Del dette

Dette produkt er ikke tilgængeligt til levering til din region.

takke!

Vi stræber altid efter det bedste for at glæde vores kunder med de bedste priser..

Hilsen Wildberries Online Store.

Føjet til venteliste

Lær om optagelse

Kommer snart

Struktur

Beskrivelse

Salon Deapres er en silikonefri shampoo fra JapanGateway, innovatøren inden for japansk kosmetologi, baseret på 7 omhyggeligt udvalgte ingredienser. En shampoo designet til at afsløre skønheden i håret, som du får af naturen. Det anbefales at bruge sammen med balsam - Salon Deapres balsam. Den maksimale effekt vises efter den tredje applikation, tk. shampoo skal vaskes al tidligere akkumuleret silikone for at afsløre dens egenskaber. Ingredienser: vand, natriumlaurethsulfat, kakao DEA, lauramidopropylbetain, hexylenglycol, hydrolyseret conchiolinprotein, opløseligt proteoglycan, bladekstrakt af Cynara scolymus, bladekstrakt af Rubus fruticosus, hydrolyseret æggeskal, kreatinhydrolythydrolyse druesaft, aroma, polyquaternium 10, natriumchlorid, citronsyre, BG, maltodextrin, natriumbenzoat. Volumen: 630 ml.

Oplysninger om tekniske specifikationer, leveringsomfang, landets produktionsland og udseende er kun til reference og er baseret på de nyeste tilgængelige oplysninger fra producenten

takke!

Vi stræber altid efter det bedste for at glæde vores kunder med de bedste priser..

SALON DEAPRES - RUSLAND | Hår kosmetik

  • Alle poster
  • Fællesskabets indlæg
  • Søg

Sergey Khristolyubov fik stillingen
SALON DEAPRES - RUSLAND | Hårkosmetik fastgjort

Perfekt shampoo: med en vidunderlig aroma og uden silikone
Salongdæpres
Skånsomt cremet skum og 7 naturlige ingredienser rengør håret forsigtigt, fyld det med skønhed og sund glans, hvilket gør dem lydige. Den fortryllende duft af lykke og friskhed forbliver hos dig hele dagen.
http://salondeapres.ru/

SALON DEAPRES - RUSLAND | Hårkosmetik fastgjort
Japonica - Japansk kosmetik og skønhedshemmeligheder

Konkurrencen fra det internationale selskab #Japonica "Bliv klar til efteråret med den japanske skønhedskasse" løber fra 08/12/2015 til 15-15-2015

Betingelser for deltagelse i konkurrencen:

1) Bliv bare medlem og bliv medlem af gruppen på VKontakte JAPONICA - Japansk kosmetik og skønhedshemmeligheder:
Vis fuld...
https://vk.com/injaponica
2) En obligatorisk betingelse for konkurrencen er at genpost til din side
Genudstationeringer skal være på din side inden afslutningen af ​​konkurrencen.
3) Del dette indlæg med dine venner.

Få en chance for at vinde en præmie!

1. plads - nyt fra JAPONICA: Reveur Skalp fuldstændigt silikonefri shampoo og balsam Hårrødpleje.
2. plads - stofmasker “Tre lag kollagen” fra Japan Gals i en pakke med 30 stk.
3. plads - de legendariske SOSU-pedikyrestrømper med myntesmag.

Bemærk, at du deltager i konkurrencen under denne post i kommentarerne.

SALON DEAPRES - RUSLAND | Hårkosmetik fastgjort
Japonica - Japansk kosmetik og skønhedshemmeligheder
SALON DEAPRES - RUSLAND | Hårkosmetik fastgjort
Japonica - Japansk kosmetik og skønhedshemmeligheder
SALON DEAPRES - RUSLAND | Hårkosmetik fastgjort
Japonica - Japansk kosmetik og skønhedshemmeligheder

Om silikonefrie shampooer af skønhedsguru Koji Matsuda i #ShoppinGuide magasin

Værdifuld sammensætning
Hvad er gode silikonefrie shampooer, og hvordan man genkender dem?
Vis fuld...
Shampoo uden silikone renser ikke kun håret, men plejer også dem. For det første leverer det vitaminer og mineraler direkte til hårsækken, der vækker og aktiverer deres vækst. For det andet gendanner den den beskadigede neglebånd, gør den glat indefra og reducerer dermed hårets skrøbelighed og gendanner dens naturlige glans og styrke. Du er nødt til at vælge sådanne produkter til hårproblemet. For eksempel er de mest populære Reveur-silikonefrie shampoer opdelt i specielle linjer: til at fugtige, uddybe, bevare farve eller løse problemer med hovedbunden. Når du køber en bestemt shampoo, kan du derfor være sikker på, at dens komponenter vil hjælpe dit hår med at blive ikke kun smukt, men også virkelig sundt..

