og opdelte ender;
  • "Smeltning" nærende med hyaluronsyre og ekstrakt fra peber TM for at fremskynde væksten.

Begge produkter fås i 250 ml krukker. Værktøjet forbruges meget økonomisk på grund af dets "smelteegenskab". Det fungerer meget enkelt: du skal bare tage et lille stykke af masken (den er ganske tæt) og anvende på håret.

Når håret er på håret, begynder det at "smelte", som det var, omslutte hver hårgrænse hver for sig og give det vitalitet.

Produktets farve er gulhvid, perlescent, duften er behagelig, ligesom i hele den givne serie, med en lys citrusnød. Sandt nok, på tråde vil han ikke vare mere end 3-4 timer.

Hestekræften Horse Forse ultra-regenererende hårmaske med druefrøekstrakt er også kendt. Denne maske er lavet i Italien, fabrikanten er TARGET S.r.l. Det bruges til beskadigede, sprøde, farvede eller krøllede krøller..

Produktets volumen er op til 1000 ml, så masken varer meget lang tid. Hendes konsistens er lys, luftig, farven er varm pink, og duften er sød, frugt og drue og ret vedvarende.

Holdbarhed på fonde - fem år.

Struktur

En hårmaske kan ikke være nyttig alene - alt afhænger af komponenterne. Sammensætningen af ​​"Smeltning" inkluderer sådanne nyttige stoffer:

  • Hyaluronsyre - ofte brugt i meget effektiv kosmetik. Takket være hende fugtes krøllerne aktivt og gendannes derefter. Yderligere effekt - let kæmning.
  • Aminosyrekompleks og vitaminkoncentrat. De fylder krøllerne med styrke (basaldelen), stimulerer vækst, beskytter mod udtørring, afbrydelse og de skadelige virkninger af ultraviolet stråling på håret.
  • Citronsyre - forhindrer udseende af flass, gør strengene sprød, skinnende og sundt udseende.
  • Mælkesyre - fastholder fugt i hårskaftet, renser hovedbunden fra døde celler.
  • Olier - mandel og jojoba. Den første beskytter også mod ultraviolet stråling og gendanner beskadiget hår. Heling af naturlig voks opnås fra den anden streng, hvilket giver dem en sund glans og behandling af de skadelige virkninger af maling.
  • Sammensætningen af ​​“Melting” -masken med peber inkluderer henholdsvis peberekstrakt - et nyttigt værktøj, der hæver håret ved rødderne og bidrager til deres pragt, glans og aktiv vækst.

Her er en ufuldstændig komposition. Producenten tilsatte siliconer med sulfater til sammensætningen.

Sammensætningen af ​​den italienske maske med en druefrøekstrakt er mere naturlig. Naturlige ingredienser kommer først her. Men generelt er sammensætningerne ens, kun i Italien er der mere nyttige aminosyrer, og druefrøolie tilsættes. Dette er et værdifuldt værktøj inden for kosmetologi. Det er berømt for at stimulere cellegenerationsprocesser, så beskadiget hår fornyes og vokser sundt..

Hvilke problemer løser masken??

Smeltemasken "Hestekræfter" er ifølge producenten beregnet til kedeligt, skåret, svækket og overdroget hår. Efter at have brugt det bliver krøllerne blanke og elastiske - som i reklamer. Når håret er påført, vil det også være lettere at style - du kan eksperimentere med billederne mindst hver dag. Masken har følgende effekter:

  1. Nærer håret og epidermis med vitaminer.
  2. Reducerer faldet.
  3. Fremmer aktiv vækst.
  4. Reparer beskadigede tråde.
  5. Reducerer sprødt hår.
  6. Forbedrer tip og udseende af tipene.
  7. Øger pragt.

En maske med druefrø fungerer på samme måde. Producenten lover, at hun:

  1. Regenererer hårstrukturen indefra.
  2. Accelererer blodcirkulationen, så hårsækkene får nok ilt og næringsstoffer.
  3. Styrker rødderne.
  4. Fremskynder hårvækst.
  5. Beskytter låse mod høje temperaturer.
  6. Letter kombination, fjerner statisk.
  7. Beskytter farve mod udvaskning.

Begge masker har en kumulativ effekt. Ifølge anmeldelser fungerer de meget godt, løser alle de nævnte problemer. Hår bliver til et glat, blødt og strålende lærred..

Anvendelsesmåde

  1. Vask dit hår, tør strengene med et håndklæde. Påfør en maske.
  2. Kam håret med en kam med sjældne tænder. Dette vil hjælpe med at distribuere produktet jævnt. Lav en hovedmassage.
  3. Lad produktet stå på håret i 5 minutter, så alle aktive ingredienser har tid til at absorbere.
  4. Skyl grundigt med varmt vand. Trykket skal ikke være stærkt, og vandet bør ikke være varmt;.

Kontraindikationer

Den vigtigste kontraindikation er en allergi over for alle komponenter i produktet.

Før brug skal du sørge for at udføre en test: påfør en lille maske på huden på dine håndled og vent. Hvis der er en brændende fornemmelse, rødme - brug ikke produktet.

Brug heller ikke "Hestekræfter" -masken til dem, der udelukkende plejer deres hår med naturlige shampoo og balsam. Silikoner og sulfater indeholdt i sammensætningen vil ødelægge effekten, og som et resultat vil du ikke føle fordelene ved hverken dine produkter eller masken.

Hvis dit hår er fedtet, forbedrer en maske denne effekt. Det er bedre at opgive det eller anvende på tipene. Men ejere af tørt hår har intet at frygte. Der er ingen kontraindikationer for lys eller farvet hår: masken er ikke malet.

“Hestekræfter” er en maske testet af tusinder af piger. Mest sandsynligt vil det fungere perfekt på dit hår, få dem til at skinne og fyldes med den længe ventede styrke og blødhed!

Macadamia-olie til hår: kvinders anmeldelser og interessante opskrifter baseret på det

Orange olie til hår - brug og fordele