En god silikonefri shampoo bør have en masse naturlige ekstrakter og olier. Jojoba- og baobabolier er især værdifulde. Ofte er hydrolyserede æggeskaller eller perleekstrakter inkluderet i sammensætningen - de styrker og nærer håret godt. Squalane er inkluderet i shampoo uden siliconer som en fugtgivende komponent - det mætter håret med fugtighed bedre end dets "søster" - hyaluronsyre. Hvis shampoo virkelig er silikonefri, bør den ikke indeholde ingredienser med slutningen "-con" eller "-conol": demiticon, demiticonol osv. Dette er navnet på siliconer og deres derivater, der indhyller håret med et tæt lag og ikke tillader brugbare stoffer trænger ind i håret. Et andet minus er, at silikoner er indbygget i hårets struktur og forårsager sprødhed, når temperaturen ændres.

SALON DEAPRES - RUSLAND | Hårkosmetik fastgjort
Japonica - Japansk kosmetik og skønhedshemmeligheder

Luksus i hvert fald!

SALON DEAPRES - RUSLAND | Hårkosmetik fastgjort
Japonica - Japansk kosmetik og skønhedshemmeligheder

#Cosmopolitan Beauty - artikel om den japanske innovative tendens inden for hårpleje.
Skønhedsguru Koji Matsuda taler om nye tendenser inden for hårpleje!

Kender du hemmeligheden bag luksuriøst og glat japansk hår? I silikone-fri shampoo, der har fanget det japanske marked i nogle få år.
Vis fuldt ud... Shampoo uden silikone skaber ikke en film på håret, hvilket betyder, at det ikke kun gør det muligt at rengøre dem kvalitativt, men også trænge igennem alle de naturlige komponenter fra shampoen ind i hårsniddlen. En beskadiget neglebånd gendannes og bliver glat, mens skør hår reduceres, og den naturlige glans gendannes. Silikonefri shampoo leverer vitaminer og mineraler direkte til hårsækken, hvilket vækker og aktiverer deres vækst. Du får stærkt og strålende hår, der er rig på vitaminer, og ikke kun "pakket" og silikoneskall. Silikonefri - japansk innovativ tendens inden for kosmetologi!

Shampoo #Voloute Fugtgivende 450 ml.
Specielt for Voloute har japanske forskere udviklet den revolutionerende teknologi "magt af vand + magt af olier." Baobab olie kombineres med vandmolekyler og danner en elastisk gel, der fugter håret under og efter vask. Manglen på silikone i Voloute-shampoo gør det muligt for kamomille-, tsuboku- og rosmarinekstrakter at trænge dybt ned i hovedbunden og håret og mætte dem med vitaminer.
Resultat: Fugtighed og reparation af beskadigede neglebånd, UV-beskyttelse, sund glans.

Shampoo #Reveur Moist & Gloss. Fugtgivende og skinnende
Reveur Moist & Gloss silikonefri shampoo har været det første hårplejeprodukt i Japan i fire år. Fugtgivende komponenter, inklusive jojobaolie og borage, giver håret blødhed og en sund glans, og et kompleks af 14 planteekstrakter forhindrer skørhed og tørhed.
Resultat: Dyb hydrering og en sund glød. Lige og glatte hår.

#SalonDeapres shampoo uden silikone 630 ml
Luksus og innovation er to ting, der er samlet i Salon Deapres, en japansk silikonefri shampoo. Det indeholder et kompleks af naturlige planteekstrakter og innovative komponenter: proteoglycan til fugtighedsbevægelse, kreatin til at give glans og hydrolyseret æggeskalmembran - en eksklusiv japansk teknologi til gendannelse af proteinbindinger i håret.
Resultat: Gendannelse af hårsneglen. Det bevarer fugt indefra. Beskyttelse mod aldersrelaterede ændringer.

Salon Deapres. Hemmeligheden bag japansk hårskønhed

Salon Deapres har sat et mål - at gøre dit hår sundt og fylde det med vital energi.

Det er umuligt at få fugtigt, skinnende, sundt hår bare ved at skjule deres skader under et lag af silikone. Ægte skønhed og elasticitet i håret opnås ved at pleje hårets overflades sundhed, behandle indre skader samt forbedre huden i sig selv.

Salon Deapres er en silikonefri shampoo fra Japan Gateway, en innovatør inden for japansk kosmetik, baseret på 7 omhyggeligt udvalgte ingredienser. En shampoo designet til at afsløre skønheden i håret, som du får af naturen.

De fleste moderne shampooer, endda avancerede, indeholder silikone. Dette er skadeligt for håret, da silikone indkapsler håret og ikke tillader det at absorbere essentielle næringsstoffer..

Salon Deapres Shampoo indeholder ikke silikone, den fungerer på basis af specielt udvalgte komponenter:

  • Sort perleekstrakt - styrker neglebåndet, hvilket gør den modstandsdygtig over for uheldige virkninger.
  • Artiskokbladekstrakt - Modstår kemisk skade, gendanner hår.
  • Proteoglycan - en komponent, der overgår hyaluronsyre i dens virkning, giver dig mulighed for at bevare fugt.
  • Kreatin - styrker bindingerne mellem hårfibre, giver et sundt udseende på håret.
  • Hydrolyseret æggeskalmembran - genopfylder tabte proteinereserver på grund af skader og aldersrelaterede ændringer.
  • Blackberry bladekstrakt - har antioxidantegenskaber, beskytter hovedbunden.
  • Fermenteret druesaftekstrakt - fugter godt, øger kapaciteten til fastholdelse af fugt.

Anbefales til brug med Salon Deapres Balm - Balsam.

Salon Deapres - balsammelisse fra den japanske kosmetikinnovator, Japan Gateway, baseret på 7 specielt udvalgte ingredienser. Et værktøj designet til at afsløre skønheden i håret, som du får af naturen.

Balsam, der fungerer på grundlag af omhyggeligt udvalgte komponenter, det samme som i shampoo:

Klubforum Køb klub

Seneste forumindlæg

Super fordelagtige tilbud. VOLUME 2 fra Polllinnn_poI dag kl. 11:55:07
Vi leder efter et firma der kan købes i butikkerne OZON, Labyrinth, MYSHOP osv. Fra ulitka35I går kl. 14:33:03
Pristroy - varer til hjemmet, håndarbejde fra O la laI går kl. 10:48:23

Seneste samkøbsposter

Individuel assistance (Tyskland) af Frau MillerI dag kl. 19:19:28
JV Kosmetik og husholdningskemikalier Sydkorea - ordrer - vi indsamler Køb 22 fra YoskinI dag kl. 13:15:33
Individuel hjælp til at købe Spanien☀️ fra Polllinnn_poI dag kl. 12:17:57
Amazon JV-2019 (USA) -► butik til hele familien ◄ - ordrer fra NavI dag kl. 10:09:30
JV Amazon (Japan) - ordrer fra O-la-laI dag kl. 05:32:20
Individuel hjælp til at købe Japan fra A la laI dag kl. 03:02:13
JV Brastop undertøj (UK) - ordrer fra SkazkaI går kl. 22:40:20
Individuel assistance i USA ♦ minus 40% for SALE-sektionen i DKNY ♦ fra AphroditeI går kl. 16:03:39
  • Køb Club Club Forum »
  • Produkt information "
  • Leverede køb (Modereret af SOFIKO, A la la) »
  • Japansk kosmetik og husholdningsøko-kemi anmeldelser

Indsendt af Emne: Japansk kosmetik og husholdningsøko-kemi anmeldelser (Læs 172793 gange)

0 medlemmer og 1 gæst ser dette emne..

  • Køb Club Club Forum »
  • Produkt information "
  • Leverede køb (Modereret af SOFIKO, A la la) »
  • Japansk kosmetik og husholdningsøko-kemi anmeldelser

Leveringsplaner

Leveringsdato 30.08
Alexandrovka accepterer
Orbital accepterer
Budennovsky accepterer
Malinowski accepterer
Militær officer accepterer

Japan Gateway "Salon Deapres" - GAVESET: shampoo, 630 ml. + balsam, 630 ml., uden silikone, til beskadiget hår.

Salon Deapres - silikonefri shampoo fra den japanske kosmetikinnovatør, Japan Gateway, baseret på 7 omhyggeligt udvalgte ingredienser.
En shampoo designet til at afsløre skønheden i håret, som du får af naturen.
De fleste moderne shampooer, endda avancerede, indeholder silikone..
Det skader håret fordi silikon indkapsler hår og tillader ikke absorption af essentielle næringsstoffer.

Salon Deapres-serien indeholder ikke silikone, den fungerer på basis af specielt udvalgte komponenter:

- Sort perleekstrakt - styrker neglebåndet, hvilket gør den modstandsdygtig over for uheldige virkninger.
- Artiskokbladekstrakt - Modstår kemisk skade, gendanner hår.
- Proteoglycan - en komponent, der overgår hyaluronsyre i dens virkning, giver dig mulighed for at bevare fugt.
- Kreatin - styrker bindingerne mellem hårfibre, giver et sundt udseende på håret.
- Hydrolyseret æggeskalmembran - påfylder tabte proteinereserver som følge af skader og aldersrelaterede ændringer.
- Blackberry bladekstrakt - har antioxidantegenskaber, beskytter hovedbunden.
- Fermenteret druesaftekstrakt - fugter godt, øger kapaciteten til fastholdelse af fugt.
Anbefales til brug med Salon Deapres Balm - Balsam.

Ingredienser: vand, natriumlaurethsulfat, DEA-kokoner, lauramidopropylbetain, hexylenglycol, hydrolyseret conchiolinprotein, opløselig proteoglycan, bladekstrakt af Cynara scolymus, bladekstrakt af Rubus fruticosus, hydrolyseret æggeskal, kreatinhydrolythydrolyse druesaft, aroma, polyquaternium 10, natriumchlorid, citronsyre, BG, maltodextrin, natriumbenzoat.

Shampoo uden silikone

Med denne artikel:
Produktanmeldelser 0 Makeup med dette produkt 0

Salon Deapres er en silikonefri shampoo fra Japan Gateway, en innovatør inden for japansk kosmetologi, baseret på 7 omhyggeligt udvalgte ingredienser. En shampoo skabt for at afsløre skønheden i håret, som du får af naturen. De fleste moderne shampooer, endda avancerede, indeholder silikone. Det skader håret fordi silikone indkapsler hår og tillader det ikke at absorbere essentielle næringsstoffer.Salon Deapres-shampoo indeholder ikke silikone, fungerer på basis af specielt udvalgte komponenter: - Sort perleekstrakt - styrker neglebåndet, hvilket gør den modstandsdygtig over for negativ påvirkning. - Krone af kronisk koge - modstår kemisk skade - til institutioner, gendanner hår. - Proteoglycan - en komponent, der er bedre end hyaluronsyre i dens virkning, giver dig mulighed for at bevare fugt. - Kreatin - styrker bindingerne mellem hårfibrene, giver et sundt udseende på håret - Hydrolyseret æggeskalmembran - genopfylder proteinlagre tabt på grund af skader og aldersrelaterede ændringer - Blackberry bladekstrakt - har antioxidantegenskaber, beskytter hovedbunden - Fermenteret druesaftekstrakt - fugter godt, øger fugtopbevaringsevnen. Det anbefales at bruge sammen med balsam - Salon Deapres balsam. Anvendelse: Påfør shampoo på vådt hår, skum, skyl med varmt vand. Ingredienser: vand, natriumlaurethsulfat, DEA-kokoner, lauramidopropylbetain, hexylenglycol, hydrolyseret conchiolinprotein, opløselig proteoglycan, bladekstrakt af Cynara scolymus, bladekstrakt af Rubus fruticosus, hydrolyseret æggeskal, kreatinhydrolythydrolyse druesaft, aroma, polyquaternium 10, natriumchlorid, citronsyre, BG, maltodextrin, natriumbenzoat.

Shampoo salon deapres silikone gratis anmeldelser

Indsendt den 12. januar 2020. Indsendt af 1 1
Optjening af en side på 19.813 opmærksomhedsmærker. Gennemsnitlig værdi: 87%

Da jeg købte Sosu pebermynte sokker med pebermyntsaroma, modtog jeg en lille kasse med japansk shampoo og, som jeg tror, ​​balsam balsam (ordbehandlingen betyder som behandling, jeg antager, at det er en hårmaske, der er velegnet til daglig brug, da konsistensen er meget tyk for balsam, men søgte på Internettet og indså, at det stadig er en balsam) for hår Salon Deapres.

Gaven blev pakket i en lille kasse. Tilfreds med ordene på engelsk ud over japansk, som jeg ikke kender. Der findes ingen oplysninger nogen steder på russisk: hverken på emballagen eller på prøveudtagere eller i brochuren, der var inde i kassen.

På pakken står det, at tilsyneladende er samplere af shampoo og balsam designet til 3 dage. Det vil sige, at fabrikanten oprindeligt blev konfigureret til at sikre, at forbrugeren vasket deres hår med disse produkter dagligt. Jeg vasker mit hår hver anden dag, mit hår er desværre slet ikke tyk, og det lykkedes mig at strække fornøjelsen ved at bruge denne shampoo og balsam i mere end en halv måned.

For at vaske mit hår en gang tog det mig en halv pakke shampoo og balsam.

Dette er produkter til professionel pleje af hår og hovedbund..

På bagsiden er alt kun skrevet på japansk.

Inde i kassen er der tre par små pakker med shampoo og balsam, der er fastgjort sammen.

Hver pakke kan let åbnes for hånd uden hjælp af en saks eller en kniv, kun pakken med shampoo rives elementært uden stor indsats, og du bliver nødt til at arbejde hårdt på pakken med balsam for at åbne den..

På bagsiden af ​​sonderne er der næsten kun hieroglyfer.

Jeg synes, alt dette er godt, da det ikke er designet til den russiske forbruger.

Inde i pakken er der en brochure med en beskrivelse og produktsortiment. Jeg synes der er skrevet meget godt der, men jeg forstod ikke noget - alt hvad der også er på japansk.

Da jeg først prøvede det, vidste jeg endnu ikke, hvilken slags mirakeshampoo var i mine hænder. Hun klemte shampooen, anvendte den på sit hår og følte straks en meget behagelig aroma! Jeg ved ikke, hvad jeg skal sammenligne det med, det minder mig ikke om noget. Ikke blomster, ikke frugtagtig, ikke urter, men heller ikke kemisk. Jeg vil beskrive det som en salongaroma, hvis jeg måske kan sige det, fordi jeg inhalerede aromaer af lignende kvalitet i dyre professionelle saloner, hvor jeg var heldig at engang pleje hår.

På håret holder duften lang tid - en dag helt sikkert. I dag vasket jeg mit hår om morgenen - stadig lugter håret.

Shampoo af perlefarve, moderat flydende. Skum er ikke særlig gode, moderat. Vasket godt.

Balm overraskede mig. Det er meget solidt, fedtholdigt, jeg har en tilknytning til en slags paraffinolie, såsom vaselin. På grund af det faktum, at jeg har fedtet hår, bruger jeg ikke balsamer og balsam med sjældne undtagelser, når de giver dem dem, giver jeg efter for fristelsen.

Jeg kunne heller ikke benægte mig selv i denne sag. Hun påførte balsam på sit hår, holdt det lidt og vaskede det af. Vådt hår kæmmet perfekt. Når den var tør, så den velplejet ud.

Sådan ser hår ud, før du bruger Salon Deapres-shampoo og balsam:

Sådan ser mit hår ud, efter at jeg vasket mit hår med denne shampoo ved hjælp af balsam:

Efter den første brug blev jeg bare forelsket i shampoo, begyndte at kigge på Internettet for at få oplysninger om det, sammensætningen, og da jeg fandt det, holdt jeg det på en eller anden måde for ikke straks at skrive en entusiastisk anmeldelse. Men hun tilbageholdt sig og besluttede at vente mindst to uger. Og ikke forgæves, da allerede næste dag mit hår så beskidt ud. Det er, som anført af producenten, håret nødvendigt at vaskes dagligt.

Jeg kunne godt lide informationen om shampoo, kunne ikke lide den høje pris (at pakke en shampoo med et volumen på 630 ml koster lidt mere end 600 rubler, balsam - balsam - 100 rubler mere).

Det viser sig, at Salon Deapres er en shampoo, der ikke indeholder silikone. Lavet i Japan.

Salon Deapres er velegnet til alle hårtyper, har både nærende og fugtgivende effekter..

Shampoo er baseret på syv ingredienser:

- sort perleekstrakt (ikke uden grund tilsyneladende har shampoo en sådan farve), der beskytter håret mod negativ miljøpåvirkning;

- artiskokbladekstrakt, som har en genoprettende effekt på håret og beskytter dem mod kemiske påvirkninger;

- proteoglycan, som bevarer fugtighed;

- kreatin, der er ansvarlig for sundt hår;

- hydrolyseret æggeskalmembran, som er i stand til at kompensere for proteinmangel, uanset årsag, tabt af hår;

- Blackberry bladekstrakt som en antioxidant;

- gæret druesaftekstrakt, der hjælper håret med at bevare fugtigheden.

Dette er ikke hele shampooens sammensætning, men kun de syv hovedingredienser, der udgør den, men dette var allerede nok for mig at elske shampoo.

Jeg vil tilføje oplysninger om den fulde sammensætning til beskrivelsen, hvis det er muligt.

I balsam-balsam kan du også finde ovenstående komponenter.

Først troede jeg, at grunden til den hurtige kontaminering af mit hår var brugen af ​​balsam, at det var hans skyld, at håret hurtigt blev fedtet (og dette er normalt), men så fandt jeg ud af, at håret efter brug af shampoo indeholdende silikone, skal vænne sig til shampoo uden silikone, og denne proces tager fra to til fire uger. Silikone skal vaskes ud af håret hele denne tid. Så mit hår er stadig ved at vænne sig til det. Med tiden bliver de ikke længere snavset så hurtigt, men stadig er to uger ikke nok til at få dit hår brugt.

Jeg er glad for at dele min vidunderlige opdagelse - Shampoo og Salon Deapres Balm, jeg anbefaler det fra hjertet! Håret efter det får en sund glans, volumen, og hovedbunden er behagelig. Denne shampoo heler håret, da silikonen, der er en del af de fleste shampooer (endda high-end dem), ikke tillader hår at absorbere forskellige gavnlige næringsstoffer..

Jeg drømmer om at købe en pakke, det er synd, at det er lidt dyrt.

Shampoo salon deapres silikone gratis anmeldelser

Takket være sin unikke sammensætning giver det omfattende hårpleje:

  • styrker hårsneglen, gør det modstandsdygtigt over for negative påvirkninger;
  • modstår kemisk skade, gendanner hår;
  • styrker bindinger mellem hårfibre, giver et sundt udseende på håret;
  • genopfylder tabte proteinereserver på grund af skader og aldersrelaterede ændringer;
  • har en antioxidant effekt;
  • beskytter hovedbunden;
  • fugter huden og forbedrer fugtopbevaring.

For at opnå maksimal effekt skal du anvende i kombination med balsam "Salon Deapres".

Silikonfri.

For enhver type hår.

Den nærmeste levering i Moskva er i morgen.
Moskva-regionen og andre regioner i Rusland - fra 1 til 5 dage *.

Levering er gratis med ordrer fra 5.500. **

Japan Gateway "Salon Deapres" - GAVESET: shampoo, 630 ml. + balsam, 630 ml., uden silikone, til beskadiget hår.

Salon Deapres - silikonefri shampoo fra den japanske kosmetikinnovatør, Japan Gateway, baseret på 7 omhyggeligt udvalgte ingredienser.
En shampoo designet til at afsløre skønheden i håret, som du får af naturen.
De fleste moderne shampooer, endda avancerede, indeholder silikone..
Det skader håret fordi silikon indkapsler hår og tillader ikke absorption af essentielle næringsstoffer.

Salon Deapres-serien indeholder ikke silikone, den fungerer på basis af specielt udvalgte komponenter:

- Sort perleekstrakt - styrker neglebåndet, hvilket gør den modstandsdygtig over for uheldige virkninger.
- Artiskokbladekstrakt - Modstår kemisk skade, gendanner hår.
- Proteoglycan - en komponent, der overgår hyaluronsyre i dens virkning, giver dig mulighed for at bevare fugt.
- Kreatin - styrker bindingerne mellem hårfibre, giver et sundt udseende på håret.
- Hydrolyseret æggeskalmembran - påfylder tabte proteinereserver som følge af skader og aldersrelaterede ændringer.
- Blackberry bladekstrakt - har antioxidantegenskaber, beskytter hovedbunden.
- Fermenteret druesaftekstrakt - fugter godt, øger kapaciteten til fastholdelse af fugt.
Anbefales til brug med Salon Deapres Balm - Balsam.

Ingredienser: vand, natriumlaurethsulfat, DEA-kokoner, lauramidopropylbetain, hexylenglycol, hydrolyseret conchiolinprotein, opløselig proteoglycan, bladekstrakt af Cynara scolymus, bladekstrakt af Rubus fruticosus, hydrolyseret æggeskal, kreatinhydrolythydrolyse druesaft, aroma, polyquaternium 10, natriumchlorid, citronsyre, BG, maltodextrin, natriumbenzoat.

Salon Deapres Shampoo uden silikone 630 ml

Ansigtsmaske "SALLY`S BOX" med jordbærekstrakt
Salon Deapres Hårbalsam Balm 630 ml

Salon Deapres Shampoo uden silikone 630 ml

Salon Deapres Shampoo uden silikone 630 ml

Valgmulighed 1: Levering med kurer i byen Skt. Petersborg (til Ringvejen)

Kurerlevering inden for Skt. Petersborg - 350 rubler.
Ved bestilling fra 3 000 rubler - levering er GRATIS.

Leveringsomkostninger afhænger af ordren.

Valgmulighed 2: Levering med kurer St. Petersborg (ud over Ringvejen) og Leningrad-regionen

Levering med kurer i Leningrad-regionen - 500 rubler (afhængigt af afstanden, tjek prisen med en konsulent)

Leveringsomkostninger: 500 rubler

Valgmulighed 3: m. Victory Park hjørne af Moskovsky pr., 173 og st. Frunze, skønhedssalon fra 11 til 20 (sol slukket)

Forsendelsesomkostninger: 80 rubler

Valgmulighed 4: metrostation Vasileostrovskaya 6. linje V.O., d. 25 man-lør 10-21 tlf.: 8 (812) 385-52-65

Leveringsomkostninger: 150 rubler

Valgmulighed 5: metro Grazhdansky Prospekt Prosvescheniya Ave., d87, bygning 1, Severo-Murinsky un-g, 2. sal, højre Man-fre 11-20 tlf: 8 (812) 407-23-37

Leveringsomkostninger: 150 rubler

Valgmulighed 6: metro Dybenko, Dybenko, 27, bygning 1, indgang fra gården, tættere på metroen, man-søn 10-21, tlf. 8 (812) 407-23-25

Leveringsomkostninger: 150 rubler

Valgmulighed 7: metro Devyatkino s. Murino, Privokzalnaya sq., 3, bygning 1 man-lør 10-21, sol - exit tlf.: 8 (812) 407-14-80

Leveringsomkostninger: 150 rubler

Valgmulighed 8: metro Kupchino Balkanskaya sq., 5Ya, Balkansky 3, 3 floor. Afsnit 340, 8 (812) 385-56-76, man-søn 10-21

Leveringsomkostninger: 150 rubler

Option 9: metrostation Leninsky Prospekt Tramvay pr, 17, bygning 2, indkøbscenter Narva, sektioner 14, 8 (812) 407-20-84, man-lør 11-20, sol - w.

Leveringsomkostninger: 150 rubler

Valgmulighed 10: metro Lomonosovskaya, ul. Polyarnikov hus 6 man-søn 11-20, tlf: 8 (812) 677-14-19

Leveringsomkostninger: 150 rubler

Valgmulighed 11: metro Ladozhskaya, Zanevsky pr., D65, bygning 5, lit. A for TC "Platforma", man-søn 10-21, 8 (812) 385-58-34

Leveringsomkostninger: 150 rubler

Option 12: m. International st. Bukarest, d.74, bygning 3, TBC "International", 2 etage. Man-lør 10-21 tlf: 8 (812) 407-18-74

Leveringsomkostninger: 150 rubler

Valgmulighed 13: metro Ozerki pr. Engels, d.113, bygning 1, indkøbscenter "Bada-Boom", jeg etage. Man-søn 10-21 tlf: 8 (812) 313-25-34

Leveringsomkostninger: 150 rubler

Valgmulighed 14: metrostation Pionerskaya Kolomyazhsky pr., D.15, bygning 2 man-søn 10-21 tlf: 8 (812) 240-34-31

Leveringsomkostninger: 150 rubler

Mulighed 15: m. Prospekt Bolsjevikov st. Kollontai, d.18 Man-søn 10-20 tlf.: 8 (812) 642-55-59

Leveringsomkostninger: 150 rubler

Valgmulighed 16: m. Ploshchad Lenina, ul. Komsomol, d.16 (indgang fra Komsomol), man-lør 10-21, sol - fridag, 8 (812) 407-16-32

Leveringsomkostninger: 150 rubler

Valgmulighed 17: metrostation Sennaya Moskovsky pr., 3, 2. sal, Admiralteysky man-søn 10-21 tlf.: 8 (812) 407-28-86

Leveringsomkostninger: 150 rubler

Valgmulighed 18: metro Staraya Derevnya Torfyanaya dor., D.2, bygning 1, indkøbscenter Staraya Derevnya, 3. sal, sektion 29 mandag 11-21, sol - fridag tlf.: 8 (812) 407-36- 40

Leveringsomkostninger: 150 rubler

Valgmulighed 19: m. Chernyshevskaya st. Furshtatskaya, d.25 man-lør 10-21, all-out organer: 8 (812) 385-59-42

Leveringsomkostninger: 150 rubler

Valgmulighed 20: m. Black River, st. Savushkina, 1, man-fre 11-21 lør, sø-8, 8 (812) 407-36-80

Leveringsomkostninger: 150 rubler

Valgmulighed 21: Vsevolozhsk, ul. Leningradskaya, d.22 Man-fre 10-21, lør-søn 11-20 tlf: 8 (931) -530-93-72

Leveringsomkostninger: 230 rubler

Valgmulighed 22: Volkhov, Volkhov, Kirovsky Prospekt, d.30a I nærheden af ​​caféen "Red Cat" man-fre 10-19, lør, sol. tlf.: 8 (964) 346-35-80

Leveringsomkostninger: 250 rubler

Mulighed 23: Vyborg, Vyborg, Leningradskoye Shosse, 49A man-fre 09-19, lør 10-16, alt-tlf: 8 (909) 590-34-10

Leveringsomkostninger: 250 rubler

Valgmulighed 24: Gatchina, Gatchina, avenue 25. oktober, d.52b man-fre 11-19 (trans. 15-15.30), lør 12-16, all-out organer: 8 (951) 666-61- 64

Leveringsomkostninger: 230 rubler

Valgmulighed 25: Kingisepp, Kingisepp, Krikkovskoye sh., 8a man-fre 10-19, lør-søn tlf.: 8 (964) 346-35-91

Leveringsomkostninger: 230 rubler

Valgmulighed 26: Kirishi, byen Kirishi, Lenin Ave., 53 man-fre 10-19, lør-søn. tlf.: 8 (964) 346-35-89

Leveringsomkostninger: 230 rubler

Valgmulighed 27: Kirovsk, Kirovsk, st. Severnaya d.1v man-fre 11-19, lør 11-16, sol - vy. tlf.: 8 (964) 346-35-97

Leveringsomkostninger: 230 rubler

Valgmulighed 28: Luga, Luga, st. Jernbane, d.2 / 6 man-fre 10-19, lør 10-16, sol - vy. tlf.: 8 (964) 346-35-93

Leveringsomkostninger: 220 rubler

Valgmulighed 29: Peterhof, Peterhof, st. Petergofskaya, d.6 / 1 man-fre 10-21, lør-søn 11-20 tlf: 8 (931) -298-22-13

Leveringsomkostninger: 230 rubler

Valgmulighed 30: Pushkin, Pushkin, st. Kirke, d.21a Man-fre 10-21 tlf: 8 (931) -534-34-71

Leveringsomkostninger: 230 rubler

Valgmulighed 31: Sosnovy Bor, Sosnovy Bor, Geroyev Ave., 54a man-fre 10-19, lør-søn - ude. tlf.: 8 (909) 590-34-20

Leveringsomkostninger: 230 rubler

Valgmulighed 32: Tikhvin, Tikhvin by, 4. mikrodistrikt, d.39A man-fre 10-19, lør, alle tlf.: 8 (964) 346-36-31

Leveringsomkostninger: 250 rubler

Der er endnu ingen anmeldelser. Du kan forlade det først

Se med dette produkt

  • phonePhone: +7 (911) 160-86-60
  • mail_outlineE-mail: [email protected]
  • location_onAddress: Skt. Petersborg
  • access_time Work mode: Ring fra 09:00 til 21:00

Fortrolighedspolitik

Generelle bestemmelser

Nogle genstande på dette websted er immaterielle ejendomme af StoreLand. Brugen af ​​sådanne faciliteter fastlægges ved den nuværende lovgivning i Den Russiske Føderation.

Der er links på StoreLand-webstedet, der giver dig mulighed for at gå til andre sider. StoreLand er ikke ansvarlig for de oplysninger, der offentliggøres på disse sider, og indeholder kun links til dem for at sikre bekvemmelighed for besøgende på dets websted.

Personlig information og sikkerhed

StoreLand garanterer, at ingen information modtaget fra dig nogensinde vil blive leveret til tredjepart under nogen omstændigheder, medmindre andet er angivet i gældende love fra Den Russiske Føderation.

Under visse omstændigheder kan StoreLand bede dig om at registrere og give personlige oplysninger. De givne oplysninger bruges udelukkende til forretningsformål samt til at give adgang til speciel information..

Personlige oplysninger kan ændres, opdateres eller slettes når som helst i afsnittet "Konto"> "Profil"..

For at give dig oplysninger af en bestemt art kan StoreLand med dit udtrykkelige samtykke sende informationsmeddelelser til den e-mail-adresse, der er angivet under registreringen. På ethvert tidspunkt kan du ændre emnet for et sådant nyhedsbrev eller nægte det.

Som mange andre sider bruger StoreLand cookieteknologi, der kan bruges til at markedsføre vores produkt og måle annonceringsydelsen. Desuden er StoreLand med hjælp fra denne teknologi konfigureret til at arbejde med dig personligt. Især uden denne teknologi er det umuligt at arbejde med tilladelse i kontrolpanelet..

Oplysningerne på dette websted er rent informative, de kan ændres uden forudgående varsel.

For at nægte yderligere kommunikation med vores virksomhed, at ændre eller slette dine personlige oplysninger, skriv til os via feedbackformularen

Oversigt over de bedste hårvækstprodukter

Er det farligt at trække gråt hår ud, hvad der kan ske, og er der et alternativ til at bekæmpe gråt hår?